Kóstolj bele a GS szellemiségébe.

Kaland mindenkinek.

Világkörüli útra indulnánk, vagy csak belekóstolnánk egy kicsit a kalandokba. Jobban szeretnénk érezni magunkat, vagy egyszerűen el szeretnénk indulni egy többnapos túrára. Vagy itt és most ki akarjuk próbálni a GS-t. A kaland határtalan. A kaland nem szelektív. Mindenki részt vehet kalandokban, mert a GS mindenhol, és mindenki számára elérhető.

Fedezd fel a GS-t közelről!

GS túrák világszerte.

GS túrák világszerte.

A világ legjobb útvonalain szeretnél motorozni? Ha igen, a BMW Motorrad minősített utazási partnerekből álló globális hálózata készségesen áll rendelkezésedre. A túrákat szakképzett túravezetők és oktatók irányítják, akik szakmai felügyeletet biztosítanak a motoros kalandok során. Kezdő, haladó vagy profi? Mindenkinek megfelelő túrát tudunk ajánlani, garantálva, hogy az út felejthetetlen kalanddal fog párosulni.

+ További információk

GS bérlés – ugorj fejest a kalandba, itt és most!

GS bérlés – ugorj fejest a kalandba, itt és most!

Ha egy nyaralás során a legcsodálatosabb kanyarok és motoros útvonalak vesznek körül, de nincs saját GS-ed, ne aggódj! Nem kell nélkülözni a GS szellemiségét. Sok szolgáltató közvetlenül a szállodánál biztosít BMW motorkerékpár flottát. Egyszerűen pattanj motorra, és indulj el! Biztosítás és karbantartás. És mindig a legújabb modellek. Itt és most fejest ugorhatsz egy nagy kalandba.

+ További információk

Helyi ajánlatok – éld meg a kalandot otthon!

Helyi ajánlatok – éld meg a kalandot otthon!

Világszerte sok ajánlat közül lehet válogatni a GS motorozás kapcsán. Kezdőknek és haladóknak. Európában, Ázsiában, Afrikában és világszerte. Rövid kirándulások és hosszú túrák. Minden ajánlat a BMW Motorrad minősítésével rendelkező és képzett oktatóktól származik. A legjobb személyzetet és a legújabb modelleket biztosítjuk számodra. Bármerre is szólít a kaland, érezni fogod a GS szellemiségét.

+ További információk

Egyre jobb

GS Parkok – jobb és intenzívebb.

GS Parkok – jobb és intenzívebb.

A motorkerékpár készen áll, és most már Te is. Egyéni képzés az egyik enduro parkban vagy központban, képzett tréningpartnerek és oktatók irányításával. Akár kezdő vagy, akár profi, itt az esélyed, hogy megtapasztald a GS szellemiségét. Minden képzést követően jobb leszel, és intenzívebb kalandot élsz át. Mindent biztosítunk, amire csak szükséged van!

+ További információk

GS Oktatás – üdvözlünk a terepen.

GS Oktatás – üdvözlünk a terepen.

A GS szellemisége által vezérelve megtanulod, hogyan kell megfelelően vezetni a GS-t a legszigorúbb előírásoknak megfelelően, minden szinten. A speciális képzés felkészít a következő túrára, és garantálja a biztonságodat a motor kezelése során – terepen, meredek lankákon, sáros útvonalakon, gyökeres erdei ösvényeken, szűk földutakon, keréknyomokon, valamint apró, de nem elhanyagolható emelkedőkön és lejtőkön keresztül vezessen is utad. Megtanulod a terepen való motorozás alapvető technikájának csínját-bínját – ez jóval túlmutat az alapokon.

+ További információk

Utazási workshop – a kalandhoz vezető alapok.

Utazási workshop – a kalandhoz vezető alapok.

Élvezd a szabadságot, és fedezd fel az idegen vidékeket a GS segítségével! Szakítsd meg a mindennapos rutintevékenységedet, hagyj mindent magad mögött, ne gondolj semmire, egyszerűen csak érezd jól magad! Nem kell mindig föld körüli túrára indulni, egy nagyszerű hétvégi túra is kalanddal kecsegtet. Az utazási workshopokon megtanulod, hogyan kell biztonságosan terepen motorozni teljesen terhelt állapotú motorral, és hogyan kell legyőzni az esetleges akadályokat. A túrához szükséges dolgok egyúttal a kalandtúrák alapvető részét is jelentik.

+ További információk

Az International GS Trophy

Együtt a sáros, poros, kavicsos utakon.

Együtt a sáros, poros, kavicsos utakon.

A motorok törött hidakon manővereznek. A GS folyókon halad át. A gumikat az idő szorításában szerelik fel. Az International GS Trophy a GS motorosoknak kiírt „Bajnokok Ligája”, amely kegyetlenül próbára teszi a motort és gazdáját.

+ További információk

A világ minden tájáról érkező csapatok egy héten át küzdenek az áthatolhatatlan tereppel, és 2008 óta rendkívüli kihívások keretében mérik össze erejüket. Ez kötélidegzetet, kiváló motorozási képességeket és mindenekelőtt csapatszellemet kíván meg. És így kezdődik minden, egy életre szóló, felejthetetlen kaland.

+ További információk

Nem az ijedősöknek találták ki.

Nem az ijedősöknek találták ki.

És ha valami hiányzott az International GS Trophy 2016 eseményről: 19 csapat ugratott át esőerdőkön, folyókon és gátakon Észak-Thaiföldön. Hét nap alatt a profi GS-motorosok összesen 1400 km-es távot tettek meg, és 19 rendkívüli kihívást teljesítettek az R 1200 GS nyergében. Az úton nem kívánatos társként szegődött melléjük a hőség és a páratartalom, amelyek a dél-ázsiai kihívást az International GS Trophy történetének legforróbb eseményévé tették.

+ További információk

Esély, hogy GS-legenda váljon belőled.

Esély, hogy GS-legenda váljon belőled.

A selejtezőn eldördült a startpisztoly. A tesztelés napjait borzongás itatja át, és minden országban az egekbe kúszott az adrenalin. Ragadd meg az alkalmat, hogy az egyik selejtező sikeres megvívásával bejuss az International GS Trophy döntőjébe. A jó motorozási készségek, a gyorsaság, a fittség, a csapatszellem és a kompetencia alapkövetelmény.

+ További információk

Garantált kaland.

Egy motorhoz sem fűződik annyi kaland, mint a GS-hez. 1980 óta a GS modellek földutakon, a Góbi-sivatagon, a thai esőfüggönyön vagy szeles hegyi hágókon keresztül jutnak el a következő kilátóig – célkeresztben a kaland. Nem számít, milyen kaland vár Rád, a megfelelő GS odavisz a helyszínre.

Az F 750 GS bemutatása

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

GS modellek.

spinner