A GS szellemében élünk és lélegzünk.

Megosztjuk kalandjainkat.

Vigyázat, fertőző! Bárhová is vezet az utad, és bárki is a kísérőd, a GS nagykövetei világszerte terjesztik a GS szellemiségét. Kalandjaikkal teljesen magukkal ragadnak. Izgalomba hoznak történeteikkel. Bátorságukkal arra ösztönöznek, hogy menj, és fedezd fel az ismeretlent. Csak néhányukat tudjuk most bemutatni, mert egyre többen fertőződnek meg a motorozással, és ragadja el őket a GS szellemisége.

A GS egy teljesen új világot nyitott meg számomra, és teljesen megváltoztatta az életemet ”

Tobias Weiser

30 szélsőséges éven át.

30 szélsőséges éven át.

Michael Martin fotográfus, felfedező és geográfus. A GS szellemiségével a vérében, szakmáját idézve átszeli a Szaharát, az Atacama-sivatagot és az Antarktiszt. Több mint 30 éve igyekszik felfedezni ezeket a barátságtalan helyeket, egyik kedvenc közlekedési eszközével, a motorkerékpárral.

+ További információk

Egy tyúk a kakasketrecben.

Egy tyúk a kakasketrecben.

Tekintettel arra, hogy a nemzetközi GS Trophy első női sportbírójának, Jolandie vagy egyszerűen csak „Jo” Rustnak egy tipikusan férfiaknak való területen kell érvényre juttatnia az akaratát. Ez nem bonyolult számára. Rust nem hozható ilyen könnyen zavarba. Még akkor sem, amikor az egyik, afrikai kontinenst átszelő túrája során fegyverrel tartóztatták fel.

+ További információk

A világjáró úttörő.

A világjáró úttörő.

Milyen érzés volt beutazni a világot a globalizáció előtt? Hogyan lehetett boldogulni internet, GPS és mobiltelefon nélkül a Föld legtávolabbi pontjain? Az angol Elspeth Beard tisztán emlékszik erre az időszakra. Amikor 1982-ben, BMW-je nyergében elindult az ismeretlenbe, követelményeket állított fel a jövő kalandkeresői számára. Gyakran meséli történetét tátott szájjal figyelő közönségének. Egy könyv is születőben és már Hollywood is a vonalban van!

+ További információk
Tomm Wolf jobban kötődik a GS világához, mint bárki más. Már 1980-ben kalandra indult R 80 G/S motorján. Az enduro motorok iránti mérhetetlen lelkesedése és rajongása fertőző. Nem csoda hát, hobbijából hivatást kovácsolt, és jelenleg az Enduro park oktatójaként tevékenykedik.
De nem állt meg ezen a ponton. A tűz mellett ülők másokat is lángra lobbantanak. Tomm Wolfot felkérték a nemzetközi GS Trophy sportmenedzseri pozíciójára és kisvártatva ráaggatták a „Mister GS Trophy”becenevet. A GS szellemisége minden sejtjébe be van kódolva, és az egyénisége is mindent elárul.
+ További információk
Tomm Wolfról részletesen external-link-arrow-slim

#spiritofGS

Minden megtett kilométer megváltoztat minket, minden másodperc új perspektívát kölcsönöz, és minden látvány bevésődik a memóriánkba – ez a GS szellemisége.

Győződj meg róla!

Egy nagy GS-család

Sokan vagyunk. Mindannyian ebben a világban élünk. A kaland éltet minket. Mindannyian egy GS nyergében utazunk. A GS szellemisége világszerte mindenkibe beleivódik. Segítő kezet nyújt. Ajtót nyit az idegen dolgoknak. És a találkozásokból barátságot kovácsol.
+ További információk
Idén Fokvárosba szeretnék utazni, míg jövőre a pánamerikai országútra jutnék el szívesen. És ki tudja, mi következik ezután... ”

Željan Rakela

Ha az álom soha nem ér véget.

A világjárók útközben elég hamar megélik álmaikat. Azzal a céllal szállnak motorra, hogy mindig úton legyenek. Vadásszák a kalandot, és várják a következő kihívást.
Az eső, a sár, a por és a kavics a fő elemek számukra. Semmi sem állíthatja meg őket, mert a GS szellemisége csörgedezik a vérükben. Ők napjaink legnagyobb kalandvadászai. Követik a vágyaikat, és lépten-nyomon bizonyítják: megéri bátornak lenni. És ez az ő történetük.
+ További információk

GS a meneküléshez – bárhol is vagy.

GS a meneküléshez – bárhol is vagy.

Dr. Hans-Henning tapasztalt motoros utazó, aki azt a tervet vette a fejébe, hogy mindenkinek segít eljutni elérhetetlen helyekre. Mottója: motorozz 50 000 mérföldet, és ezzel gyűjts 50 000 eurót a rászorulóknak. Legfőképpen az a célja, hogy mosolyt csaljon a gyerekek arcára. A GS szellemisége sok arcon és történetben tükröződik. Egyikük Hans-Henning és a Ride-of-Smile-Tour (motoros mosolytúra).

+ További információk

A szenvedélye élteti – Ázsiából az Alpokba motorozik.

A szenvedélye élteti – Ázsiából az Alpokba motorozik.

Néhány évente a világ minden tájáról érkezett motorrajongók elzarándokolnak a Motorrad Days helyszínére. Az emberek rendszerint néhány nappal korábban érkeznek. Prasit már hetekkel a nagy esemény előtt úton volt. Jó oka volt erre. Utazása Thailföldről indult. Pontosabban Bangkokból, és Mongólián keresztül átment Oroszországba, majd végül megérkezett Garmisch-Partenkirchenbe. Életét egy nagy „motorozássá” alakította át a szó legnemesebb értelmében.

+ További információk

A túradobozok is GS-történetekkel vannak tele.

Akik meg szeretnének tapasztalni valamit, venniük kell a bátorságot, és állhatatosan kell küzdeniük céljaikért. Néhányan már elindultak egy rövidebb-hosszabb utazásra a GS nyergében. Mindannyian felejthetetlen élményekkel tértek vissza.

Vagy erről van szó, vagy személyes GS-történeteik megírásának közepén tartanak. A világ bejárása GS motorral úttörő cselekedet. Kalandkeresés. Az ismeretlen felfedezése. Az eddig meg nem tapasztalt dolgok megtapasztalása.

+ További információk
Az izgalmas GS-történetekről external-link-arrow-slim

Garantált kaland.

Egy motorhoz sem fűződik annyi kaland, mint a GS-hez. 1980 óta a GS modellek földutakon, a Góbi-sivatagon, a thai esőfüggönyön vagy szeles hegyi hágókon keresztül jutnak el a következő kilátóig – célkeresztben a kaland. Nem számít, milyen kaland vár Rád, a megfelelő GS odavisz a helyszínre.

A BMW F 850 GS részletes bemutatása

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

GS modellek.

spinner