R nineT 100 Years

A limitált kiadású modell

100 évvel ezelőtt az R 32-vel egy egyedülálló sikertörténet kezdődött. Ma egy új ikonnal ünnepeljük mozgalmas történelmünket: a BMW R nineT 100 Years-t.

Az 1923 darabra korlátozódik, igazi szerelmes modell, amely a nosztalgia érzetét közvetíti. Számos exkluzív Option 719 mart alkatrészével és természetesen az összetéveszthetetlen boxermotorral felszerelve, a #SoulFuel-t a legexkluzívabb formában képviseli. Az Edition nagy sajátossága a Blackstorm metallic fényezés a krómozott tankon. Ez a hagyományos Paint-on-Chrome technika tiszteleg az 1969-es R 75/5 előtt.

„ 

100 év igazi szenvedély

 ”
A BMW Motorrad R nineT 100 Years képeit megjelenítő kollázs

Az 1.923 egyike

Tíz évtizednyi ragyogása időtlen és modern hatást kelt. Ez a motor a dizájnikon, és nem más, mint a többi. Egy feltűnő. A rajongók és a gyűjtők számára ez a limitált kiadású ékszer a történelmi részletek iránti szeretetet ünnepli. Szembeszökő, feltűnő. A fekete színű Option 719 mart alkatrészek domináns, kiváló minőségű megjelenést kölcsönöznek. Igazi mesterpéldány. A 100 éves embléma hivatalossá teszi: „1 of 1.923” ezt mondja. És Ez nem mindenki számára tökéletes. Különösen az igazi rajongóknak.

+ További információk

A 100 Years motor részletesen

Exkluzív és markáns

Elegáns megjelenés: A 100 Years modellt a kiváló minőségű Option 719 Shadow és Shadow II mart alkatrészcsomag is tartalmazza. Ezek magukban foglalják a kormányvégtükröket, lábtartókat és sok más alkatrészt. Ehhez jön még a komfortcsomag, amely olyan hasznos funkciókat biztosít, mint az adaptív kanyarvilágítás.

  Klasszikus króm

  A Klassik Chrom fényezés izgalmas fénypontokat állít fel. A Paint-on-Chrome technika kiváló minőségű megjelenést biztosít. A fehér vonalvezetés kiemeli a történelmi eredetét.

  Galéria a BMW Motorrad R nineT 100 Years modelljének képeivel és videóival.

  Soha nem volt ilyen exkluzív

  A Heritage világ alapítójaként az R nineT mindig magához hord egy darab BMW-t, és ennek ellenére korszerű marad. A BMW R nineT 100 Years az ikonikus komponenseket még feltűnőbben mutatja be. Az Option 719 Shadow és Shadow II Parts jellegzetes, exkluzív megjelenést kölcsönöz neki. A számos fekete hangsúly izgalmas kontrasztot alkot az egyedülálló, bohém színű egyszemélyes üléssel és az Option 719 Classic kerékkel.

  + További információk

  Tartozékok 100 év stílusában

  A 100 év dizájnú kiegészítői tökéletessé teszik a stílusodat. Az Edition 100 Years kollekció táskájával stílusosan utazhatsz. A 100 Years logóval ellátott motoros szőnyeg pedig a garázst az R nineT 100 Years motorod bemutatóterévé teszi.

  + További információk

  További információ az évfordulóról

  spinner