AZ ÚJ BMW R 1250 GS.

MÉG NAGYOBB KÉSZTETÉS A KALNDOKRA.

Az új BMW R 1250 GS: amikor a koncentrált teljesítmény lenyűgöző hatékonysággal párosul. Az új BMW R 1250 GS nyergében megtapasztalhatod, hogy milyen is az új boxer. A hengerűrtartalom-növelés nagyobb teljesítménnyel ajándékoz meg – az 1250 köbcenti 136 lóerőt (100 kW) mozgósít. A BMW ShiftCam változó szelepvezérlés kimagasló erőleadást szavatol – úgy a magas, mint az alacsony fordulatszám-tartományokban. Legyen szó nagyvárosról, autópályáról vagy – magától értetődően – terepről: minden megtett méterrel fokozódik a szabadságérzeted és a motorozás élménye. Új stílusok és színek, a technikai finomságok sokasága és a személyre szabást szolgáló, izgalmas opciók teszik még intenzívebbé az új BMW R 1250 GS karakterét.

AZ R 1250 GS DIZÁJNJA

Az élmény – tipikusan GS. A változatok – tipikusan Te.

Az R 1250 GS tudja, hogy mi kell neked. Hamisítatlanul és színtisztán GS. A flyline összetéveszthetetlen és valóban izgalmas. A semmihez sem fogható GS-megjelenést a minőségi dizájnelemek teszik még ütősebbé.

*/-->

Fekete (Black Storm metallic)

Az alapváltozat sötét tónusok uralta dizájnja letisztult és erőt sugárzó.

*/-->

Kék (Cosmic blue metallic)

A világosabb, kék alapverzióra pillantva hallod a messzeség hívó szavát, valamint látod a csapást, amely a szinte érinthetően közelinek látszó látóhatár felé fut.

*/-->

Style HP

A BMW Motorsport színeiből komponált új dizájn kompromisszumokat nem ismerő és dinamikus. A kiegészítők az off-road karaktert erősítik.

*/-->

Style Exclusive

Matt feketével kombinált Black storm metálfényezés kiváló minőségű anyagokkal és felületekkel párosítva – így néz ki egy elegáns kalandor.

Akár 5 év gond nélkül.

Motorozz tovább és tovább és tovább!

A BMW Motorrad új motorkerékpárokra már 3 év jótállást biztosít, amely további 1 vagy 2 évvel meghosszabbítható.

Részletek

100
kW (136 LE) 7750 ford./percnél
1254
cm3-es hengerűrtartalom
143
Nm max. forgatónyomaték 6250 ford./percnél
850
/ 870 mm ülésmagasság, terheletlen
Kéthengeres boxermotor 1250 cm3 (levegő-folyadék hűtés)

KÉTHENGERES BOXERMOTOR

Teljesítmény, hatékonyság, kontroll.

Teljesítmény, hatékonyság, kontroll.

Az új R 1250 GS kéthengeres boxermotorja már a legelső pillanattól lenyűgöz sokoldalúságával. Karaktere összetéveszthetetlen – járjon bármilyen fordulatszám-tartományban. Az erőforrás egyszerre örvendeztet meg tovább növelt teljesítményével és alacsony fordulaton is sima járásával. A BMW ShiftCam változó szelepvezérlés a teljes fordulatszám-tartományban egyenletessé teszi a nyomatékgörbét és ezzel minden helyzetben gondoskodik a még nagyszerűbb kontrollálhatóságról. Az erőt bármikor előhívhatod, amikor szükséged van rá. Nagyobb hengerűrtartalom, több erő – még kiválóbb hatékonysággal ötvözve. A kevesebb sebességváltással együtt járó fölényes teljesítmény tekintélyt kölcsönöz számodra.

+ További információk

TAPASZTALD MEG AZ ÚJ R 1250 GS HANGJÁT.

Az újdonság erejével.

DBC fékezéssegítő.

DBC fékezéssegítő.

A DBC vészfékezés közben nyújt számodra segítséget azzal, hogy ellensúlyozza az ilyen extrém helyzetekben gyakran előforduló, akaratlan gázadás hatásait. A motorvezérlésbe való beavatkozás visszavesz a nyomatékból, ezzel egyidőben a hátsó keréknél nő a fékerő. Az eredmény: nagyobb biztonság, valamint a fékkapacitás lehető legnagyobb mértékű, a motor stabilizálását és a féktáv csökkentését célzó kihasználása. 

+ További információk

AZ R 1250 GS LEGFONTOSABB JELLEMZŐI

Szükségleteidnek megfelelően.

Az R 1250 GS-hez nagy választékban állnak rendelkezésre az opcionális felszereltségek és az eredeti BMW Motorrad tartozékok. Mindez lehetővé teszi számodra, hogy saját kívánságaidnak megfelelően állítsd össze motorodat.

Részletek

ALKALMAS RUHÁZAT, HA KALANDRA INDULSZ

Más érdekességet is tartogatunk számodra.

HASONLÓ MOTORKERÉKPÁROK