Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.

A BMW R nine T pure.

Tiszta. Leegyszerűsített. Léghűtéses.

A BMW R nineT Pure tökéletes választás mindenkinek, aki kedveli a klasszikus roadster dizájnt és tiszta motorozási élményre vágyik. A dizájn közvetlenül az első motorokból merít ihletet. A '70-es – '80-as évek korszakára emlékeztet. De a gyökerei régebbre nyúlnak vissza. Már a BMW első motorkerékpárja is egyszerű és dinamikus volt. Már 1923-ban a BMW boxermotorja képezte a teljes koncepció alapját. Ezzel egy időben számos lehetőség van a motorkerékpár testreszabására. Megvalósíthatod az álmaidat: a motorodnál és az életstílusodban. Szeretni fogod azt az érzést, amikor testreszabod a motort, vagy élvezed a gázadást.

Az R nineT Pure dizájnja

A legfontosabbakra korlátozva.

Az R nineT Pure dizájnja egy tipikus roadsterre emlékeztet. A krómgyűrűs cirkuláris fényszóró, a lakkozott burkolat és az új cirkuláris fordulatszámmérő befolyásolják az első rész kinézetét. Az arányokat a háromrészes hídváz és az új, klasszikus kinézetű teleszkópos villa határozza meg. A segédelemként használt boxermotor felpörgésre kész. Az acéltank és a tipikus, keskeny hátsó rész stílusos és elegáns sziluettről gondoskodik: az agilis és magabiztos megjelenésért – mindezt az 5 küllős, öntött kerekek biztosítják.
A maximálisan lecsupaszított dizájnnak semmi köze a divatos nosztalgiához. Ehelyett az R nineT Pure-t tökéletesen testre szabhatod: szereld fel, módosítsd, tervezd meg – a Te motorod, a Te stílusod. A motor sikere a bevált koncepción és természetesen a BMW Motorrad minőségen alapul.
+ További információk

Kéthengeres boxermotor

116
Nm maximális meghúzási nyomaték 6000 percenkénti fordulatszám esetén
219
kg terheletlen súly, teljesen megtankolva/menetkész állapotban
1.170
cm3 hengerűrtartalom
805
mm ülésmagasság
R nineT Pure levegő-/olajhűtéses, négyütemű, kéthengeres boxermotor

Bevált boxermotor a teljesen egyedi motorozási élményért.

Bevált boxermotor a teljesen egyedi motorozási élményért.

Az R nineT Pure motorja és elektromos rendszere már felpezsdítette az R nineT híveinek vérét. A 110 LE (81 kW) teljesítmény leadására képes lég-/olajhűtéses, kéthengeres boxermotor izgalmas vezetési élményt kínál, és hozza, amit elvárnak tőle – tipikus kéthengeres motor. A tipikus roadster-jegyeket mutató, 2 az 1-ben típusú kipufogórendszer teljes, erőteljes hangzással hangsúlyozza ezt a magabiztos stílust. A standard ABS funkció és az opcionálisan elérhető ASC révén ezt a teljesítményt biztonságosan élvezheted az utcán.

+ További információk

Az R nine T Pure legfontosabb jellemzői

Az ergonómia: stílusos és magabiztos.

Az ergonómia: stílusos és magabiztos.

Az R nineT Pure segítségével megvalósíthatod az egyedi motorokról szőtt álmaidat. Teljesen az elképzeléseid szerint. Hozd létre a motorodat – a saját stílusodban. A viszonylag alacsony ülésmagasságnak köszönhetően ez a motor számos különböző testmérethez igazodik. Az R nineT Pure az alacsony kivitelű gyári változatban is elérhető. Mély, keskeny és masszívan párnázott – a legjobb roadster-élmény – magabiztos, határozott és összetéveszthetetlen.

+ További információk
  • Az R nineT Pure nyitott az ötleteidre. A biztonság teljesen az elképzeléseinket tükrözi: ezért szereltük fel standard ABS funkcióval BMW Motorrad járművünket. Az opcionális ASC (kipörgésgátló) pedig megakadályozza a hátsó kerék kipörgését, és hatékonyabb erőátvitelt biztosít: az aktívabb vezetési biztonságért extrém helyzetekben. Kérésre még utazás során is rendelkezésre áll.
  • Az R NineT Pure az alábbi három lehetőséget kínálja – ahogyan csak szeretnéd: utasülés standard utaskerettel. Ha azonban egyedül kelsz útra, gyorsan szét is szerelheted az utasülést. Ezáltal a kis ülés alatt nagyobb lesz a tárolóhelyed. Az R nineT Pure nyergében sportos és stílusosan puritán módon is motorozhatsz: utasülés és utaskeret nélkül.

Az egyéniség magasabb fokú kifejeződése

Éppen úgy, ahogyan szeretnéd.

Alakítsd úgy az R nineT Pure motorodat, ahogyan szeretnéd – könnyedén, részenként haladva. Például a BMW Motorrad Spezial exkluzív és prémium opcionális felszerelések és kiegészítők, illetve az eredeti BMW Motorrad kiegészítők segítségével.

További információk

BMW Motorrad Spezial.

Legyen látható a személyiséged az úton is.
No tinkering, no surprises, no compromises. With BMW Motorrad Spezial, you get a bike with your personal touches and the highest quality standards.

A BMW Motorrad Spezialnál különösen magas színvonalú, opcionális dizájner berendezések találhatók, mint például az exkluzív Option 719 mart alkatrészkészlet és a Spezial színek vagy a HP Parts által nyújtott teljesítménynövelő tartozékok.

A BMW Motorrad régóta meglevő fejlesztési képességei a bonyolult gyártási folyamatokhoz kapcsolódó tradicionális szakmabeli tudással együtt elősegítik a jelentőség és exkluzivitás új szintjének elérését.

További információk

Egyedi motorok a Glemseck 101-nél

Az új R nine T Pure tartozékai

A stílus: vonzó, letisztult és egyszerű

További heritage modellek

Hasonló események

Pure and Crafted Fesztivál 2017.

Új helyszín, régi barátok: az első két évben a berlini Postbahnhofban tartott Pure&Crafted Fesztiválra idén az egykori Rummelsburg erőműben kerül sor 2017. augusztus 26-27-én. A Spree folyó partján található és a Berlinre oly jellemző indusztriális bájjal bíró történelmi helyszín tökéletes környezetet kínál a vintage kultúrát, a zenét és az egyedi motorkerékpárokat ünneplő, két teljes napig tartó fesztiválhoz. A 2015-ös Pure&Crafted Fesztivált követően nem kétséges: a zene és a motorkerékpárok egyszerűen összetartoznak. A névben minden benne van: a tiszta, őszinte, sallangmentes gitárzene hívei nem mindennapi élvezetben részesülhetnek a harmadik fesztiválon, amelyen ismét nemzetközileg elismert fellépők teszik majd tiszteletüket. Most a motorok és az új örökség elsősorban a fesztivál második napján, vasárnap lesznek a középpontban. A motorkerékpáros életmód fog dominálni, számtalan egyedi motorkerékpár-építővel, motoros túrákkal és gyerekprogramokkal. Egy valami azonban biztos: rengeteg zene lesz vasárnap is. Jól hangzik? Akkor gyere el!

Az Eseményhez