Az időtlen

Mindig tökéletes a stílusa

Az Option 719 Aluminium fényezéssel az R nineT időtlen eleganciát áraszt, amelyet tovább tökéletesíthetsz a mart alumínium alkatrészekből álló Classic csomaggal. Ehhez remek kontrasztot biztosítanak az olajbemeneti csőhöz és gyújtáskormányzárhoz készült, kiváló minőségű fekete karbonburkolatok. Az öntött Option 719 Bicolor kerekekkel pedig sportos megjelenést adhatsz a gépednek. Az adaptív kanyarvilágítás jelentősen hozzájárul a biztonsághoz és a vezetési élményhez. 

+ További információk
Alumínium csomag

Az átlátszó fényezéssel az Option 719 Aluminium csomag érvényre juttatja a kikefélt alimíniumot, mint anyagot.

Option 719 Classic mart alkatrészekből

A mart alkatrészekből álló Option 719 Classic csomag a kiváló minőségű, tiszta aumínium alkatrészeknek köszönhetően exkluzív megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak.

Option 719 Sport kerék

Az Option 719 exkluzív, kétszínű, kontrasztosan mart Sport kerekei meghatározó dizájnelemek.

Olajbemeneti cső karbonburkolattal

Az olajbemeneti cső karbonburkolata a nemes megjelenést ötvözi a könnyű csúcstechnológiás anyag tökéletességével.

Adaptív kanyarvilágítás

Az adaptív kanyarvilágítás lényegesen jobb úttest-megvilágítást biztosít kanyarodás közben.

A kontrasztgazdag

A dinamikus megjelenésért

Szeretnéd megmutatni a sportos oldaladat? Akkor válaszd az R nineT-t az Option 719 Night black uni/Aluminium matt fényezéssel! Mert a vörös fényezésű fővázzal és a modern sávdizájnnal garantáltan felhívod magadra a figyelmet. Az Option 719 Shadow I és Option 719 Shadow II martalkatrész-csomagok optikailag még sportosabb megjelenést kölcsönöznek a kiváló minőségű, mart alkatrészeknek köszönhetően. A motor dinamikus megjelenését az Option 719 Classic kerék és a sportkipufogó tartója teszi teljessé.

+ További információk
Option 719 Night black uni/Aluminium matt

Az Option 719 Night black uni/Aluminium matt fényezés a nemes anyaghangsúlyozást modern stílussal kombinálja.

Option 719 Shadow martalkatrész-csomag

A mart alkatrészekből álló Option 719 Shadow készlet minőségi, fekete/ezüst alumínium alkatrészekkel hangsúlyozza ki a motor sportos jellegét.

Option 719 Shadow II martalkatrész-csomag

A mart alkatrészekből álló Option 719 Shadow II készlet minőségi, fekete/ezüst alumínium alkatrészekkel hangsúlyozza ki a motor sportos jellegét. A csomag állítható kézikarokat és lábtartókat, valamint mart kiegyenlítőtartály-burkolatot és utaslábtartót tartalmaz. A mart kormánytükrök különleges részletet jelentenek a motoron. 

Option 719 Classic kerék

Az Option 719 Classic kerék egy modern kialakítású, tömlő nélküli küllős kerék, amely 3 kg-mal könnyebb, mint egy gumiabroncsos küllős kerék.

Tartó megemelt sportkipufogóhoz

A tartó a megemelt sportkipufogó biztonságos rögzítésére szolgál a kereten.

Állíts össze magadnak egy egyedi BMW R nineT-t!

A R nineT személyre szabásra készült. Alakíts ki az egyedi felszerelésekkel és az eredeti BMW Motorrad tartozékprogrammal egy olyan motorkerékpárt, amely megtestesíti a személyiségedet!

spinner