A BMW R 1250 GS

Határtalan kalandvágy

Állandó kíváncsiság és bátorság ahhoz, hogy mindig valami újat fedezz fel: ezt képviseli az R 1250 GS. Négy évtizede ikon - és még mindig lenyűgöz új funkcióival. Az LED-fénydizájn motorodnak ragyogó megjelenést, neked pedig optimális látási viszonyokat és maximális láthatóságot biztosít. Erről az adaptív kanyarvilágítással és a Cruising Light funkcióval ellátott LED-forgófényszórók gondoskodnak. A további kiegészítő felszerelések, mint például az ülésfűtés extra kényelmet biztosítanak számodra, a hét menetprogramnak köszönhetően pedig minden helyzetet magabiztosan uralhatsz. Ezzel a GS-sel semmi sem szab határt a felfedezővágyadnak. Tied a #SpiritOfGS életérzés.

LED-fényszórókra vonatkozó információk

A félvezető-ellátás aktuális helyzete miatt ez a modell jelenleg nem elérhető LED-fényszóróval. Ehelyett átmenetileg a jól bevált halogén fényszórónkkal szereljük fel a motorodat. Amint az ellátási helyzet ismét normalizálódik, kívánságra fel tudjuk szerelni LED-fényszórókkal a motorkerékpárodat a kereskedődnél kedvező áron utólag. Köszönjük megértésedet, és további kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésedre.

Mindenre felkészült

Gyors kanyarváltások, felcsapódó murva, végtelen túrák: Az R 1250 GS-sel te szabod meg, hogy milyen kalandban lesz részed. Folyamatosan továbbfejlesztett technológiája és átfogó felszereltsége biztonságot, dinamikát és kényelmet nyújt számodra, bármerre is mész.

+ További információk
Az alapfelszereltséghez tartozó LED-irányjelzők Cruising Light opcióval
Itt az R 1250 GS LED-irányjelzőit látjuk részletesen.
A 30 mm-rel megemelt kormány
Itt az R 1250 GS látható magas kormánnyal.
Enduro csomag az aszfalton túli utakhoz
Az R 1250 GS Enduro csommagal
Kényelmes ülésfűtés
Itt az R 1250 GS ülését látjuk ülésfűtéssel.
A LED-forgófényszórós adaptív kanyarvilágítás
A LED-forgófényszórós adaptív kanyarvilágítás
Pro menetprogram és ECO üzemmód
Itt a Pro és az ECO Modus menetprogramokat látjuk.
Az alapfelszereltséghez tartozó DTC és ABS Pro
Itt az R 1250 GS-t látjuk DTC és ABS Pro rendszerel.
Connectivity TFT-kijelzővel és USB-töltőbemenettel
Itt az R 1250 GS vezérlőpultját látjuk a domináns TFT-kijelzővel.

A megfelelő menetprogram minden kalandhoz

A megfelelő menetprogram minden kalandhoz

Aszfaltozott utak, nedves autópályák vagy burkolatlan murvás utak: Az R 1250 GS hét menetprogramja mindig gondoskodik a megfelelő tapadásról és a szuverén kezelhetőségről. Álló motornál akár négy menetprogramot is előválaszthatsz, majd ezeket útközben gyorsan és kényelmesen kiválaszthatod a menetprogramgombbal. A Pro mentprogramok részeként az új motorfékező-nyomaték határoló (MSR) nagyobb stabilitást és a motor egyszerű uralását teszi lehetővé, és a hátsó kerék kicsúszását vagy beragadását is megakadályozza. Az új, alapfelszereltséghez tartozó ECO üzemmóddal pedig a legnagyobb hatótávot hozod ki minden tankolásból.

+ További információk

Látni és látszani

Látni és látszani

A tökéletes megvilágítás minden kanyarhoz: Az adaptív kanyarvilágítás bedőléskor automatikusan bekapcsol, és a bedöntéstől, illetve terheltségtől függően világítja meg a kanyarokat - ami egyértelműen fokozza a biztonságot és a kényelmet. A multifunkcionális hátsó LED-irányjelzők feltűnő megjelenésről és fokozott láthatóságról gondoskodnak.

+ További információk

3 év gond nélkül.

Motorozz tovább és tovább és tovább! Adunk neked egy évet ajándékba!

A BMW Motorrad új motorkerékpárokra már 3 év jótállást biztosít.

Részletek

Erősebb hajtómű, csendesebb járás

100
100 kW (136 LE), 7750 ford./percnél
143
Nm max. forgatónyomaték, 6 250 ford./percnél
1254
cm3 hengerűrtartalom
4,75
liter fogyasztás 100 km-en WMTC szerint

Teljesítmény, hatékonyság, kontroll

Az R 1250 GS boxermotorja első pillantásra lenyűgöz. Minden fordulatszám-tartományban érzed a karakterét, mert lenyűgöző teljesítményt nyújt, ugyanakkor csendesebben jár az alacsonyabb tartományokban. A BMW ShiftCam változtatható vezérműtengely-vezérlése erőteljes forgatónyomaték-növekedést és ezáltal minden helyzetben nagyobb kontrollt biztosít. Vagyis:  Nagyobb hengerűrtartalom és teljesítmény magasabb hatékonysággal és erővel, amikor csak szükséged van rá. A kevesebb váltás melletti nagyobb húzóerő magabiztosságot nyújt számodra. Így most még közvetlenebbül érezheted a boxermotor energiáját.

+ További információk

Karatkeres hang

Dizájn a kalandhoz

Az élmény: tiszta GS; a stílus: te magad vagy

A markáns elülső rész és a tipikus GS flyline dizájn egyedülálló. Ugyanakkor minden R 1250 GS teljesen egyedi karakterrel rendelkezik – melyik illik hozzád?

  GS Trophy

  Az R 1250 GS Trophy élményre éhesen mutatkozik be Gravityblue metallic fényezéssel. A szembeszökő csíkok és a kiemelt részletek jelzik: Ezzel a motorral éled át az International GS Trophy szellemiségét.

  TripleBlack

  Fekete minden felületen: A Blackstorm metallic/fekete/Agate grey fényezés fényes és matt területeivel kiemeli a GS-ed erőteljes alakját.

  Fehér

  Ragyogó megjelenés: A GS készen áll, ha Te is. A Lightwhite uni szín tökéletes kontrasztot alkot az ezüst vázzal és az arany teleszkópvillával.

  Rallye

  Az R 1250 GS kompromisszumot nem ismerőnek és dinamikusnak hat a Lightwhite uni / Racingblue metallic / Racingred fényezéssel. A markáns matricák egyértelművé teszik, hogy merre halad a motorod.

  Alkosd meg a saját R 1250 GS-edet!

  Alkosd meg a saját R 1250 GS-edet!

  Készítsd fel a kalandra az R 1250 GS-edet stílusosan a hozzád illő funkciókkal: Az olyan extra felszereltségek, mint a sebességtartó automatikával, markolatvédővel és csomagtartóval rendelkező Komfort és Túra csomag, extra kényelmet biztosítanak a hosszú túrákon. Mindegy, hogy terepen vagy aszfalton mész: itt minden kihagyhatatlan felszerelést megtalálsz magadnak és a GS-ednek.

  + További információk

  További modellek

  spinner