Kihívás

Ízig-vérig terepre tervezve

Imádsz letérni az útról? Akkor választ az F 850 GS-t Rallye stílusban! Szállj szembe magabiztosan a kavicsokkal és a szennyeződéssel a terepgumiabronccsal, az alumínium enduró bukócsővel és a fényszóróvédővel. A terepmotorozás állóhelyzetben nem jelent gondot a magas kormánnyal és az enduró lábtartóval, az állítható váltókarnak és fékpedálnak köszönhetően minden körülmény között uralod a motorod. A Pro menetprogramokkal és a Dynamic ESA-val minden terepet könnyedén uralhatsz – a Pro váltóasszisztenssel pedig kuplung nélkül tudsz váltani, amikor gyorsan kell reagálni.

+ További információk
A konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Offroad alapok

Terepgumiabroncs

Az ingyenesen elérhető terepgumiabroncs opció teljesen kimeríti a motor terepen való használhatóságának fogalmát.

 

Alumínium enduró motorvédő

A kifejezetten terepre tervezett erős alumínium enduró motorvédő lemez hatékony védelmet nyújt a motor alsó részének sérülése ellen.

 

Fényszóróvédő

A csak terepmotorozásra engedélyezett fényszóróvédőt egyszerűen lehet rögzíteni, így terepen is hatékonyan védi a fényszórót.

Dynamic ESA

A Dynamic ESA (Elektronikus futóműállítás) automatikusan szabályozza a rugóstag csillapítását a menetállapottól függően.

Pro menetprogramok

A Pro menetprogramokkal a gázreakcó és a vezérlőrendszerek egészen egyszerűen testreszabhatók a különböző menethelyzetekben.

Pro váltóasszisztens

A Pro váltóasszisztensnek köszönhetően kuplung nélkül válthatsz fel vagy le.

Magas kormány

A 14 mm-el magasabb kormány kényelmes ülő és álló pozíciót biztosít és érezhetően megkönnyíti a motor kezelhetőségét terepen.

Enduró lábtartó

A szélesebb és hosszabb enduró lábtartó nagyobb stabilitást biztosít és javítja a jármű feletti kontrollt terepen.

Ergonomikus beállítás

Állítható fékpedál

Az állítható magasságú fékpedál szélesebb és szabadalmaztatott lehajtó mechanizmussal rendelkezik.

 

Állítható váltókar

Az állítható taposórésszel készült váltókar állva még jobban működtethető a terepmotorozásnál.

Kifejező

Mutasd meg, milyen a #SpiritofGS élmény!

Nemcsak az átgondolt technológiát, hanem a markáns dizájnt is értékeled? Akkor a Style Triple Black változatú BMW F 850 GS tökéletesen illik hozzád. A fekete alumínium topcase-be minden belefér, amire szükséged lesz az ismeretlenbe vezető úton. A nappali LED-menetfénnyel ellátott ikonikus LED-fényszóróval mindig képben maradsz. A fekete sportkipufogó nem csupán egy elegáns részlet, hanem erőteljes hang a motorodhoz. A kulcsnélküli indításnak köszönhetően pedig a kulcs a kabátzsebedben maradhat.

+ További információk
A konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Keyless Ride

A kulcsnélküli indítás funkciónak köszönhetően a járműkulcs kezdettől a zsebben tartható. Egyszerű a mottó: csak ülj fel, és indítsd el a motort!

LED fényszóró nappali LED-menetfénnyel

 

Az ikonikus fény összetéveszthetetlen megjelenést biztosít, a nappali menetfény pedig fokozza a biztonságot.

Fekete alumínium topcase

A fekete eloxált alumíniumból készült topcase a maga 32 literével elég helyet nyújt a BMW sisakodnak is és extrém viszonyok között is bizonyít.

Mart kézikarok

Kuplungkar

A fekete eloxált alumíniumból készült, ergonómiailag optimalizált kuplungkar állítható és kiemeli a motor egyéniségét.

 

Kézi fékkar

A fekete eloxált alumíniumból készült, ergonómiailag optimalizált kézi fékkar állítható és kiemeli a motor egyéniségét.

Fekete sportkipufogó

 

 

A titánból készült, karbon véggel rendelkező sportkipufogó acélos hangzást biztosít, és minden utat optikai és akusztikai élménnyé tesz.

Állítható lábtartó

A rugós lábtartók három helyzetben állíthatók, így úton és terepen is a legmagasabb kényelmi szintet biztosítják és lépésbiztonságot nyújtanak.

A felfedező

Felkészülve az új történetekre

Mindig új dolgokat szeretnél felfedezni? Akkor szerezd meg az F 850 GS piros változatát a „New Ways” matricakészlettel, amellyel egyértelműen megmutatod, hogy új utakon jársz. Tedd felszerelésedet a Vario dobozokba és a Vario topcase-be, rögzítsd őket a csomagtartóra és már indulhatsz is! A BMW Motorrad Navigatornak köszönhetően mindig tudod, mikor következik hosszú egyenes útszakasz, és így a kényelmes tempomattal végig élvezheted a látványt. Az átlátszó túraszélvédővel és a LED pótfényszórókkal minden időjárási viszony között megőrzöd a láthatóságodat.

+ További információk
A konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
ECALL

Az intelligens vészhívó baleset esetén automatikusan felveszi a kapcsolatot a BMW Callcenterrel a mentési lánc mielőbbi aktiválásához. (Magyarországon jelenleg nem elérhető.)

Sebességszabályozás

Az elektronikus sebességszabályozó 30 km/h felett aktiválható, és a sebességet állandó értéken tartja.

 

Tárolórekesz-koncepció

Csomagtartó

A koffertartóval rendelkező csomagtartó felváltja a széria csomaghidat és lehetővé teszi a Vario kofferrendszer rögzítését.

 

Variokoffer

A szabadalmaztatott beállító mechanizmussal rendelkező, vízálló bal oldali Variokoffer 30-39 liter között állítható térfogatot kínál. A jobb oldalon a térfogat 20 és 29 liter között változtatható.

 

Vario felső doboz

A szabadalmaztatott beállító mechanizmussal rendelkező, vízálló Vario felső doboz 25-35 liter között állítható térfogatot kínál.

 

Topcase-tartó

A mutatós és stabil csomagtartóra megbízhatóan rögzítheted a felső dobozt vagy a többi nagyobb csomagot.

 

Vario topcase háttámla

A Vario felsődobozhoz kapható háttámlával úti társad nagyobb kényelmet élvez mind a rövid utakon, mind pedig a hosszú túrákon.

Szél és időjárás elleni védelem

Színtelen túraszélvédő

A túraszélvédő mindkét oldalán karcálló és a magasított félépítésének hála maximális védelmet nyújt a szél és időjárás ellen mind a vezető, mind pedig az utas számára.

Navigáció

Navigáció-előkészítés

A navigáció-előkészítés magában foglalja a multi-controllert, továbbá egy tartót és a tartóbölcsőt a kormánytartón.

 

Navigator VI

A Navigator VI-tal nemcsak a túramotorozás szerelmesei találják meg a számításukat. A tökéletes navigáció mellett a rendszer számos további funkciókat is kínál.

New Ways matricakészlet

A „New Ways” dekormatrica-készlet tökéletesen illik a motorhoz, amelynek vonzóan egyedi megjelenést kölcsönöz.

 

LED-pótfényszóró

A nagy teljesítményű LED-pótfényszórók rossz látási körülmények esetén is jobb láthatóságot biztosítanak.

A 2020-as nemzetközi GS Trophy-n használt motor

A 2020-as nemzetközi GS Trophy-n használt motor

A 2020-as F 850 GS volt a 2020-ban Új-Zélandon megrendezett nemzetközi GS Trophyn használt motor alapja. Fedezd fel a motort, amellyel a világ legtehetségesebb GS-versenyzői a legfélreesőbb utakat hódítottak meg, és meríts ihletet számos funkciójából, amelyeket te is kiválaszthatsz új F 850 GS-edhez!

+ További információk

Alkosd meg saját F 850 GS-edet

Szemezgess a széles felszereltségkínálatból és az eredeti BMW Motorrad tartozékprogramból, és állítsd össze a motorodat a saját kívánságaidnak megfelelően!

A konfigurátorhoz
spinner