Az új BMW F 900 XR.

Magasabbra, gyorsabban, még tovább.

Az XR a sportosság és a hosszú távú teljesítmény kompromisszummentes kapcsolatát testesíti meg: adrenalin napokon át, kanyarról kanyarra.

 

Az új F 900 XR-rel kimondottan keresed a kanyarkombinációkat és megállás nélkül szerpentinezhetsz amíg csak szeretnél. Már a lenyűgöző formatervezése színtiszta teljesítményt ígér. Az egyenes, pihentető ülőhelyzet, valamint a szél és az időjárás viszontagságai elleni védelem pedig azt jelzik: itt csak egyvalaki határozza meg, mikor legyen vége az útnak: Te.

 

Pazar felszereltségnek köszönhetően a sportos motorozáshoz és a túrákhoz ugyanolyan tökéletesen felszerelt leszel, mint a városi közlekedéshez.

Az F 900 XR az a motorkerékpár, amely illik Hozzád és sportos beállítottságodhoz.

#neverstopchallenging

 

 

 

Egyértelmű testbeszéd – összetéveszthetetlenül XR.

Az F 900 XR teljesítőkészsége már első pillantásra megmutatkozik. Az újonnan kifejlesztett fényszóró markáns LED nappali menetfényei kihangsúlyozzák az F 900 XR tiszteletet parancsoló megjelenését – ezt az érzést Te is jól ismered. Idomzata még tovább fokozza ezt a dinamikus megjelenést. Az agresszív dizájnt a precízen formált élek határozzák meg. A karcsú és optikailag rövid hátsó rész pedig a hosszú távokon jól teljesítő sportos géneket idézi.

+ További információk

Igen kifejező színek.

A három színváltozat kiemeli az F 900 XR precízen formált felületeit. Ami minden változatban közös: színtiszta tolóerő.

Style Triple Black

Színtiszta motorozási élmény és kanyarvadászat: A fekete szín impozánsan kiemeli az F 900 XR sportos karakterét.

Style Sport

A dinamikusan erőteljes piros (Racingred) uni és a technikai hatású szürke kontrasztja azt jelzi: Benned egy sportoló szíve dobog.

Light white

Szürke középső tankborítás és hűtőtakaró oldalidom, ehhez ezüstszínű felnik: modern, határozott és letisztult – ez az, amivel Magadra vonod mások pillantásait.

Akár 5 év gond nélkül.

Motorozz tservicesovább és tovább és tovább!

A BMW Motorrad új motorkerékpárokra már 3 év jótállást biztosít, amely további 1 vagy 2 évvel meghosszabbítható.

Részletek

Egyenes és pihentető ülőhelyzet.

Egyenes és pihentető ülőhelyzet.

A nap végére pont megfelelő mennyiségű távot tudhatsz magad mögött és az F 900 XR ergonómiájának köszönhetően pihenten szállhatsz le motorkerékpárodról. Teljes mértékben a sportos túrázáshoz lett kialakítva. Szélvédője és első idomzata biztosítja azt a komfortot, amellyel könnyedén hódítod meg az egyik kanyart a másik után. A maximális változtathatóság itt nem csupán a 775–870 mm-es ülésmagasságra érvényes, hanem a teljes mértékben beállítható kézikarra és a kétfokozatú szélvédő-beállításra is. Az optimális lábtartó- és ülőhelyzet emellett ráadásul útitársad számára is lehetővé teszi, hogy minden kilométert szenvedéllyel tegyen meg Veled.

+ További információk

Kéthengeres soros motor

77
kW (105 LE) max. teljesítmény 8500 ford./percnél
92
Nm max. forgatónyomaték, 6500 ford./percnél
895
cm³ hengerűrtartalom
775
- 870 mm ülésmagasság

A nyugalmi pulzusszámod: 92 Nm.

A nyugalmi pulzusszámod: 92 Nm.

Szemed előtt az ideális ív, tekintetedet messze előre irányítva minden kanyart magabiztosan és nyugodtan veszel. Egyiket a másik után, újra és újra. Ez a tipikus #neverstopchallenging. Amikor az egyenesek utáni csillapíthatatlan vágy, és a késztetés, hogy mindig egy kicsit tovább juss, a megfelelő partnerre talál: az F 900 XR nagy forgatónyomatékú, kéthengeres soros motorja ehhez 4 500–8 500 ford./perc fordulatszámon legalább 87 Nm forgatónyomatékot biztosít. Az opcionálisan rendelhető Dynamic ESA pedig optimális csillapítási kényelmet biztosít és könnyed kezelhetőséget szavatol. Aki így tud előrehaladni, a többieket könnyedén maga mögött hagyja.

+ További információk

XR a kezdetektől fogva: az F 900 XR A2-es változata.

XR a kezdetektől fogva: az F 900 XR A2-es változata.

Csak most kaptad meg a motoros jogosítványodat? Nincs okod rá, hogy lemondj a hosszú utakról és az intuitív kezelésről: az F 900 XR 95 LE-s változatának teljesítménye korlátozható úgy, hogy A2 kategóriás jogosítvánnyal is vezethesd.

+ További információk

Előrelátó – szó szerint.

Előrelátó – szó szerint.


Az F 900 XR a világítás terén is mércét állít. Adaptív kanyarvilágítással rendelkezik – a középkategóriában elsőként. Ez az újonnan kifejlesztett markáns LED fényszóróban található, és a kanyar területét 7°-os dőlésszögtől optimálisan világítja meg: ez egyértelmű előnyt jelent sötétben történő motorozáskor.

+ További információk

Szisztematikus biztonság.

Szisztematikus biztonság.

A motorozási élményről és a biztonságérzetről számos további innováció gondoskodik. A dinamikus fékerő vezérlés (DBC) és a motorfék vezérlés (EBC) nagyobb biztonságot garantál a vészfékezések és a hirtelen gázelvétel, valamint a váratlan visszaváltások során.

+ További információk

Tapasztald meg az F 900 XR hangját

Az F 900 XR legfontosabb jellemzői

Kéthengeres soros motor.
Itt a kéthengeres soros motorról látunk egy közeli felvételt.
Dynamic ESA.
Itt a Dynamic ESA-t látjuk egy közeli felvételen.
Adaptív kanyarvilágítás.
Itt az F 900 XR világítóberendezését látjuk.
Ülésmagasságok: biztosan találsz megfelelőt.
Itt az F 900 XR ülését látjuk.
Állítható magasságú szélvédő.
Itt az F 900 XR szélvédőjét látjuk.
A TFT-kijelző Connectivity funkcióval mindig megfelelően tájékoztat.
Itt az F 900 XR színes TFT-kijelzőjét látjuk.
Kényelmes csomagtárolás.
Itt az F 900 XR rakodótér-lehetőségeit látjuk.
ECALL, egy megnyugtató útitárs.
Itt a járműnek a kormányba beépített ECALL-kapcsolóját látjuk.

#NeverStopChallenging

A közösségi média falon hasonlóan gondolkodókat és olyan személyeket találsz, akik a pulzust és a fordulatszámot a legszívesebben soha többé nem különböztetnék meg. Olyan embereket, akik minden kanyar mögött valami még szebbet sejtenek – és minden sejtésüknek utánajárnak.

+ További információk

A megfelelő ruházat

Other models

spinner