Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.

A BMW F 850 GS ADVENTURE.

A VILÁG KALANDDÁ VÁLIK.

Téged az ismeretlen csábít – nekivágni, ki a szabadba, el. El jó messzire! És mindezt nem csak aszfaltozott utakon. A BMW F 850 GS Adventure segítségével új terepet hódítasz meg, kész vagy az új kalandokra, az utazásra – mindegy hová. Ez a túraenduró igazi felfedezőknek készült. Olyanoknak, akiknek semmilyen cél sincs túl messze és semmilyen út nem túl elhagyatott. Éld át a világot egy megbízható, robusztus és erős kísérővel, amely képes lépést tartani a kíváncsiságoddal – az új F 850 GS Adventure.

AZ F 850 GS ADVENTURE DIZÁJNJA

Válaszd ki a stílusod!

Magában hordozza a GS-géneket – ez könnyen felismerhető a családra jellemző ún. Flyline-ról. A tank központi elhelyezése az ülés és a kormány között gondoskodik az optimálisan elosztott kerékterhelésről és a szép, karcsú hátsó részről. Karakteres, felnőtt, markáns – és olyan egyedi, mint Te magad. Mutasd meg saját stílusod az F 850 GS Adventure segítségével

*/-->

Szürke (Ice grey)

Kezdődhet a kaland: a Te F 850 GS Adventure-öd szürke színben.

*/-->

Style Rallye

Sportosság garantálva – már első pillantásra: kék szín, kontrasztos matricázással. A Rallye kivitel markáns jegyei az alacsonyabb sportszélvédő, a rallye ülés, valamint az arany színűre eloxált villa és felnik.

*/-->

Style Exclusive

Kifejező és exkluzív: A Te F 850 GS Adventure motorkerékpárod szürke színben lenyűgöző matricázással. Az arany színűre eloxált villa és felnik gondoskodnak a kifejezetten nemes külsőről.

Akár 5 év gond nélkül.

Motorozz tovább és tovább és tovább!

A BMW Motorrad új motorkerékpárokra már 3 év jótállást biztosít, amely további 1 vagy 2 évvel meghosszabbítható.

Részletek

A "globális játékos" a világutazók között.

A végtelent és a kihívást keresed vele: az F 850 GS Adventure otthon van a világban és pontosan ezt lehet észrevenni rajta. Ülésében ellenállsz szélnek és viharnak, kész vagy győzni minden terepen és a lehető legnagyobb kényelemben élheted át a világ kínálta kalandokat. Erről többek között a nagy, állítható magasságú túraszélvédő, az alapfelszereltséghez tartozó komfortülés és a 23 literes tank gondoskodik. Vad terepen az F 850 GS Adventure ellenálló alkatrészeivel gondoskodik a nyugodt utazásról – az alapfelszereltséghez tartozó motorvédő idom vagy az alumínium csomagtartó előkészítéseként szolgáló praktikus nemesacél doboztartó mellett az oldalsó borítás is igen robusztus. Minden készen áll arra, hogy elindulj meghódítani a világot.

+ További információk

KÉTHENGERES SOROS MOTOR

92
Nm forgatónyomaték (6.250 ford./percnél)
23
literes tankméret
550
km max. elméleti hatótáv
211
kg terhelhetőség
Vízhűtéses, négyütemű, kéthengeres soros motor

A mozgatórugó a felfedezés iránti vágy.

A mozgatórugó a felfedezés iránti vágy.

Ki akar szabadulni a világból. Az erős, újonnan fejlesztett 70 kW (95 LE) teljesítményű kéthengeres soros motor valódi hajtóerőt biztosít számodra felfedezőútjaid során. Az új motorkoncepció erőteljes hangjával, nagyobb teljesítményével (70 kW (95 LE) 8.250 ford./perc), valamint jobb működésével győz meg – mindezt visszafogott fogyasztás mellett (4,1 l 100 km-en (WMTC szerint)). Ez az enduró 6.250 ford./perc-en leadott 92 Nm-es forgatónyomatékával elegendő erővel rendelkezik minden offroad kihíváshoz – bármit is szeretnél legyőzni.

+ További információk

TAPASZTALD MEG AZ F 850 GS ADVENTURE HANGJÁT

Újdonságok

AZ F 850 GS ADVENTURE LEGFONTOSABB JELLEMZŐI

Ergnomikus. A motorosra tervezve.

Ergnomikus. A motorosra tervezve.

Az F 850 GS Adventure ergonomikus megoldásai is kedvet csinálnak az igazán hosszú, világkörüli túrákra. A 875 mm-es alap ülésmagasság ideális a hosszabb túrákhoz. Számodra nem? Választhatsz: a különböző ülések és ülésmagasságok széles skálája (egyedi felszereltségként vagy tartozékként) teszi lehetővé a tökéletes alkalmazkodást a motoros magasságához. Végső soron a gépnek kell hozzád alkalmazkodnia – és nem fordítva. A kényelemhez hozzájárulnak az alapfelszereltségben is megtalálható állítható kuplung- és fékkarok, valamint az enduró lábtartók és a magas, hajlított alumínium kormány. Éppen a magasabb motorosok számára jelent mindez egyértelmű előnyt a terepen.

+ További információk

Tovább. Minden tekintetben.

Tovább. Minden tekintetben.

Akárhová hajtanak is a vágyaid – az F 850 GS Adventure odavisz. Hiszen a 23 literes tankméret elképesztő, 500 km feletti hatótávot biztosít. Olyan távolságokat enged meg, amelyekről mások csak álmodnak. De kiemelkedő kényelme is olyan társsá teszi, amellyel az ember egyszerűen csak többet szeretne elérni. Ide tartozik a nagyobb és állítható magasságú túraszélvédő által nyújtott javított szél- és időjárásvédelem, valamint az ergonomikus kialakítású komfortülés, amellyel a leghosszabb túra sem válik kínszenvedéssé. És hogy a világot átszelő utazás során semmi lényeges ne hiányozzon, az F 850 GS Adventure tartozékként természetesen átgondolt tárolódobozokat kínál, például a robusztus alumínium csomagtartó rendszert.

+ További információk

Fölényesen. Minden terepen.

Fölényesen. Minden terepen.

Aki újra és újra ismeretlen terepre keveredik, annak olyan motorra van szüksége, amelyben minden helyzetben megbízhat. Legyen szó sivatagról vagy hegységről, folyóvölgyről vagy fennsíkról, ez a túraenduró a legkülönbözőbb helyeken bizonyítja fölényét. Gyárilag tartalmaz mindent, amely hosszútávra és offroad helyzetekre predesztinálja – a héjas szerkezetű, megnövelt merevségű váz gondoskodik a jobb menetstabilitásról és a nagyobb pontosságról. Elöl a fordított teleszkópvilla, hátul a WAD rugóstag gondoskodik a rugózásról (rugóúttól függő csillapítás). Az F 850 GS Adventure elöl 230 mm, hátul pedig 215 mm rugóúttal rendelkezik – az intenzív motorozási élményért minden terepen. A kikapcsolható ABS mellett gombnyomásra két, alapfelszereltséghez tartozó menetprogram áll rendelkezésre („Rain“ és „Road“). A Pro menetprogrammal az alapfelszereltséghez tartozó menetprogramok mellett megjelenik még az „Enduro“ és az „Enduro Pro“ is. Ezek a menetkörülményekhez és az adott talajhoz kínálnak megfelelő beállításokat. Az ABS ilyenkor ABS Pro, az ASC pedig DTC (dinamikus menetstabilizáló) lesz. Offroad terepen az F 850 GS Adventure fölényét mutatja még a nagyobb, 21 colos első abroncs, a tömlő nélküli gumiabronccsal rendelkező keresztküllős kerék, az enduró lábtartó és a praktikus markolatvédők.

+ További információk
Az F 850 GS Adventure további fontos jellemzői.
  • A Dynamic ESA (Elektronikus futóműállítás) automatikusan szabályozza a rugóstag csillapítását a menetállapottól függően.

  • A Pro menetprogramokkal a gázadás és a motor vezérlőrendszerei egészen egyszerűen testreszabhatók a különböző menethelyzetekre. Az alapfelszereltséghez tartozó „Rain“ és „Road" menetprogramok mellett még az „Enduro“ és „Enduro Pro“ programok állnak rendelkezésre. Ezen kívül az alapfelszereltséghez tartozó ABS-ből és ASC-ből a Pro menetprogramban ABS Pro ill. DTC lesz. Az „Enduro“ mód lágy gázadást jelent. Ezen kívül az ABS Pro és a DTC (dinamikus menetstabilizáló) szabályozási karakterisztikája enyhe, utcai gumis offroad-használatra van kialakítva. Elhivatott offroad motorosként rendelkezésedre áll az „Enduro Pro“ mód is, melynél az optimális gázadás a terepgumis használatra testreszabott ABS Pro és a DTC szabályozással egészül ki. Ebben az üzemmódban a hátsó kerék ABS-e deaktivált állapotban van, hogy megadja Neked a drift lehetőségét.

  • A BMW Motorrad Connectivity egy 6,5 colos TFT-kijelzőn kínál innovatív funkciókat a motoron történő navigációhoz, telefonáláshoz és zenehallgatáshoz.

  • A Pro fedélzeti számítógép tökéletes információkezelést biztosít egy szempillantás alatt. A legfontosabb járműadatok gyors és kényelmes lekérdezésére programozták.

  • Aki világkörüli útra indul, ritkán visz magával kevés csomagot. Ezért az F 850 GS Adventure extrafelszereltségként nemesacél csomagtartó vázzal rendelkezik az aluminíum csomagtartó dobozhoz (extrafelszereltség), valamint nemesacél koffertartóval az alumínium kofferhez. A robusztus GS Adventure dizájnnal rendelkező alumínium dobozok, térképtartós tanktáska és az ülés alatti nagy tárolórekesz teszik teljessé a csomagszállítási lehetőségeket.

A Te F 850 GS Adventure motorkerékpárod méretre.

Szeretnél egy személyre szabott F 850 GS Adventure-t? A speciális felszerelések és kiegészítők széles skálája hasznos segítséget nyújt. Úgy szerelheted fel motorkerékpárodat, ahogyan csak szeretnéd.

Részletek

KIEGÉSZÍTŐK AZ F 850 GS Adventure MODELLHEZ

RUHÁZAT A KALANDHOZ.