Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.

A BMW R 1200 GS.

Még több kaland.

A BMW R 1200 GS. Több GS is lehetséges. Ez alapította a dual-sport motorkerékpár-szegmenst – és még ma is magabiztosan vezet. A sokszínűség – úti, országúti, városi, vidéki, komfort, teljesítmény – a legendás robusztussággal és a GS fejlesztések több, mint 36 éves tapasztalatával egy olyan motorkerékpárt eredményezett, amelynek nincsenek versenytársai. Ezt bizonyítja a motorsport újságokban megítélt rengeteg tesztgyőzelem és díj is. Az R 1200 GS mindig is inspiráló volt. Az új modell még jobban teljesít a motoros túrákra való alkalmasságának és terepi tulajdonságainak köszönhetően. Amely számodra nagyobb kényelmet, dinamikát és több élvezetet jelent. Röviden: még több kaland.

Az R 1200 GS modell dizájnja

Válaszd ki stílusodat.

Két különböző alapszínben és két új stílusban – Exclusive és Rallye – most még jobban a saját igényeidre szabhatod R 1200 GS motorodat. A stílusok magukban foglalják a színválasztékot és a speciálisan összehangolt standard felszereléseket.

Fekete, metálszínű („storm”)

A GS minden kalanddal dinamikusan és erőteljesen szembeszáll.

Világosfehér, nem metálszínű

Különleges sportos és fényhatás terepen.

Exclusive stílus

A metál csokoládészínben pompázó Exclusive stílus a magabiztos megjelenésre helyezi a hangsúlyt.

Rallye stílus

A Rallye stílussal felruházott Lupin metálkék színnel az ambiciózus terepmotorosok méltán érezhetik, hogy megérte megvásárolni ezt a csodálatos motort.

Robusztus. Dinamikus Erős karakter.

Bármerre is visz az utad, az R 1200 GS mindig felhívja magára a figyelmet. A feltűnő, tetőtől talpig GS stílus az olthatatlan kalandszomj védjegye. A csúcsminőségű dizájnelemek, valamint az attraktív színek és stílusok pótolhatatlanná teszik az új GS modellt. Az alvázkeret színe három különböző bevonatnál választható. Bizonyos alkatrészek – pl. galvanizált hűtőburkolat – kívül a nagyobb robusztusságra utalnak. Még rozsdamentes acél is használatos a stílusoknál. Továbbá az Exclusive és a Rallye stílusnak is megvannak a saját jellemzőik: a tankszegélytől a GS feliratig. Az R 1200 GS sohasem volt ennyire egyedi – akárcsak Te.
+ További információk

Felkészülve mindenre, ami csak jöhet.

Felkészülve mindenre, ami csak jöhet.

Bizonyos innovációk, pl. elsőkerék-védő, szélcsatorna-szárnyelemek és a terephez szükséges védőelemek még robusztusabbá teszik a GS-edet. Ennek alapján a legújabb technológia még akutabb módon reagál a különböző körülményekre, és nyújt segítséget a különböző helyzetekben. Ilyen robusztus felszereléssel az egész világot meghódíthatod GS-ed nyergében.

+ További információk

Tökéletes kezelhetőség.

Tökéletes kezelhetőség.

A masszív alvázkeret és a segédelem szerepét betöltő motor alacsony súlypontról gondoskodik, megkönnyíti a motorkerékpár kezelhetőségét, és nagyfokú sávstabilitásról gondoskodik. A paralever és telelever felfüggesztőelemek tökéletesen összehangolt vezetési teljesítményt biztosítanak bármilyen terepen.

+ További információk

Kéthengeres boxermotor

92
kW (125 LE) 7750 ford./percnél
125
Nm 6500 ford./percnél
244
kg terheletlen súly, teljesen megtankolva/menetkész állapotban
92
mm ülésmagasság
R 1200 GS levegő-/folyadékhűtéses négyütemű, kéthengeres boxermotor

Teljesítmény minden helyzetben.

Teljesítmény minden helyzetben.

A legnagyobb terhelés mellett kipróbálva is bizonyít, újra és újra: a 92 kW (125 LE) teljesítményű, kéthengeres boxermotor. Hatékony és nagy nyomatékot garantál: az érzékelhető vezetési élményért, minden helyzetben. A boxer nemcsak a megbízhatóságáról híres. Egyéb tulajdonságai is rendkívül jók. Az anti-hopping funkcióval rendelkező nedves tengelykapcsoló és az elektromos gázkar fokozatos teljesítményleadást tesznek lehetővé.

+ További információk

Tapasztald meg az R 1200 GS hangját

Innovatív technológia

Ahol az ikon és a technológia találkozik.

Az R 1200 GS technológia, komfort és biztonság tekintetében a legfrissebb fejlesztéseket mutatja fel. A „Rain” (Eső) és „Road” (Út) menetprogram, továbbá az „automata menetstabilizáló” funkció már a belépő szintű modellektől is elérhető. Speciális felszerelésként számos egyéb segéd- és biztonsági rendszert érhetsz el – pl. a következő generációs elektronikus vezérlésű dinamikus ESA alvázat. Továbbá a speciális felszerelésként rendelhető Pro menetprogramok számos egyéb támogató- és biztonsági rendszert kínálnak. Például az indításvezérlést, amely többek között az emelkedőn való elindítás megkönnyítésére szolgál. A DTC dinamikus kipörgésgátló ugyancsak érzékenyen beavatkozik, ha a motort emelkedőn szeretnéd elindítani, valamint javítja a biztonságot és a vezetési dinamikát. Az ABS Pro továbbá segít, ha le kell hajolni a fékezéshez és számos veszélyhelyzetben. A dinamikus féklámpa reflexszerű fékezés esetén figyelmeztetést küld a hátsó járműveknek.
+ További információk

Menetprogramok.

Menetprogramok.

Különféle alfelületek felfedezése.

A menetprogramok legújabb generációjával mindig a helyes úton jársz. A standard „Road” (Út) és „Rain” (Eső) menetprogramokon kívül több alfelületre is testre szabhatod motorodat a további menetprogramok (dinamikus és Enduro) használatával. Csak egy gombnyomás, és másodpercek alatt eléred a megfelelő menetprogramot, mert a kalandok között nem szabad szünetet tartani.

+ További információk

Visszagurulás-gátló.

Visszagurulás-gátló.

Hogy még nagyobb legyen az élmény az emelkedőn.

A visszagurulás-gátló megkönnyíti a lejtőn és emelkedőn való elindulást. A részben integrált ABS fékrendszer beavatkozása révén a hátsó fékrendszer féknyomása automatikusan tartható. Az ebből származó előny: a továbbiakban nem kell állandóan működtetned a fékkart, hogy elkerüld a jármű akaratlan visszagurulását. Ideális funkció hegyi túrákhoz.

+ További információk

Dynamic ESA.

Dynamic ESA.

A motorozás új dimenziója.

A legújabb Dynamic ESA generáció révén az első osztályú vezetési kényelmet sikerült tovább növelni. A Dynamic ESA automatikusan a menetkörülmények és vezetési manőverek szerint állítja be a futóművet. Még különböző terhelésnél is, a hátsó rugóstagon meghatározott optimális kezdeti rugó-előfeszítés és a rugóelemeken jelentkező megfelelő csillapítási erő mindig biztosított. A vezetés közbeni nagyobb stabilitásért, biztonságért, teljesítményért és komfortért.

+ További információk

Az egyéniség magasabb fokú kifejeződése

Még több védelem. Még nagyobb biztonság. Még nagyobb megbízhatóság. Még jobb megjelenés. A felszerelések és a speciális kiegészítők széles skálája alapján pontosan az igényeidnek megfelelően optimalizálhatod a motorodat. Átdolgozott hengervédők, topcase két sisakhoz vagy akár terephez való védő alkatrészek, pl. hűtőrácsok és vázvédők vagy csomagtartó rendszerek. Hozd létre a saját GS modelledet.
+ További információk
Egy szenvedély, két stílus.

Exclusive stílus.

Exclusive stílus.

Az elegáns kinézet.

Szeretsz kicsit tovább kimaradni, és az idődet az R 1200 GS társaságában tölteni? Akkor az Exclusive stílus éppen Neked való. A komfortülés biztosítja a szükséges kényelmet – a rozsdamentes acél anyag és a kihangsúlyozott dizájn elegáns megjelenésről gondoskodik, bárhol is tartózkodsz.

+ További információk

Rallye stílus.

Rallye stílus.

Kifejezetten terepre.

Szinte könyörög, hogy menj ki a terepre. Kompromisszumok nélküli standard extrák terepre – vagy opcionálisan elérhető extrák. A Rallye stílusnál elérhető exkluzív fényezés kiindulási pontot jelent a BMW motorsport színeknél. Ehhez jönnek még a fekete küllős kerekek. A Rallye stílus a terepen esedékes kalandjaidhoz lett kitalálva.

+ További információk

A három megkülönböztető tulajdonság.

A három megkülönböztető tulajdonság.

A három felszereléscsomag – túra, komfort és dinamikus – révén az új GS különböző jellemzői intenzívebben jelentkeznek. Egyes felszereléseknél (pl. Dynamic ESA) a túracsomag a tökéletes választás minden túrához. A komfort csomag feltétlen vezetési élményt és fokozott biztonságot garantál. Többek között magában foglalja a markolatfűtést és a TPC gumiabroncsnyomás-szabályozást. A dinamikus csomagnál a Pro menetprogram és a Pro sebességváltás-segéd áll rendelkezésedre: a sportosabb karakter és agilitás jegyében, minden vezetési helyzetben.

+ További információk

Komfort minden vezetőtípus számára.

Komfort minden vezetőtípus számára.

A tartós ülés nem okoz problémát a számos beállítható ülésmagasságnak köszönhetően. Még akkor is, ha tapasztalt GS-sofőr vagy, és inkább állva motoroznál terepen, mindenképpen megéri leülni. Tekintve, hogy az ülésmagasságok, valamint a sokféle komfort- és raliülés semmilyen kívánnivalót nem hagy maga után. A magas, sportos kiviteltől a komfortos változatig: ideális megoldás túramotorozáshoz. Mindenképpen élvezni fogod a motor nyújtotta kényelmet, akkor is, ha nem egyedül indulsz a kalandra.

+ További információk

Hihetetlen sokszínűség.

Mindig új kihívás. Sohasem ugyanaz az útvonal. Nincs ismerős útvonal. A számos testreszabási lehetőségnek köszönhetően teljesen az egyedi ízlésednek megfelelően állíthatod össze R 1200 GS motorodat.

További információk

Fedezd fel a GS szellemiségét

És így tovább.

A világ határtalan.

GS-viselet

Egyéb Adventure modellek