A pulzusgyorsító

A pulzusod Nm-ben ver.

A Style Sport kivitel piros motorspoilerrel és a fekete mart alkatrészekkel is hangsúlyozza a sport szereteted. A még sportosabb teljesítményt szolgáló átfogó elektronikai csomaggal, valamint az adaptív kanyarvilágítást is magában foglaló Headlight Pro-val még célvonal nélkül is jókora előnyöd van.

+ További információk
Dynamic ESA

A Dynamic ESA (elektronikus futóműállítás) automatikusan szabályozza a rugóstag csillapítását a menetállapottól függően. Menet közben különböző lengéscsillapító-beállítások választhatók ki, a rugó előfeszítése álló helyzetben kényelmesen, gombnyomásra beállítható.

Pro menetprogramok

A Pro menetprogramok révén jelentősen bővíthető a motor alkalmazási területe, ezenkívül a vezérlőrendszerek a motorkerékpár bedöntött helyzetét is figyelembe veszik. A gázadási reakció mellett az ABS Pro, az MSR és a DTC (dinamikus vonóerő-szabályzó) rendszer viselkedése, valamint a Dynamic ESA-nak a kiválasztott menetprogramon belüli alap beállításai is módosíthatók.

Pro váltóasszisztens

A Pro váltóasszisztens majdnem minden terhelési és fordulatszám-tartományban lehetővé teszi a tengelykapcsoló nélküli fel- és visszakapcsolást. Ezáltal érezhetően csökkenti a sebességváltási időt, tehermentesíti a tengelykapcsolót használó kezet, egyúttal nagyobb dinamikáról, motorozási élményről és komfortról gondoskodik.

Sportos dizájnelemek

Felhajló kuplung- és fékkar

A korrózióálló eloxált alumíniumból készült, CNC-mart kézikarok háromféleképpen is beállíthatók a kívánt távolsághoz a markolathoz képest, és a meghatározott felhajlási nyomatékkal rendelkező felhajló szerkezet révén az esetleges borulási károk csökkentésére is megfelelően fel vannak szerelve. Optikailag tökéletesen illeszkednek a motorkerékpár dizájnjához, és hangsúlyozzák az egyediségét.

Állítható lábtartók

A vezető feketére eloxált alumíniumból készült lábtartója a dinamikus megjelenést a legmagasabb szinten ötvözi az ergonómiával és a sportossággal. A bordás tapadófelület és a három fokozatú magasságbeállítási lehetőség a nagyobb stabilitást és a motorkerékpár optimális irányíthatóságát biztosítja.

Markolatvédők

A markolatvédők egyértelműen a kompromisszumot nem ismerő sportosságot jelzik. Az alumíniumból és műanyagból készült ívelt kengyelek megvédik a kormány fék- és kuplungkarját attól, hogy egy másik járművel érintkezve véletlenül működésbe lépjenek, és ezáltal egy esetleges balesetet elkerülve a motorkerékpárt is.

Motorspoiler

Az ütésálló és UV-álló műanyagból készült, elegáns, három részből álló motorspoiler egyedi, sportos megjelenést biztosít. A motorkerékpár színével azonos színűre fényezett oldalelemek a markáns kinézetet hangsúlyozzák.

Headlight Pro

fényszóró olyan ikonikus fényelemekkel rendelkezik, amelyek helyzetjelző lámpaként, illetve nappali menetfényként működnek. Az adaptív kanyarvilágítással együtt jobb látást és láthatóságot biztosít, és ezáltal növeli a biztonságosságot.

 

Színezett sport szélvédő

Style Sport kivitelben a motorkerékpár piros színben ragyog. A hűtőrács és a technikai hatású, gránitszürke metál matt színű középső tankborítás, az fekete színű felnik és az aranyszínű teleszkópszár markáns kontrasztot nyújtanak. A rövidebb és színezett sport szélvédő tovább fokozza a dinamikus megjelenést.

Könnyedén leküzdi a távolságot

Mindig úton van.

Aki megalkuvás nélkül és kitartóan vadássza a kanyarokat egész nap, annak ezt nem kell titkolnia. A Style Triple Black kivitel egyértelműen mutatja, hogy a teljesítmény a mindened. A Granit grey metallic matt elemek és a fekete felnik, teleszkópszár, valamint markolatvédők izgalmas kontrasztjai tovább fokozzák a sportos megjelenést.

+ További információk
Sebességtartó automatika

Az elektronikus sebességtartó automatika 30 km/h felett aktiválható, és a sebességet állandó értéken tartja. Segítségével nyugodtan élvezheted a hosszabb autópálya-szakaszokat. A funkció fékezéskor kikapcsol, de a „folytatás“ (Res) gomb megnyomása után visszaáll a kiválasztott sebességre.

Koffertartó

Koffertartó

A vizuálisan vonzó koffertartókon egyszerűen és biztonságosan rögzíthetők a túradobozok vagy a puha oldaltáskák. Ha az oldaldobozok nincsenek feltéve rájuk, a diszkrét tartók alig vehetők észre.

 

Puha oldaltáska

A kiváló minőségű, strapabíró poliészterből készült puha oldaltáskák praktikus részleteikkel és 20 literes tárolókapacitásukkal igen meggyőzőek. Az olyan jellemzők, mint például a vízálló belső táska, a körbefutó cipzár, a hordozófogantyú, valamint a motorkerékpárra történő egyszerű felszerelést segítő gyorskioldó rögzítők biztonságos tartásról és praktikus kezelésről gondoskodnak.

 

Túradoboz

A kiváló minőségű, keményfedeles, egyenként 32 literes űrtartalmú túradobozok bőséges helyet biztosítanak a csomag vagy másik lehetőségként a bukósisak számára is. Zárhatók, a felfröccsenő víz ellen védettek, és opcionálisan egy vízálló belső táskával bővíthetők – tökéletes kísérők a rövid és a hosszú utakon. A túradoboz-fedelek kiváló minőségűek, és a járműhöz illeszkedő színűre vannak fényezve.

 

Tanktáska, nagy

A strapabíró poliészterszövetből készült tanktáska sok praktikus elemmel rendelkezik, tárolókapacitása pedig igény szerint 11 literesről 16 literesre bővíthető. A térképtartó rekesz és a külső zsebek további tárolóhelyet nyújtanak. A jól átgondolt szíjrögzítés biztonságos tartást nyújt, és különösen praktikus kezelést tesz lehetővé.

Tanktáska, kicsi

A strapabíró, pántrögzítésű kicsi tanktáska ideális kísérő a rövid utakon. A kivehető, vízálló belső táskával ellátott főrekesz, a kábel átvezetésére alkalmas nyílás, az 5,5 literes csomagtér, a hordozófül és a tanktáska levehető tartóhevederei olyan praktikus tulajdonságok, amelyek szinte semmi kívánnivalót sem hagynak a mindennapokban.

Komfortülés

A komfortülés a kiegészítő kárpitozásnak köszönhetően érezhetően nagyobb üléskomfortot, ezáltal pedig további gondmentes kilométereket nyújt a motoros és utasa számára. Így a hosszabb napi útszakaszok is fesztelenül és fáradságmentesen élvezhetők.

Navigáció

A navigáció előkészítése

A kormányon található, tartóból és tartóbölcsőből álló navigáció-előkészítés a BMW Navigator biztonságos rögzítésére szolgál a motoros látómezőjében. A navigációs rendszer és a Connectivity funkciók kezelése kényelmesen, a kormányon található multi-controller segítségével végezhető.

 

Navigator VI

A Navigator VI navigációs rendszerrel nemcsak a túramotorozás szerelmesei találják meg a számításukat. A rendszer használatával az útvonaltervezés gyerekjáték, és számos olyan kiegészítő funkciót is kínál, amelyek minden túrát valódi élménnyé varázsolnak. Az öthüvelykes, vízálló érintőképernyő még közvetlen napsugárzás mellett is nagyon jól leolvasható, és biztosítja a kellő áttekintést.

Középtámasz

A középtámasz gondoskodik a motorkerékpár biztonságos, stabil pozíciójáról, és előnyös tankolásnál, a kofferek fel- és lepakolásánál vagy a karbantartási munkáknál. Ezenkívül hosszabb állásidő esetén tehermentesíti a gumiabroncsokat és a rugós elemeket.

LED-es pótfényszóró

A nagy teljesítményű LED-es pótfényszórók a kiszélesített megvilágításnak köszönhetően rossz látási viszonyok között is biztosítják a szükséges láthatóságot, ezáltal tökéletes kiegészítői a fő fényszórónak. A LED-technológia gyakorlatilag elhasználódásmentes üzemeltetést garantál.

A Városgyűjtő

Városi felfedezések.

A dugók mellett elhaladva, mindig szem előtt tartva az út lerövidítését. Intuitív módon kígyózol át a város szövevényes útjain. A motorkerékpárod az ergonómiai változatosságának, valamint a 775 mm és 870 mm közötti ülésmagasságainak köszönhetően egészen pontosan illeszkedik hozzád és az életedhez. A Keyless Ride (kulcsnélküli indítás) segítségével gyorsan és egyszerűen elindítható. Praktikus, és mindig kéznél van: a kicsi topcase-szel minden lényeges dolgot magaddal vihetsz.

 

Fehér színben az alapmodell sportos könnyedséget mutat. A hűtőrács és a középső tankborítás gránitszürke metál matt színben készültek, az ülés fekete. A tiszta dizájnt fehér alumínium metál matt színű felnik egészítik ki.

+ További információk
Keyless Ride

A Keyless Ride (kulcsnélküli indítás) funkciónak köszönhetően a járműkulcs kezdettől a zsebben tartható. A kulcs nélküli rendszer ugyanis rendkívül komfortos, és a motoros mindössze pár gombnyomással, könnyedén elindíthatja motorkerékpárját. Ily módon a kormányzár és az üzemanyagsapka is kireteszelhető. Egyszerű a mottó: csak ülj fel, és indítsd el a motort!

Markolatfűtés

Nincs több hidegtől elgémberedett kéz: erről a több fokozatban állítható, elektromos markolatfűtések gondoskodnak. Növelik a kényelmet és nagyobb biztonságot nyújtanak, hiszen meleg kézzel és mozgatható ujjakkal a motorkerékpár irányítása is könnyebben megy. A markolatfűtést kényelmesen, a kormányon található kombi-kapcsolóval lehet kezelni.

Markolatvédők

A markolatvédők egyértelműen a kompromisszumot nem ismerő sportosságot jelzik. Az alumíniumból és műanyagból készült ívelt kengyelek megvédik a kormány fék- és kuplungkarját attól, hogy egy másik járművel érintkezve véletlenül működésbe lépjen és ezáltal egy esetleges balesetet elkerülve a motorkerékpárt is megóvják.

Csomagtartó váz

A porszórt alumínium-présöntvényből készült, stabil csomagtartón könnyen és biztonságosan rögzíthető egy topcase, vagy más poggyász is. Mivel a topcase-tartó lemez rezgésmentesen van a motorkerékpárra rögzítve, a felszerelt topcase-szel még magasabb sebesség esetén is kiváló marad a kezelhetőség.

Topcase, kicsi

Topcase, kicsi, 30 l

A műanyagból készült 30 literes, vízhatlan topcase elegendő helyet biztosít a sisaknak. A négyféle színben elérhető: aszfaltszürke metál matt, fekete metál, piros vagy fehér fedél és a fedél finom leeresztését lehetővé tévő zsanérok ugyancsak a kiváló minőség benyomását erősítik.

Gumiabroncs levegőnyomás ellenőrző (RDC)

Az gumiabroncs levegőnyomás ellenőrző (RDC) az aktuális abroncsnyomásról tájékoztat, és nyomáscsökkenés esetén idejében figyelmezteti a motorost a lehetséges veszélyekre. Az értékek a motorkerékpár kijelzőjén jeleníthetők meg. Utazás során egy sárga információs lámpa és egy piros figyelmeztető lámpa automatikusan jelzik az előírt értékektől való eltérést.

Intelligens vészhívó

Az intelligens vészhívó baleset esetén automatikusan felveszi a kapcsolatot a BMW Callcenterrel a mentési lánc mielőbbi aktiválásához. Ennek során tájékoztatást nyújt a jármű pozíciójáról, és lehetőség szerint beszélgetést indít az érintettel. A rendszer manuálisan is aktiválható, például a közlekedés többi résztvevőjének segítése céljából. Az intelligens vészhívó jelenleg Magyarországon nem elérhető, így nem rendelhető.

Eredeti BMW Motorrad tartozékok

Tedd az F 900 XR-edet összetéveszthetetlenül egyedivé. Tartozékkatalógusunkban mindent megtalálsz ahhoz, hogy az F 900 XR-t igazán a saját ízlésednek megfelelően alakítsd át!

+ További információk

Tartozékkatalógus letöltése

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2020
PDF   |   3.10 MB   |   English
[This is disclaimer text for gpx download files.]

Alkosd meg a saját F 900 XR-ed

F 900 XR

spinner