Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.

A BMW F 750 GS.

VALAMI ÚJ KEZDETE.

Minden nap üzemel a motorod. Szíved a BMW F 750 GS ritmusára ver. Megváltottad a jegyedet a kalandra. Az univerzális, kiegyensúlyozott Enduro motornak köszönhetően egyetlen út sem okozhat problémát. Nem számít az útfelület minősége: terjeszd ki a látóteredet – mert többre vágysz. Az F 750 GS-t nagyobb teljesítmény és komfort jellemzi, és ennél a motornál jobban megjelenik a GS szellemisége. Érezd, milyen karakteres ez a motor, és élvezd az F 750 GS egyszerű kezelhetőségét. Ha fel szeretnéd fedezni a világot, automata menetstabilizálóval (ASC) és ABS-szel felszerelt motorodat biztonságosan ellenőrzés alatt kell tartanod. És a gyári Connectivity opciónak köszönhetően a 6,5 hüvelykes TFT-kijelző többek között megmutatja Neked, melyik kereszteződésnél kell elfordulnod, és ki hív éppen telefonon. Világos és tömör – anélkül, hogy elvonná a figyelmedet az útról. A következő tapasztalat megszerezése – az alacsony ülésmagasságnak is köszönhetően – könnyebb, mint valaha.  

AZ F 750 GS DIZÁJNJA

Válaszd ki a stílusod!

Itt személyre szabhatod az F 750 GS motorkerékpárod és a következő fényezések közül választhatsz: fehér, sárga a sportos külsőhöz, valamint szürke (Style Exclusive) az elegáns megjelenéshez.

*/-->

Fehér (Light white)

Még az alapszín is rivaldafénybe helyezi a motorkerékpárodat.

*/-->

Sárga (Austin Yellow)

Az F 750 GS még dinamikusabban mutat a lenyűgöző sárga színben.

*/-->

Style Exclusive

A szürke szín elegáns és magabiztos megjelenést szavatol.

Valódi GS-gyökerek.

Egyértelműen kijelenthető: a vékony hátsó résztől kiindulva a feltűnő első tankon keresztül egészen a tipikus GS első sárvédőig, az F 750 GS dizájnelemei világos üzenetet hordoznak: a motor GS-génekből épül fel. A tipikus flyline eredeti és összetéveszthetetlen. Ha előre tekintünk, az új LED-es fényszórók különösen feltűnőek – igazi fényikon. Az Exclusive stílusú galvanizált hűtőzsalu kihangsúlyozza az univerzális jármű kiváló minőségét és megtestesíti a GS szellemiségét. Fedezz fel még többet!  
+ További információk

KÉTHENGERES SOROS MOTOR

57
kW (77 LE) 7500 ford./percnél
83
Nm max. nyomaték 6000 ford./percnél
853
cm³ hengerűrtartalom
815
mm ülésmagasság
Vízhűtéses, négyütemű, kéthengeres soros motor

Az új kéthengeres csak arra vár, hogy elindítsd.

Ha elindítod az F 750 GS motorodat, megkezdődik az utazás az ismeretlenbe. Az életre való kéthengeres soros motor mosolyt csal az arcodra – az 57 kW-os (77 LE) teljesítménynek köszönhetően az újratervezett motor bőséges teljesítményt közvetít a hátsó kerékre, miközben a üzemanyag-fogyasztás is alacsony szinten marad (100 km-en 1,4 l, a WMTC szerint).
A2 vezetői engedéllyel rendelkező fiatal vezetőknek: még a kisebb teljesítményű változat (5 kW (48 LE)) is hamisítatlan GS-érzést biztosít.

+ További információk

TAPASZTALD MEG AZ F 750 GS HANGJÁT

Minden indítás nagyon egyszerű.

Minden indítás nagyon egyszerű.

Az agilis kezelhetőség, a nagy komfort és az alacsonyabb felfüggesztés lehetősége révén könnyebben beléphetsz a GS világba, mint valaha. A tökéletes üléspozíció biztosítása érdekében az F 750 GS többféle ülésmagassághoz igazítható: 770 mm-ről akár 830 mm-re. Sőt! A nyugalmat biztosító, ugyanakkor aktív üléspozíció, valamint a változtatható ergonómia aktív biztonságot nyújt, egységgé gyúrva a motoroddal – a kényelmes túramotorozás jegyében.  

+ További információk

AZ F 750 GS LEGFONTOSABB JELLEMZŐI

Exclusive stílus.

Exclusive stílus.

Kiváló teljesítményt szeretnél kihozni az F 750 GS-ből? Az Exclusive stílus és a Stereo, matt metál szín tökéletes választás számodra. Ebben a stílusban a galvanizált hűtőzsalu a nagy GS szalaggal és a gránitszürke felnik tökéletesen meghatározzák az F 750 GS megjelenését. A fekete/szürke ülés, a két kézi protektor és az ezüstszínű, anodizált kormány teljessé teszik az ízléses megjelenést.  

+ További információk

Elegáns indulás.

Elegáns indulás.

A BMW F 750 GS intelligens módon lendít előre – a Connectivity funkcióval: okostelefonodat Bluetooth-kapcsolaton keresztül az F 750 GS-re csatlakoztathatod, és a kormányon található intuitív multi-controller segítségével számos innovatív funkciót működtethetsz. Ezek ezután a 6,5 hüvelykes TFT-kijelzőn jelennek meg. A Connectivity funkció turn-by-turn navigációja rendkívül egyértelmű eligazítást ad, közvetlenül a kijelzőn követheted az utasításokat. És ez még nem minden: a BMW Motorrad kommunikációs rendszerrel a telefonálás is gyerekjáték – fogadj vagy indíts hívásokat. Ugyanis okostelefonodat a multi-controllerre csatlakoztatva a kapcsolattartók listáját is elérheted, és kiválaszthatod a kívánt kapcsolattartót. A kommunikációs rendszernek köszönhetően zenét is tölthetsz le okostelefonodról, és motorozás közben le is játszhatod. Mindig intuitív és sohasem zavaró – soha nem zökkent ki az összpontosításból.  

+ További információk

Komfortos vezetési élmény.

Komfortos vezetési élmény.

Minden vezetőtípusnak ajánlott opció: az F 750 ​​GS-t teljesen az igényeidre szabhatod – sok ülés érhető el különféle ülésmagasságokkal. Alacsony dupla ülés és komfortülés is rendelkezésedre áll. Szükség esetén a motor le is engedhető számodra.

+ További információk
Az F 750 GS további fontos jellemzői.
  • A modern LED-es hátsó lámpák kihangsúlyozzák a BMW F 750 GS dinamikus dizájnját. Az ABS Pro felszereléscsomagban a dinamikus féklámpa még nagyobb biztonságot nyújt.

     

  • A kisméretű szélvédővel felszerelt BMW F 750 GS minden motoros túra során kellő védelmet nyújt a széllel és az időjárás egyéb viszontagságaival szemben. Külön kérésre, kiegészítőként nagyobb szélvédőt is telepíthetsz.  

     

  • A standard csomagtartóval minden eshetőségre felkészülhetsz: elegendő helyet biztosít egy táska vagy egy hátizsák számára.  

Hajszolom az izgalmakat.

Isaac Johnstont a kíváncsiság és a lelkesedés hajtja.

Saját maga főnöke. Évekkel ezelőtt Isaac Johnston lecserélte irodai munkáját egy életre szólóan elbeszélői kalandfotós munkára. Ma, a Montanából származó amerikai Isaac a váratlan élményeknek él és imádja az izgalmas és inspiráló helyszíneket. A természet különleges vonzerőt jelent számára.   

További információk

A Te igényeidre szabva.

A GS átfogóan: a F 750 GS modellhez speciális felszerelések és eredeti BMW Motorrad kiegészítők széles skálája áll rendelkezésre. Alakítsd át úgy a motorodat, hogy tökéletesen igazodjon igényeidhez és elvárásaidhoz.

TUDJ MEG TÖBBET

Kiegészítők az F 750 GS modellhez

Alkalmas ruházat, ha kalandra indulsz

Több Adventure modell