Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.

Ez a BMW S 1000 XR.

Fedezd fel a világot! GYORSABBAN, MINT VALAHA.

Sport, kaland vagy túrázás? Mindegyik lehetséges. Mivel a BMW S 1000 XR mind a három világ legjobb tulajdonságait ötvözi, létrehozva a BMW Motorrad első kaland-motorkerékpárját - tökéletes mindazoknak, akik egy motortól teljesítményt és kényelmet várnak el. Az erős, négyhengeres sorozatba tartozó motor, a fürge alvázzal és futóművel együtt biztosítja a nagyszerű teljesítményt és a dinamikus válaszreakciókat. A kényelmes üléspozíció és a jól ismert GS ergonómia biztosítja az élvezetet, és hogy soha ne fáradj el vezetés közben. Hogy ezzel mit kezdesz, az már csak Rajtad múlik.

Az S 1000 XR dizájnja

Válaszd ki a stílusodat.

A dinamikus, kalandokhoz ajánlott sportmotor három csábító színváltozatban kapható: racing vörös, one, óceánkék, matt metálszínű, valamint – töbszínű kombinációban – világosfehér/racing metálkék/racing vörös, one változatban.

*/-->

Világosfehér / Lupin metálkék / Racing vörös, uni

A három világ legjobb szempontjai a lakkozásban is tükröződnek – atletikus, dinamikus jelleg, prémium minőség.

*/-->

Racing vörös

A megfelelő vörös tónus azonnal árulkodik a BMW sportszegmensről, mint az S 1000 XR modell mögötti DNA-szolgáltatóról.

*/-->

Óceánkék, matt metálszínű

Modern stílusban hangsúlyozza az S 1000 XR modell sportos és dinamikus túratulajdonságait.

A tökéletes fuzió.

Az S 1000 XR kivételes modell, és ezt kinézete is sugallja. Sport, túrázás és kaland elevenedik meg a dizájnban, mindhárom kategória vizuális jegyeit ötvözi, lenyűgöző külsejű motort varázsolva. A sportos forma és a tipikus BMW S 1000 RR osztott arc szupersport befolyásról árulkodik, míg a karakterisztikus flyline, a szembetűnő első rész és a viszonylag hosszú rugóút a GS-széria külsejét és ergonómiai sajátosságait tükrözik. Bárhol is tűnik fel az S 1000 XR, biztos, hogy mindenki megfordul utána.
+ További információk

Négyhengeres soros motor

121
kW (165 LE) 11 000 ford./percnél
114
Maximális meghúzási nyomaték (Nm) 9250 ford./percnél
999
cm³ hengerűrtartalom
59,8
Motor tömege (kg)
Víz-/olajhűtéses négyhengeres, négyütemű soros motor

Gyorsítás az aszfalton a kaland reményében.

Gyorsítás az aszfalton a kaland reményében.

A masszív négyhengeres, soros motor 11 000 ford./percnél lenyűgöző, 121 kW (165 LE) teljesítményt ad le, míg a maximális nyomaték 9250 ford./percnél 114 Nm. A folyadékhűtéses négyhengeres soros motor jelentős nyomatékkal jelentkezik, különösen a kívánt „ütős” gyorsulásnál, a kis és közepes fordulatszám-tartományban. Az opcionális kiegészítőként elérhető Pro sebességváltás-segéddel együtt az utazás csak akkor teljes, ha vidéki sporttúráról vagy utassal a fedélzeten indított kalandról van szó.

+ További információk

Tapasztald meg az S 1000 XR hangját

Az S 1000 XR legfontosabb jellemzői

A teljesítmény és az innováció találkozása.

A teljesítmény és az innováció találkozása.

Az S 1000 XR nemcsak a sportos vezetési élmény ígéretével hódít, innovatív technológiája ugyancsak magas szintű komfortot és biztonságot nyújt. Az S 1000 XR két standard menetprogram − „Rain” (Eső) és „Road” (Út) – közötti választást tesz lehetővé, elősegítve, hogy a vezető optimálisan tudjon  alkalmazkodni a vezetési körülményekhez. A standard ASC (automata menetstabilizáló) funkció az optimális kipörgésen alapuló nagyfokú vezetési biztonságot nyújt. Röviden fogalmazva az S 1000 XR mindenre képes – a szeles utakon való száguldástól kezdve egészen a párban, súlyos poggyásszal végrehajtott túramotorozásig.

+ További információk

Dynamic csomag

Érd el, hogy szíved még gyorsabban dobogjon a versenyek lázában.

Érd el, hogy szíved még gyorsabban dobogjon a versenyek lázában.

Az opcionálisan elérhető Dynamic csomag révén még sportosabbá varázsolhatod az S 1000 XR modellt. A Pro sebességváltás-segédnek köszönhetően a sebességváltás gyorsabb és egyszerűbb. Az ABS Pro fokozza a stabilitást, és fékezési biztonságot garantál kanyarokban és oldalra hajlás közben is. A LED-es irányjelzők mindenkinek megmutatják a sportos oldaladat.

+ További információk

Túracsomag

A nagyobb komfort és a tökéletes állóképesség jegyében.

A nagyobb komfort és a tökéletes állóképesség jegyében.

Az opcionálisan elérhető Touring csomag a BMW S 1000 XR még jobb utazási komfortját kínálja. A csomag számos opciót foglal magában a hosszú, pihentető utazások kapcsán – akár egyedül, akár a társaddal indulsz motorozni. Ide tartozik a csomagtartó, a doboztartó és a jól bevált elektronikus vezérlésű Dynamic ESA (elektronikus futóműállítás) technológia, amely optimális csillapítást és vezetési komfortot biztosít. A motor a középtámasz segítségével masszívan rögzíthető a talajhoz.

+ További információk

Kaland, cselekvés és adrenalin

Gyorsabban, mint ahogy a jég engedi.

Robert Gull tartja a jégen történő leggyorsabb egykerekezés világcsúcsát.

Az S 1000 XR tartozékai

Az aszfalton esedékes kalandra alkalmas ruházat

A BMW Motorrad ruházata.

Kiváló minőségű motorosruházat és felszerelés a mindennapi ingázáshoz vagy a következő nagy kiránduláshoz.

A kereskedőhöz

Egyéb Adventure modellek