Eredeti BMW Motorrad féktárcsák.

Eredeti BMW Motorrad féktárcsák.

Akár a városban, akár a hegyeken keresztül, akár a versenypályán motorozik, a féknek mindig működőképesnek kell lennie. Tökéletesen. Még kemény körülmények között is. Ezért a féktárcsákat a legkeményebb teszteknek tesszük ki. A leghosszabb élettartam és a legrövidebb fékút érdekében.

+ További információk

Eredeti BMW Motorrad olajszűrők.

Eredeti BMW Motorrad olajszűrők.

A motorja a tökéletességre törekszik. Ezért nemcsak a legjobb olajat, hanem az alaposan ellenőrzött, és kimondottan a gépéhez tervezett legjobb szűrőket is biztosítania kell neki. A szűrőink hatékonyan távolítják el az égéstermék maradványokat, fémdarabokat és porszemcséket. A stabil olajnyomás és a lenyűgöző teljesítmény érdekében. Kilométerről kilométerre.

+ További információk

BMW Motorrad gumiabroncsok.

BMW Motorrad gumiabroncsok.

Akár sebességi rekordot kíván felállítani, akár a világot akarja körbemotorozni, a szervizben a szakértőink meg tudják mondani, hogy melyik a legjobb gumiabroncs az Ön számára. Együttműködnek Önnel a géphez legjobban illő kombináció megkeresésében. Készüljön fel az optimális kezelhetőségre és a tökéletes meghajtásra. És vegye be gyorsabban a kanyarokat.

+ További információk

Eredeti BMW Motorrad akkumulátorok.

Eredeti BMW Motorrad akkumulátorok.

Tegye a dolgát. Egy géppel, amely gombnyomásra minden kívánságát teljesíti. Az akkumulátoraink pontosan azt a megbízhatóságot nyújtják, amelyre szüksége van. Ezeket tökéletesen a motorkerékpárjához alakították ki, és még a legextrémebb körülmények között sem fogja cserbenhagyni. Így mindig készen áll arra, hogy útra keljen. Nem számít merre veszi az irányt.

+ További információk

Eredeti BMW Motorrad légszűrők.

Eredeti BMW Motorrad légszűrők.

A legjobb teljesítmény eléréséhez, egy motornak is szüksége van lélegzésre. Erre szolgálnak a légszűrőink. Csökkentik a beszívás zaját és az elhasználódás mértékét is. Adja a motorjának pontosan azt a levegőt, amelyre szüksége van: tiszta. Az optimális teljesítmény érdekében.

+ További információk

Eredeti BMW Motorrad gyújtógyertyák.

Eredeti BMW Motorrad gyújtógyertyák.

Hatékonyabb és tartósabb, mint valaha: gyújtógyertyákkal mindig biztonságban érezheti magát, még a legszélsőségesebb körülmények között is. Ez nem meglepő, mivel ezeket a motorkerékpár tervezési folyamata közben ellenőrizték, és pontosan a gépéhez alakították. Az optimális teljesítmény és a maximális hatékonyság érdekében. A következő utazásához. Nem számít merre veszi az irányt. Induljunk!

+ További információk

Web EPC (elektronikus alkatrész-katalógus) BMW Motorrad ügyfeleknek

Az Elektronikus alkatrész-katalógus teljes áttekintést ad a BMW motorkerékpár összes alkatrészéről. A legutolsó modelltől egészen a BMW klasszikusokig - A-tól Z-ig az összes alkatrész és tartozék.

Csak válassza ki a saját modelljét az alvázszám vagy a típus beírásával - ugyanezt teszi a BMW Motorrad szerviz művezetője is - majd böngésszen a modulok szerint felépített, átfogó alkatrész-katalógusban.

Bejelentkezés:
FELHASZNÁLÓ: eu333333
JELSZÓ: bmwetk1

Megjegyzés:

Ez az Elektronikus alkatrész-katalógus csak tájékoztatás céljára szolgál. Motorkerékpárjához tartalékalkatrészeket a BMW Motorrad kereskedőjétől tud beszerezni.

+ További információk

KÖZELI BMW SZERVIZPARTNEREK.

Globális szervizhálózatunknak köszönhetően mindenhol és mindenkor jelen vagyunk. Találja meg a legközelebbi BMW szervizpartnert, és használja ki szervizajánlataink előnyeit.

Szervizpartner keresése
spinner