A BMW R 18 100 év

A limitált kiadású modell

100 évvel ezelőtt az R 32-vel egy egyedülálló sikertörténet kezdődött. Ma egy új ikonnal ünnepeljük mozgalmas történelmünket: a BMW R 18 100 Years-t. Az 1923 darabra korlátozódik, igazi szerelmes modell, amely a nosztalgia érzetét közvetíti.

Az Edition modell történelmi vonásokat mutat be sok krómmal. Például a fehér vonalazással ellátott, csepp formájú tartály, amely már 1936-ban is felismerhetetlenné tette az R 5-öt. És természetesen az egyedülálló boxermotor. #SoulFuel legexkluzívabb formájában.

„ 

100 év a soultól egy motorban

 ”
A BMW Motorrad R 18 100 Years képeit megjelenítő kollázs

Az 1.923 egyike

Tíz évtizednyi ragyogása időtlen és modern hatást kelt. Ez a motor a dizájnikon, és nem más, mint a többi. Egy feltűnő. A kultikus tárgyhoz ez a limitált kiadású ékszer a történelmi részletek iránti szeretetet ünnepli. És az akarat, hogy ragyogjon. A szerénység más. A nagyvonalú krómbetét fényességet kölcsönöz. Igazi mesterpéldány. A 100 éves embléma hivatalossá teszi: „1 of 1.923” ezt mondja. És Ez nem mindenki számára tökéletes. Különösen az igazi rajongóknak.

+ További információk

A 100 Years motor részletesen

Minden króm, ami fénylik

Csillogó megjelenés: A 100 Years modellt a Chrom dizájn opcióval szállítjuk, amely számos nemes króm alkatrészt tartalmaz, mint például a kézi- és a lábkart, a kormányrögzítést a motor vagy a tükrök elülső burkolata.

Klasszikus króm

A Klassik Chrom fényezés izgalmas fénypontokat állít fel. A Paint-on-Chrome technika kiváló minőségű megjelenést biztosít. A fehér vonalvezetés kiemeli a történelmi származást.

A BMW Motorrad R 18 100 Years modelljének képeivel és videóival készült kollázs.

A legenda él

Az Edition modell a nosztalgiát testesíti meg, mégis korszerű marad. Az R 18 a történelmi motorjaink modern változataként indította útját. A BMW R 18 100 Years az ikonikus alkatrészeket még feltűnőbben mutatja be. Számtalan krómalkatrész veri vissza a Napot, miközben a horizont felé csúszik. Az egyenes, krómozott Akrapovic kipufogódob beépített BMW Motorrad logóval és step-mintázatú, vörös üléssel teszi egyedülállóvá.

+ További információk

Tartozékok 100 év stílusában

A 100 év dizájnú kiegészítői tökéletessé teszik a stílusodat. Az Edition 100 Years kollekció táskájával stílusosan utazhatsz. A 100 Years logóval ellátott motoros szőnyeg pedig a garázst kiadja az R 18 100 Years motorod számára.

+ További információk

További információ az évfordulóról

spinner