Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.

A BMW F 850 GS.

VÉRPEZSDÍTŐ KALAND.

Élj a kihívásoknak. Ahol mások visszafordulnak, Te ott is maradj nyeregben. Győzd le a korlátaidat. Az akadályok lehetőségekké alakíthatók. A kaland felpezsdíti a véred. Az F 850 GS nyergében könnyedén elboldogulsz bármilyen tereppel a 21 hüvelykes első gumiabroncsnak köszönhetően. Csak az számít, hogy a hozzáállásod és a kíváncsiságod hajtson előre – teljesen mindegy, milyen messzire kívánsz motorozni az F 850 GS-sel. Nem számít, hogy sáros terepen kell átgázolnod: a gyári Connectivity opcióval mindenkor hozzáférhetsz a navigációs rendszerhez, telefonhoz, médiához és a járművel kapcsolatos adatokhoz. Világos és tömör megjelenítés egy 6,5 hüvelykes kijelzőn – anélkül, hogy elvonná a figyelmedet az útról. Szentelj több időt a számodra fontos dolgokra. És fedezd fel, mi rejlik a horizont mögött.  

AZ F 850 GS DIZÁJNJA

Válaszd ki a stílusod!

A választás a Te kezedben van: az F 850 GS zöld színe (Style Exclusive) igazán szemet gyönyörködtető. A Rallye kivitel a fehér, piros és kék színeivel sportos külsőt kölcsönözhetsz a motorkerékpárodnak. Az F 850 GS modellt piros alapszínben is választhatod.

*/-->

Style Rallye

Így néz ki a sportos külsejű F 850 GS: a Rallye kivitel fehér, piros, kék színe dinamikus megjelenést kölcsönöz motorodnak, az arany színűre eloxált felnik ezt még tovább fokozzák.

*/-->

Piros (Racing red non-metallic)

Ellenállhatatlanul szép és soha nem unalmas: teljesen elragad a piros alapszín varázsa.

*/-->

Style Exclusive

A tiszta szenvedély: az Exclusive kivitel zöld (Pollux metallic matt) színe rendkívül elegáns külsőt kölcsönöz a motorkerékpárnak.

Még nagyobb GS-élmény.

Határozott külső: Te és az F 850 GS motor – karakterisztikus flyline. Ami a dizájnt illeti, a kaland mindenütt magával ragad. A hátsó résztől és az első tanktól kezdve egészen a GS-re jellemző fényszórókig, amelyek folyamatosan üzemelő lámpái egy megdöntött hangvillára emlékeztetnek, és opcionális felszerelésként szerezhetők be. A dizájnelemek a terepen való motorozáshoz illeszkednek, miközben teljesen rá vagy hangolódva a különleges túrákra. A galvanizált hűtőzsalu (Rallye és Exclusive stílus) kiváló megjelenésről gondoskodik – országúton és terepen egyaránt.

+ További információk

KÉTHENGERES SOROS MOTOR

70
kW (95 LE) 8250 ford./percnél
92
Nm max. nyomaték 6500 ford./percnél
853
cm³ hengerűrtartalom
860
mm ülésmagasság
Vízhűtéses, négyütemű, kéthengeres soros motor

A belső meghajtás.

A belső meghajtás.

A kíváncsiság és a kalandszomj hajt előre. A kéthengeres, 70 kW (95 LE) teljesítményű soros motor minden erőfeszítésedet támogatja – erősségei a nagy nyomaték és az energikus karakter. A gazdaságos működésű motor határozott hangja lenyűgöző és mindenkor káprázatos teljesítményt produkál. Fedezd fel az ismeretlent az F 850 GS modell segítségével!  

+ További információk

TAPASZTALD MEG AZ F 850 GS HANGJÁT

Elemedben vagy.

Elemedben vagy.

Fejed tiszta, teljesen az előtted álló útra összpontosítasz. Szinte ösztönösen használod az F 850 GS-t, legyen szó kormányzásról, sebességváltásról vagy fékezésről – utánozhatatlan kezelés: elemedben vagy, és teljesen a rád váró kalandra koncentrálsz. A tipikus GS-ergonómiának köszönhetően magabiztosan haladsz a motoroddal, és mindig a folyamatos fejlődés vezérel.  

+ További információk

Az F 850 GS legfontosabb jellemzői

Komfortos vezetési élmény.

Komfortos vezetési élmény.

Minden vezetőtípusnak ajánlott opció: az F 850 GS-t teljesen az igényeidre szabhatod – sok ülés érhető el különféle ülésmagasságokkal. Alacsony dupla ülés és komfortülés is rendelkezésedre áll. Igény szerint a motor le is engedhető számodra.

+ További információk

Egy kis extra.

Egy kis extra.

A  nagy kihívást jelentő tereptúráknál jó szolgálatot tesznek az F 850 GS tömlő nélküli gumiabronccsal rendelkező keresztküllős kerekei. Új úti célokat tűzhetsz ki: jöhet a következő szint, a következő adrenalinfröccs. Ha ismeretlen terepre indulsz, most még biztonságosabban megteheted az „intelligens vészhívás” funkciónak (röviden: eCall) köszönhetően: súlyos esetben a vezető egy gomb megnyomásával aktiválhatja a kormányra erősített rendszert a segítségkérésnél. A körülményektől függően az eCall automatikusan aktiválódik, és elősegíti a mentőszolgálatok gyorsabb intézkedését – bárhol is tartózkodsz.  

 

+ További információk
Az F 850 GS további fontos jellemzői.
  • Ha egy vakmerő terepi kalandra indulsz, a keresztküllős kerekeket enduro gumiabroncsokkal szerelheted fel.  

  • A standard felszerelésnek számító műanyag motorvédő védi a BMW F 850 GS motorját a hulló szikláktól és a sérülésektől a tereptúrákon. A sportosabb stílus jegyében az átfogó felszerelési program alumíniumból készült aláfutásgátló berendezést kínál.  

  • A széles alumíniumkormány teljesen kézre áll, és lehetővé teszi a BMW F 850 GS egyszerűbb kezelését. Az anodizált felület kihangsúlyozza a motor értékes karakterét.  

Completely in his element.

Sterling Taylor loves to push his own limits.

As he feels his way upward, he finds a foothold with his toes and grabs hold of a protruding rock with his hands: Sterling Taylor is a climber and is not deterred by his fear of heights. He loves challenges – and his motorcycle.

További információk

Személyre szabott F 850 GS.

Szeretnél egy személyre szabott F 850 GS-t? A speciális felszerelések és kiegészítők széles skálája hasznos segítséget nyújt. Úgy szerelheted fel motorodat, ahogyan csak szeretnéd.

TUDJ MEG TÖBBET

Kiegészítők az F 850 GS modellhez

Alkalmas ruházat, ha kalandra indulsz

Több Adventure modell