Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.

A BMW F 700 GS.

GS-életérzés mindenki számára.

Gondtalan motorkerékpáros élmény mindenkinek: ez az F 700 GS. Az 55 kW-os (75 LE) motorjával és kiváló kezelhetőségéve gyerekjáték a vezetés – bármilyen terepen. Az ülések választéka a minimális, 765 mm-es alacsony kiviteltől a 860 mm-es választható raliülésig terjedhet. Egy másik előny a motorkerékpár kis súlya – ettől lesz még fürgébb. Lehet valaki magas vagy alacsony; az F 700 GS a gyakorlott és kezdő motorosok tökéletes, univerzális enduro motorkerékpárja.

Az F 700 GS dizájnja

Válaszd ki stílusodat.

Az F 700 GS modellt személyes preferenciáidhoz igazíthatod a két különböző alapszín, valamint színtervezést és a hozzá tartozó kiegészítőket magában foglaló stílus alapján.

Rallye stílus

A Rallye stílus a sportos karaktert és a kézi protektorokat hangsúlyozza.

Racing, metálkék

A metálkék Racing színnel sportos külsővel ruházhatod fel univerzális enduro motorodat.

Singapore, matt metálszürke

A matt metálszürke Singapore szín kifejezetten férfias és felnőtt karaktert kölcsönöz az F 700 GS modellnek.

Csúcsminőségű dizájn.

A galvanizált felületű új térdburkolat jelentősen javítja az F 700 GS megjelenését. A gyújtászár- és tankburkolat csúcsminőségű kialakítása is szembetűnő. És természetesen az olyan alkatrészek, mint például az új modellfelirat és az új, dupla színű ülésburkolat is feltűnő kinézetről gondoskodnak.
+ További információk

Kéthengeres soros motor

55
kW (75 LE) 7000 ford./percnél
77
Nm max. meghúzási nyomaték 5500 ford./percnél
798
cm³ hengerűrtartalom
820
mm ülésmagasság
Vízhűtéses, négyütemű, kéthengeres motor

Gondtalan enduro vezetési élmény.

Gondtalan enduro vezetési élmény.

A rendkívül gazdaságos, vízhűtéses, kéthengeres soros motor 55 kW-es (75 LE) teljesítményének és 5500 ford./percnél 77 Nm-es nyomatékának köszönhetően terepen és a városi viszonyok között is kitűnően érvényesül. Kiválóan megy, és öröm rajta motorozni. Ugyanakkor a vonatkozó EU-4 szabványnak is megfelel.

A csökkent teljesítményű változat (35 kW (48 LE)) is elérhető – a 25 év alatti, uniós vezetői engedéllyel rendelkező személyek is élvezhetik a valódi GS-élményt.

+ További információk

Tapasztald meg az F 700 GS hangját

Az F 700 GS legfontosabb jellemzői

Megkülönböztető elölnézet.
Térdburkolat Galvano dizájnnal.
Többfunkciós műszeregység.
Szélvédő, színezett.
Attraktív részletek.
Dupla tárcsafék.
Kéttónusú ülésbevonat.
LED-es hátsó lámpa.

Kiterjedett technológia a nagyobb biztonságért.

Kiterjedett technológia a nagyobb biztonságért.

A Ride-by-Wire elektronikus szabályzórendszernek köszönhetően könnyebben tudod szabályozni a gyorsítást és a fékezést. A gázpedál fizikailag egyszerűbben működtethető, mivel nincs mechanikai eErőátvitel. A fékezési biztonságért – standard, kompakt és könnyű BMW Motorrad 2 csatornás ABS. Az opcionális ASC (kipörgésgátló) szabályozza és optimalizálja az erőátvitelt, továbbá megakadályozza a hátsó kerék kipörgését – például nedves úton. Terepen való motorozás esetén mindkét rendszer kikapcsolható, illetve a Pro Enduro menetprogramban a jól ismert utak követelményeihez igazítható. Alapesetben a Road (Út) és Rain (Eső) menetprogramok állnak rendelkezésre.

+ További információk

A vezető számára megfelelő ülés.

A vezető számára megfelelő ülés.

Az ülésmagasság egyéni beállítására számos lehetőség kínálkozik annak érdekében, hogy minden vezető a legnagyobb vezetési élményben részesüljön. Rendelkezésre áll négy ülés- és egy alacsony kivitel opció, ami azt jelenti, hogy a 765–860 mm-es tartományban összesen öt különböző ülésmagasság állítható be.

+ További információk

Az egyéniség magasabb fokú kifejeződése

Mintha Neked hozták volna létre.

Az F 700 GS modellhez rendszerint speciális felszerelések és eredeti BMW Motorrad kiegészítők széles skálája áll rendelkezésre. Így létre tudod hozni a saját egyéni BMW-det.

További információk

Fedezd fel a GS szellemiségét.

És így tovább.

A világ határtalan.

Kiegészítők az F 700 GS modellhez

A megfelelő ruházat a kalandhoz

Egyéb Adventure modellek