Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.

A BMW R nine T.

Összetéveszthetetlen. Eredeti. Léghűtéses.

A motorkerékpár a szabadság egyik jelképe: táj, kanyarok, egyenes útszakaszok. Minden méter számít. Ez pontosan a Te utad. Az R nineT a tökéletes útitárs, amely az álmaid teljesítésekor alig ismer korlátokat – hála a számtalan testreszabási lehetőségnek is. Ilyen módon a jellegzetes, léghűtéses boxermotor a tisztán érezhető nyomatékgörbéje hatására, a legkorszerűbb technológiák segítségével ellenállhatatlanul visz előre. Az R nineT már a kezdetektől fogva elbűvölte az egész világon a motorkerékpározás szerelmeseit. Serkent, ösztönöz és megfertőz.

Az R nineT dizájnja

Válaszd ki stílusodat.

Két Spezial szín – Option 719 fekete, fémes („storm”) / Vintage és Option 719 planet kék, metál / alumínium – újnak számít a BMW Motorrad Spezial egyedi kínálatából. Az R nineT modellnél – a tankon kívül – a megfelelő alumínium ülés és az első sárvédő is a kiválasztott színben pompázhat. Továbbá a standard hátsó ülés is része a szállítási terjedelemnek, míg a motorkerékpárt a standard utasoldali segédvázzal és lábtartókkal szállítjuk. Ez utóbbi egységek leválaszthatók. Az Option 719 fekete fémes („storm”) / vintage Spezial színnel az  R nineT  egyedi külsőt kap a kézzel csiszolt bevonatnak köszönhetően.

Fekete, metálszínű („storm”)

Csillogó és klasszikus: az R nineT ebben a színösszeállításban puritán és ellenállhatatlan.

Opt. 719 fekete fémes („storm”) / Vintage

A „21”-es számmal kezdődő egységes sárga alkalmazás kézzel csiszolt, csakúgy mint a párnázott részek: a vintage abszolút konzisztenciája.

Opt. 719 planet kék, metál / Alumínium

A festékbevonat teljessé teszi a motorkerékpár klasszikusan elegáns külsejét. Az aranycsíkok vizuálisan egységessé teszik a tankot és az ülést.

Ez összetéveszthetetlenül az R nineT modell.

Az R nineT-t letisztult stílus és egyúttal teljesen összetéveszthetetlen megjelenés jellemzi. Megtestesíti a motorgyártás több mint 90 évének szenvedélyét és innovációját – természetesen a klasszikus BMW Motorrad paraméterekkel együtt: feltűnő boxermotor, kompakt tank, karcsú hátsó rész. Minden anyag kiváló minőségű; a finom felületek nagy gondosságra utalnak. Ez a részletekre való odafigyeléssel és valódi szakmai tudással egészül ki. Az elsőkerék-burkolat például két kovácsolt tartóval a villaelőtolásra van csavarozva. Maga a fényszórótartó alumíniumból készült.
+ További információk

Kiválóan átalakítható.

Kiválóan átalakítható.

Az R nineT kifejlesztése során kezdettől fogva a moduláris koncepción volt a hangsúly: a legmagasabb szintű átalakíthatóság jegyében. Számos professzionális és egyéni módosítás bizonyítja, mekkora potenciállal rendelkezik az R nineT modell. Az elektronikában a nyitott interfészek lehetővé teszik az elektromos komponensek telepítését. Ezt egészíti ki az ötletes, leválasztható váz. A hátsó váz vége könnyen szétszerelhető: a puritán és stílusos kinézet vagy az alternatív ülésbeállítások jegyében. 

+ További információk

Kéthengeres boxermotor

119
Nm 6000 ford./percnél
1.170
cm³ hengerűrtartalom
222
kg terheletlen súly, teljesen megtankolva/menetkész állapotban
805
mm ülésmagasság
R nineT levegő-/olajhűtéses, négyütemű, kéthengeres boxermotor

Klasszikus boxer.

Klasszikus boxer.

Az erős, léghűtéses, kéthengeres, 1170 cm³ kapacitású és 81 KW (110 bph) teljesítményű boxermotor rendkívül dinamikus erőátvitelt biztosít még alacsony sebességnél is. Ennek eredményeként minden utazás különleges élményt tartogat. A városban és országúton egyaránt. Az R nineT a vonatkozó EU-4 szabványnak is megfelel. A standard BMW Motorrad ABS és az opcionálisan elérhető ASC automata menetstabilizáló révén mindig biztonságosan motorozhatsz az úton, a motor félreérthetetlen dinamikáját kamatoztatva. A fordított teleszkópvilla manuálisan állítható az egyedi koordinációhoz: a rugó-előfeszítés, valamint a nyomás- és kompresszióhely illeszkedik Hozzád és a vezetési stílusodhoz. Az új tervezésű dupla műszeregység sebesség- és fordulatszámmérővel megbízhatóan tájékoztat minden tudnivalóról, a vezetési élményen kívül.

+ További információk

Tapasztald meg az R nine T hangját

Az R nine T legfontosabb jellemzői

Nyugodt ülés, stresszmentes vezetés.

Nyugodt ülés, stresszmentes vezetés.

Még az R nineT ergonómiai tulajdonságai is teljesen igazodnak a hétköznapi kinézet és a dinamikus vezetési jellemzők megőrzéséhez. Talán ellentmondásosan hangzik, de a motor teljesítménye ellenére itt a cél a gondtalan lassítás, mindez a legörömtelibb vezetési élménnyel párosulva. A kiegyensúlyozott ergonomikus háromszög és a kissé laposabb kormánynyakszög révén új útvonalakat fedezhetsz fel a motor nyergében ülve, de mégis ellazulva. Az ergonómiai tulajdonságok és a kiváló vezetési jellemzők kéz a kézben járnak az R nineT modellnél.

+ További információk

Az egyéniség magasabb fokú kifejeződése

Az R nineT a maga teljességében. Teljesen a Te igényeidre szabva.

Minden motoros egy egyéniség. Miért lenne ez másként a motoroknál? Az R nineT számos testreszabási lehetőséget kínál: például a prémium mart BMW Motorrad Spezial alkatrészkészlet vagy az eredeti BMW Motorrad tartozékok révén.

További információk

BMW Motorrad Spezial.

Legyen látható a személyiséged az úton is.
No tinkering, no surprises, no compromises. With BMW Motorrad Spezial, you get a bike with your personal touches and the highest quality standards.

A BMW Motorrad Spezialnál különösen magas színvonalú, opcionális dizájner berendezések találhatók, mint például az exkluzív Option 719 mart alkatrészkészlet és a Spezial színek vagy a HP Parts által nyújtott teljesítménynövelő tartozékok.

A BMW Motorrad régóta meglevő fejlesztési képességei a bonyolult gyártási folyamatokhoz kapcsolódó tradicionális szakmabeli tudással együtt elősegítik a jelentőség és exkluzivitás új szintjének elérését.

További információk

R Nine T Egyedi motorok

Egyedi darabok.

R nineT-átépítések.

Az új R nine T tartozékai

A stílus: vonzó, letisztult és egyszerű

Még több Heritage modell

Hasonló események

Pure and Crafted Fesztivál 2017.

Új helyszín, régi barátok: az első két évben a berlini Postbahnhofban tartott Pure&Crafted Fesztiválra idén az egykori Rummelsburg erőműben kerül sor 2017. augusztus 26-27-én. A Spree folyó partján található és a Berlinre oly jellemző indusztriális bájjal bíró történelmi helyszín tökéletes környezetet kínál a vintage kultúrát, a zenét és az egyedi motorkerékpárokat ünneplő, két teljes napig tartó fesztiválhoz. A 2015-ös Pure&Crafted Fesztivált követően nem kétséges: a zene és a motorkerékpárok egyszerűen összetartoznak. A névben minden benne van: a tiszta, őszinte, sallangmentes gitárzene hívei nem mindennapi élvezetben részesülhetnek a harmadik fesztiválon, amelyen ismét nemzetközileg elismert fellépők teszik majd tiszteletüket. Most a motorok és az új örökség elsősorban a fesztivál második napján, vasárnap lesznek a középpontban. A motorkerékpáros életmód fog dominálni, számtalan egyedi motorkerékpár-építővel, motoros túrákkal és gyerekprogramokkal. Egy valami azonban biztos: rengeteg zene lesz vasárnap is. Jól hangzik? Akkor gyere el!

Az Eseményhez