Tiszta motiváció.

Tiszta motiváció.

A legmagasabb sebességen hajt? Akkor mutassa is meg! A HP karbon tankszegény az ütéssel és UV-sugárzással szemben különösen ellenálló fényes lakkréteggel egyértelmű jelzést ad. A nagy teljesítményű lábtartó pedig hihetetlenül praktikus. A versenysportban megszokott merev lábtartó: a nagyobb kényelem és biztonság érdekében. A nagy teljesítményű titán kipufogórendszer a karbonból készült kúpos végzáróval még intenzívebb versenyérzést biztosít és a hagyományos modellekhez képest 5,7 kilogrammal kisebb tömegű. A versenypályán elért eredmények rögzítéséhez a legjobb, ha az adatnaplózó készüléket használja. A sebességtől a dőlésszögig számos adatot tárolhat és értékelhet 32 adatcsatornán.

+ További információk

BMW kereskedők az Ön közelében.

Fokozza motorja teljesítményét eredeti BMW Motorrad tartozékokkal. Látogasson meg minket, és forduljon hozzánk bizalommal, ha tanácsra van szüksége.

Kereskedők keresése

Katalógus letöltése

BMW Motorrad accessories catalogue
MP3   |   0.61 MB   |   German

BMW Motorrad Motorsport

A BMW Motorsport család: több kontinensviadalon elért győzelem és motorsport szerelmesei számára kínált termékcsaládunk bizonyítja kiválóságunkat és egyediségünket.

További információk

Kompatibilis motorkerékpárok

spinner