A csúcsidővadász

A sprinter

 

Nem ismersz kompromisszumot, minden méteren az ideális ívet keresed? Az S 1000 XR-nek ez a változata hatalmas teljesítményt képvisel. A súrlódás-optimalizált M Endurance lánc még több teljesítményt nyújt a hátsó kerék számára, míg a titán sportkipufogó biztosítja a hozzá illő hangaláfestést. A fényezés és a rövid szélvédő együtt egyedülálló megjelenést biztosít –így már jöhet is a következő kanyar.

+ További információk
Dynamic ESA Pro

A Dynamic ESA Pro (Electronic Suspension Adjustment − elektronikus futóműállítás ) egy második csillapítási üzemmódot, valamint automatikus menethelyzet-kiegyenlítést nyújt. A ROAD üzemmód a széria változathoz képest még nagyobb terpesztést kínál, hangsúlyt fektetve a kényelemre. A kiegészítő DYNAMIC üzemmód az XR sportos képességeit új szintre emeli.

Pro váltóasszisztens

A Pro váltóasszisztens majdnem minden terhelési és fordulatszám-tartományban tengelykapcsoló nélküli gyors fel- és visszakapcsolást tesz lehetővé. Ezáltal érezhetően csökkenti az átkapcsolási időt, tehermentesíti a tengelykapcsolót használó kezet, egyúttal nagyobb komfortról, dinamikáról és motorozási élményről gondoskodik.

M kovácsolt kerekek

A kiváló minőségű és a versenyeken már bizonyított, fekete, eloxált M kovácsolt felnik vastagabb féktárcsával és sarokszeleppel rendelkeznek.

Carbon csomag

A kiváló minőségű Carbon csomag kiemeli a sportos tulajdonságokat, és tovább fokozza a motorkerékpár dinamikus megjelenését. A csomag magában foglalja az első és hátsó sárvédőket, a beépített láncvédőt, valamint az oldalidomot. Az alkatrészek pedig az elegáns, ugyanakkor sportos csúcstechnológiára helyezik a hangsúlyt.

Adaptív kanyarvilágítás

Az adaptív kanyarvilágítás az úttest lényegesen jobb megvilágítását biztosítja kanyarodás közben. A Headlight Pro fényszóró kanyarvilágítási elemei 10°-os bedöntött helyzettől kapcsolnak be. Így a tompított fény bevilágítja a kanyart, és ezáltal jelentősen megnöveli a biztonságot.

A kilométerfaló

Nincs olyan célpont, amely túl messze lenne.

Szeretnéd a végsőkig kihasználni az S 1000 XR-nek a hosszú szakaszokon nyújtott, kompromisszummentes teljesítményét? Akkor ez a túracsomaggal és a Dynamic csomaggal ellátott XR pontosan a te motorkerékpárod. A sebességtartó automatikától a markolatfűtésen át a középtámaszig és az intelligens ECALL vészhívóig itt mindent megtalálsz, ami a hosszabb utakat kényelmessé és biztonságossá teszi. A túradobozoknak köszönhetően a csomagod is lazán elfér rajta.

+ További információk
Túradobozok

A kiváló minőségű, keményfedeles, kb. 30 literes túradobozok bőséges helyet kínálnak a poggyász vagy a bukósisak számára. A fekete színű, vízálló oldaldobozok zárhatók, és tökéletes kísérőnek bizonyulnak rövidebb és hosszabb utakon is.

Csomagtartó váz

Sokoldalú, egyszerű, túrákra és minden másra is alkalmas: a beépített független topcase-tartóval rendelkező csomagtartó váznak köszönhetően a topcase kényelmesen és biztonságosan felszerelhető.

M Carbon bukócső

A minőségi M Carbon bukócső olyan erős, mint az acél, ugyanakkor oldalankénti súlyuk mindössze 620 g. Az anyaguk karcsú, a járműbe integrált, aerodinamikai keresztmetszetű formatervezést tesz lehetővé. Az egyedülálló csúcstechnológiás alkatrész ezáltal a sportos megjelenést kiváló védőhatással ötvözi, anélkül hogy korlátozná külső kinézetet és a motorkerékpár bedöntését.

Gumiabroncs levegőnyomás ellenőrző (RDC)

Gumiabroncs levegőnyomás ellenőrző (RDC) az aktuális abroncsnyomásról tájékoztat, és nyomáscsökkenés esetén idejében figyelmezteti a motorost a lehetséges veszélyekre. Az értékeket a motorkerékpár kijelzőjén lehet megjeleníteni. Utazás során egy sárga információs lámpa és egy piros figyelmeztető lámpa automatikusan jelzik az előírt értékektől való eltérést.

Komfortülés

A komfortülés a 10 mm-rel megnövelt kárpitozásnak köszönhetően érezhetően nagyobb üléskomfortot nyújt a motoros számára. Emellett az utasülésnek is előnyére válik a szélesebb szivacskontúr. Különösen kifinomult a huzat Heat Reflect anyaga, amely közvetlen napfény esetén akár 15° C-kal is csökkenti a felületi hőmérsékletet.

Középtámasz

A középtámasz gondoskodik a motorkerékpár biztonságos, stabil pozíciójáról, és előnyös tankolásnál, a kofferek fel- és lepakolásánál, valamint a karbantartási munkáknál. Ezenkívül hosszabb állásidő esetén tehermentesíti a gumiabroncsokat és a rugós elemeket.

A színpad ördöge

A város tükrében.

Kedveled a házsorokat, a szűk utcákat, a zsúfolt tereket? Akkor ezen az S 1000 XR-en a lehető legjobb helyen ülsz. A Headlight Pronak, a nappali menetfénynek és a kiegészítő fényszóróknak köszönhetően a látni és látszani elvnek való megfelelés garantálva van. Emellett a kulcsnélküli indítás (Keyless Ride) és az intelligens vészhívó (ECALL) minden út során gondoskodik a kényelemről és a biztonságérzetről.

 

+ További információk
Headlight Pro és nappali menetfény

A Headlight Pro-val a fényszóró olyan ikonikus fényelemekkel rendelkezik, amelyek helyzetjelző lámpaként, illetve nappali menetfényként működnek. Az adaptív kanyarvilágítással együtt jobb látási viszonyonakat és láthatóságot biztosít, és ezáltal növeli a biztonságosságot.

Kiegészítő fényszóró

Az alumínium burkolatú, erős fényű LED kiegészítő fényszórók összetéveszthetetlen külsejükkel első pillantásra egyértelműen megkülönböztetik a motorkerékpárt az autóktól, és ezáltal növelik a biztonságot. Ezenkívül fényük nappali fényhez hasonló színe az úttest jobb megvilágítását biztosítja. A LED-technológia gyakorlatilag elhasználódásmentes üzemeltetést garantál.

Színezett szélvédő

A színezett szélvédő hangsúlyozza a motorkerékpár sportos megjelenését. A karcálló bevonat hosszú távon biztosítja az áttetszőséget. A színezett szélvédő 70 mm-rel hosszabb változatban is választható.

Kulcsnélküli indítás

A kulcsnélküli indítás (Keyless Ride) funkciónak köszönhetően a járműkulcs kezdettől a zsebben tartható. A kulcs nélküli rendszer rendkívül komfortos, és a motoros mindössze pár gombnyomással, könnyedén elindíthatja motorkerékpárját. A kormányzár és az üzemanyagsapka is kireteszelhető ezen a módon. Egyszerű a mottó: csak ülj fel, és indítsd el a motort!

Intelligens vészhívó

Az intelligens vészhívó baleset esetén automatikusan felveszi a kapcsolatot a BMW Callcenterrel a mentési lánc mielőbbi aktiválásához. Ennek során tájékoztatást nyújt a jármű pozíciójáról, és lehetőség szerint beszélgetést indít az érintettel. A rendszer manuálisan is aktiválható, például a közlekedés többi résztvevőjének segítése céljából. Az intelligens vészhívó jelenleg Magyarországon nem elérhető, így nem rendelhető.

Eredeti BMW Motorrad tartozékok

Szeretnél egy teljesen egyedi S 1000 XR-t? Tartozékkatalógusunkban mindent megtalálsz ahhoz, hogy az S 1000 XR-t igazán a saját ízlésednek megfelelően alakítsd át!

+ További információk

Tartozékkatalógus letöltése.

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2020
PDF   |   3.27 MB   |   Deutsch
spinner