A felfedező

Mindenre terepre felkészült

Szeretsz új terepet felfedezni, és mindent ki akarsz hozni a motorodból? Az R 1250 GS a GS Trophy kivitelben neked készült. Már a Gravityblue metallic fényezés is magához vonzza az International GS Trophy rajongóit. A kemény enduró smotorozához készült ralley-ülésnek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy nincs különb és kitartóbb a Te gépednél. A ragyogó rozsdamentes acélból készült keresztküllős kerekek az összetéveszthetetlen offroad megjelenést biztosítják. Az enduró lábtartók nagyobb tartást és csúszásbiztos állást biztosítanak offroad-menetben álló helyzetben. Első pillantásra láthatod: Ez a gép mindent megkövetel.

+ További információk
Ralley-ülés

A ralley-ülés kihangsúlyozza a gép markáns offroad megjelenését, és a feszesebb párnázásnak és a rövidebb terpeszívhossznak köszönhetően nagyobb mozgásszabadságot biztosít – tökéletes az ambiciózus terephasználathoz. 

Keresztküllős kerekek

A ragyogó rozsdamentes acélból készült, terepre alkalmas keresztküllős kerekek teszik tökéletessé az offroad megjelenést. 

Alumínium enduró motorvédő

A kifejezetten terepre tervezett erős alumínium enduró motorvédő lemez hatékony védelmet nyújt a motor alsó részének sérülése ellen.

Enduró lábtartó

Az enduró lábtartók a szélesebb és hosszabb lépésfelületnek köszönhetően nagyobb stabilitást biztosítanak számodra az offroad utakon. Különösen csúszásmentesek, ami nagyobb biztonságot nyújt, ha állva vezetsz. Összességében jobb járműkezelést tapasztalsz anélkül, hogy korlátoznád a kapcsoló- és fékpedálok kezelhetőségét.

A Mérföldvadász

Kényelmes minden kilométeren

Számodra az út a cél, minden egyes gázadással előre örülsz a következő kilométernek. AZ R 1250 GS-t Túra és Komfort csomaggal pontosan neked találták ki. Átfogó LED-fénytechnológiája a legsötétebb helyeket is megvilágítja, ülésfűtése pedig kellemes melegen tart a hosszú túrákon. A Vario topcase és a Variokoffer elegendő tárolóhelyet biztosít mindkét oldalon - itt garantáltan elfér majd a csomagod. A megbízható navigációnak hála pedig még könnyebbek, biztonságosabbak és nyugodtabbak lesznek az útjaid az ismeretlenbe.

+ További információk
Komfort csomag

A Komfort csomag része a Keyless Ride, a kényelmes markolatfűtés és a krómozott kipufogórendszer.

Túra csomag

A Túra csomag tempomatot, navigáció-előkészítést, kézvédőt és csomatartót tartalmaz.

LED-fénytechnológia

Adaptív kanyarvilágítás

Az adaptív kanyarvilágítás az úttest lényegesen jobb megvilágítását biztosítja kanyarodás közben.

Multifunkcionális irányjelzők

A multifunkcionális irányjelzőkkel ellátott LED-ek egyszerre tudnak sárga irányjelző fényt, illetve piros fékező vagy hátsó fényt kiadni.

LED-es pótfényszóró

A nagy teljesítményű LED-pótfényszórók rossz látási körülményeknél is jobb láthatóságot biztosítanak.

Ülésfűtés

A vezető és az utas ülésrészén külön szabályozható ülésfűtés extra komfortot biztosít, és a hűvösebb évszakokban felhőtlen utazási élményt nyújt.

Opt. 719 Storm II mart alkatrészcsomag

Az exkluzív Option 719 Storm II mart alkatrészcsomaga az értékes, ezüstszínű „Rough-look” alkatrészeknek köszönhetően egyedi megjelenést képvisel.

Tárolórekesz

Vario topcase topcase-tartóval és háttámlával

A szabadalmaztatott, kétfokozatú beállítómechanizmussal rendelkező, vízálló Vario felső doboz 25-35 liter között állítható térfogatot kínál. A felsődoboz-tartó gondoskodik a Vario felsődoboz biztonságos rögzítéséről és a Vario felsődobozhoz kapható háttámlával az útitársad nagyobb kényelmet élvez mind a rövid utakon, mind pedig a hosszú túrákon.

Vario doboz

 

A szabadalmaztatott beállítómechanizmussal rendelkező Vario doboz baloldalt 30-39 l, jobboldalt pedig 20-29 l között állítható térfogatot kínál.

Navigator VI

A Navigator VI funkcióval nemcsak a túramotorozás szerelmesei találják meg a számításukat. A tökéletes navigáció mellett a rendszer számos további funkciókat is kínál.

A terepjáró

Irány a kavics!

Le az útról és irány a terep: Az Enduro és Dynamik csomaggal felszerelt R 1250 GS igazi társad a kemény offroad bevetésen. A sportos Rallye Style stílusban minden adott, amire a kalandod során szükséged lehet. A Rallye szélvédő kiemeli a markáns dizájnt, a sportkipufogó pedig erőteljes hangzást kölcsönöz. Az alumínium Enduro motorvédőnek és a hengerfejvédőnek hála a kalandod nem ismer határokat. 

+ További információk
Enduro csomag

Az Enduro csomag a terepgumiabronccsal, sportfelfüggesztéssel, emelt kormánnyal és motorvédő idommal növeli a gép rátermettségét terepen.

Dynamik csomag

A Dynamik csomag Dynamic ESA-t (Electronic Suspension Adjustment), Pro menetprogramokat és Pro váltóasszisztenst tartalmaz.

Rallye stílus

A Style Rallye kiemeli a túraenduró sportpotenciálját.

Sportkipufogó

A titánból készült, karbon zárósapkával rendelkező sportkipufogó acélos hangzást biztosít, és minden utat optikai és akusztikai élménnyé tesz.

Motorvédő

Alumínium enduró motorvédő

A kifejezetten terepre tervezett erős alumínium enduró motorvédő lemez hatékony védelmet nyújt a motor alsó részének sérülése ellen.

Hengerfejvédő

Az eloxált alumíniumból készült hengerfejvédő védi a hengerfejburkolatokat a sérülésektől, és a motorkerékpár esztétikáját is emeli.

Tárolórekesz

Alumínium felsődoboz

Az alumíniumból készült topcase a maga 32 l-es kapacitásával elég helyet nyújt a sisakodnak is és extrém viszonyok között is bizonyít.

 

Alumínium doboz csomagtartóval

Az alumíniumból készült doboz baloldalt 44 literes, jobb oldalt pedig 36 literes tárolórekesszel rendelkezik. A számos praktikus részlet szélsőséges körülmények között is meggyőzőnek bizonyul. A porszórt acélból készült stabil csomagtartóra egyszerűen és biztonságosan rögzíthetők az alumíniumdobozok jobb- és baloldalt.

Extra férőhelyet biztosító Edition 40 Years GS Limited Edition alumíniumdoboz

Az oldalanként 13,5 liter extra férőhelyet biztosító alumíniumdoboz összesen 27 liter plusz helyet kínál.

Színezett Rallye szélvédő

A színezett Rallye szélvédő emeli a motor esztétikáját.

Az elegáns

Fekete minden felületen

Az exkluzív megjelenésért: A Style Triple Black változatú R 1250 GS ragyogó és matt részletekkel rendelkezik - és a fekete szín minden felületen felragyog. LED-fénytechnológiája nemcsak a sziluetteket világítja meg: segítségével minden fényviszony között teljesen átlátod a terepet. A markáns megjelenésről és az elegáns felületekről a fekete keresztküllős felnik, a színezett szélvédő és a kiváló minőségű, fekete-ezüst mart alumíniumból készült alkatrészekből álló Option 719 gondoskodik.

+ További információk
Style Triple Black

A Style Triple Black túraenduró megjelenése leplezett eleganciára vall.

Lámpacsomag

A lámpacsomag Headlight Pro-t tartalmaz nappali menetfénnyel és adaptív kanyarvilágítással, valamint Cruising Light funkciót elöl és multifunkcionális irányjelzőket hátul.

Keresztküllős kerekek, fekete

A stabil keresztküllős kerekek teljesen alkalmasak a terepre és tökéletesítik az offroad megjelenítést.

Opt. 719 martalkatrész-csomag Shadow és Shadow II

Az Option 719 Shadow mart alkatrészekből álló készlete a fekete/ezüst alumíniumból készült minőségi alkatrészekkel kihangsúlyozzák a motor sportos jellegét.

Alumínium enduró motorvédő, fekete

A bevont alumíniumból készült fekete, robusztus, ám könnyű enduró motorvédő különösen a terepmeneteken nyújt védelmet a kavicsfelverődéstől és a sérülésektől.

Színezett szélvédő

A színezett szélvédő hangsúlyozza a motorkerékpár sportos megjelenését. A speciális bevonat ráadásul tartósan megakadályozza a karcolódást.

Fekete „Style” hűtőrács

A nemesacélból készült „Style” hűtőrács fekete bevonattal lett ellátva és kiemeli a gép dinamikus jellegét.

spinner