Fast Start 2023

CSAPJ LE AZ AJÁNLATRA MOST

KÉSZEN ÁLLSZ EGY ÚJ MOTORRA?

Készen állsz egy új motorra, amely rengeteg előnyt és gondtalan kalandozást kínál? Vásárold meg kedvenc BMW motorkerékpárod 2023.01.01. és 2023.02.28. között, és plusz költségek nélkül meghosszabbíthatod az alap 3 éves jótállást, amely így akár 5 évre is emelkedhet!* Ez azt jelenti, hogy további két évig ingyenesen, kilométer-korlátozás nélkül, gyári alkatrészekkel javítjuk az esetleges előforduló, a jótállás keretei közé tartozó műszaki hibákat . Használd új motorkerékpárod arra, amire való, ahelyett, hogy a felmerülő költségeken aggódnál!

A BMW MOTORRAD KITERJESZTETT JÓTÁLLÁS CSOMAG:

Ez a csomag általában négy vagy öt évre szóló, opcionális kiterjesztett garanciát tartalmaz, beleértve az eredeti BMW Motorrad alkatrészekkel végzett javítási munkákat.

  • Műszaki hibák javítása új BMW motorkerékpáron (kilométer-korlátozás nélkül)
  • A legmagasabb minőség, valamint széles körű tapasztalat és szakértelem
  • Világszerte érvényes a BMW Motorrad szervizpartnereknél
  • Átruházható az új tulajdonosra

*Az ajánlat csak a 2023.01.01. és 2023.02.28. között megkötött, készleten lévő, új motorkerékpár megrendelésekre érvényes.

+ További információk

BMW M

BMW M

A legmagasabb mércék – a motorsportban kifejlesztett, a versenypályán kipróbált és bevált: Ezek az M modelljeink. A kompromisszumok nélküli tervezéssel és technológiával rendelkező gépek az abszolút teljesítményért. A maximális vezetési élményhez és a professzionális versenysportoláshoz készültek.

+ További információk

SPORT

SPORT

A mi sportolóink nem ismernek kompromisszumot. Erről tanúskodik Sport modelljeink ereje és dinamikája, de tökéletes irányíthatósága is. Az intenzív igénybevétel miatt pedig még valami nem hiányozhat: a dinamikus formatervezés, amely egyértelműen életre kelti a teljesítménynek szentelt hagyományainkat.

+ További információk

ROADSTER

ROADSTER

Valódi Naked Bike motorokat építünk – őszintén, megalkuvást nem ismerve: nagy teljesítményű, agilis és precíz motorokat. Rövid elülső résszel, markáns hátsó résszel és sportos, elsőkerék-orientált ergonómiával: a lehető legjobb irányítás jegyében.

+ További információk

HERITAGE

HERITAGE

Egyesek retró, vintage vagy klasszikus névvel illetik ezeket a motorkerékpárokat. Mi a Heritage (hagyomány) nevet érezzük a legtalálóbbnak. Elég ugyanis egyetlen pillantást vetni az ikonikus formatervezésre és a páratlan boxer motorra, és rögtön egyértelművé válik: itt minden a dizájnról, a vezetési élményről és a tömegcsökkentésről szól. Az életérzésről. De ha valakinek még ez sem lenne elég: Heritage modelljeink tökéletes kiindulópontot biztosítanak a személyre szabáshoz.

+ További információk

TOUR

TOUR

Nem pusztán hosszú túrákra alkalmas motorokat gyártunk. A túramotorokat erőteljes hathengeres és boxerhajtással gyártjuk. Igazi túramotorok, amelyek luxus és biztonság tekintetében semmi kívánnivalót nem hagynak maguk után. Pláne azok a motorok, amelyek minden kilométeren sokkal többet nyújtanak annál, mint amire számítasz.

+ További információk

ADVENTURE

ADVENTURE

Enduro és túraenduro modelljeinkkel felfedezheted a nagyvilágot, hiszen minden éghajlatra és minden eshetőségre tökéletesen fel vannak készülve. De velük a hétköznapi aszfalton is minden egyes kilométer és kanyar olyan élmény, amelyet dinamikusan, mégis kényelmesen élvezhetsz. Mindegy, hogy GS vagy XR modellről van szó: Kalandmotorjaink mindenfajta kihívással és élethelyzettel megbirkóznak. Ezt pedig mindenkor karakteres formavilággal, kényelmes ergonómiával és tökéletes manőverezhetőséggel érik el.

+ További információk

URBAN MOBILITY

URBAN MOBILITY

Az elektromos és hagyományos robogóktól az általunk elképzelt jövőig: Olyan robogókat és előremutató koncepciójú járműveket gyártunk, amelyek jóvoltából a város egy teljesen új arcát mutatja. Progresszív formatervezés, dinamikus hajtóművek és átgondolt megoldások gondoskodnak róla, hogy a városi hétköznapok még több szórakozást és kényelmet kínáljanak.

+ További információk

FEDEZD BMW MOTORRAD

spinner