A BMW R nine T pure.

Tiszta. Leegyszerűsített. Léghűtéses.

A BMW R nineT Pure tökéletes választás mindenkinek, aki kedveli a klasszikus roadster dizájnt és tiszta motorozási élményre vágyik. A dizájn közvetlenül az első motorokból merít ihletet. A '70-es – '80-as évek korszakára emlékeztet. De a gyökerei régebbre nyúlnak vissza. Már a BMW első motorkerékpárja is egyszerű és dinamikus volt. Már 1923-ban a BMW boxermotorja képezte a teljes koncepció alapját. Ezzel egy időben számos lehetőség van a motorkerékpár testreszabására. Megvalósíthatod az álmaidat: a motorodnál és az életstílusodban. Szeretni fogod azt az érzést, amikor testreszabod a motort, vagy élvezed a gázadást.

Az R nine T Pure dizájnja

Válaszd ki a stílusod!

A szürke (Catalano grey) szín mellett az R nineT Pure Option 719 Fekete/Aurum (Black storm metallic/Aurum) és Option 719 Fekete/Fehér (Black storm metallic/Light white) színben érhető el.

Szürke (Catalano grey)

Pure pleasure: Catalano grey emphasizes the pure character.

Option 719 Fekete/Aurum (Black storm metallic/Aurum)

An elegant play of colours is created by the combination of rich black and the shiny gold colour.

Option 719 Fekete/Fehár (Black storm metallic/Light white)

The accentuation of the lines in Blackstorm metallic on Light white gives the tank an unique look.

Akár 5 év gond nélkül.

Motorozz tovább és tovább és tovább!

A BMW Motorrad új motorkerékpárokra már 3 év jótállást biztosít, amely további 1 vagy 2 évvel meghosszabbítható.

Részletek

A legfontosabbakra korlátozva.

Az R nineT Pure dizájnja egy tipikus roadsterre emlékeztet. A krómgyűrűs cirkuláris fényszóró, a lakkozott burkolat és az új cirkuláris fordulatszámmérő befolyásolják az első rész kinézetét. Az arányokat a háromrészes hídváz és az új, klasszikus kinézetű teleszkópos villa határozza meg. A segédelemként használt boxermotor felpörgésre kész. Az acéltank és a tipikus, keskeny hátsó rész stílusos és elegáns sziluettről gondoskodik: az agilis és magabiztos megjelenésért – mindezt az 5 küllős, öntött kerekek biztosítják.
A maximálisan lecsupaszított dizájnnak semmi köze a divatos nosztalgiához. Ehelyett az R nineT Pure-t tökéletesen testre szabhatod: szereld fel, módosítsd, tervezd meg – a Te motorod, a Te stílusod. A motor sikere a bevált koncepción és természetesen a BMW Motorrad minőségen alapul.
+ További információk

Kéthengeres boxermotor

116
Nm maximális meghúzási nyomaték 6000 percenkénti fordulatszám esetén
219
kg terheletlen súly, teljesen megtankolva/menetkész állapotban
1.170
cm3 hengerűrtartalom
805
mm ülésmagasság
Levegő-/olajhűtéses, négyütemű, kéthengeres boxermotor

Bevált boxermotor a teljesen egyedi motorozási élményért.

Bevált boxermotor a teljesen egyedi motorozási élményért.

Az R nineT Pure motorja és elektromos rendszere már felpezsdítette az R nineT híveinek vérét. A 110 LE (81 kW) teljesítmény leadására képes lég-/olajhűtéses, kéthengeres boxermotor izgalmas vezetési élményt kínál, és hozza, amit elvárnak tőle – tipikus kéthengeres motor. A tipikus roadster-jegyeket mutató, 2 az 1-ben típusú kipufogórendszer teljes, erőteljes hangzással hangsúlyozza ezt a magabiztos stílust. A standard ABS funkció és az opcionálisan elérhető ASC révén ezt a teljesítményt biztonságosan élvezheted az utcán.

+ További információk

Az R nine T Pure legfontosabb jellemzői

Kerek fényszórók BMW logóval.
R nineT Pure kerek fényszórók
Elsőkerék-borítás.
R nineT Pure elsőkerék-borítás
Klasszikus kerek sebességmérő.
R nineT Pure kerek műszeregység
„nineT” logó a légbemeneten.
R nineT Pure „nineT” felirat
Öntött alumíniumból készült egyágú lengővilla.
R nineT Pure öntött alumíniumból készült egyágú lengővilla
Többféle hátsó rész.
R nineT Pure hátsó rész
Modern LED-es hátsó lámpa.
R nineT Pure LED-es hátsó lámpa
2 az 1-ben kipufogórendszer.
R nineT Pure 2 az 1-ben kipufogórendszer

Az ergonómia: stílusos és magabiztos.

Az ergonómia: stílusos és magabiztos.

Az R nineT Pure segítségével megvalósíthatod az egyedi motorokról szőtt álmaidat. Teljesen az elképzeléseid szerint. Hozd létre a motorodat – a saját stílusodban. A viszonylag alacsony ülésmagasságnak köszönhetően ez a motor számos különböző testmérethez igazodik. Az R nineT Pure az alacsony kivitelű gyári változatban is elérhető. Mély, keskeny és masszívan párnázott – a legjobb roadster-élmény – magabiztos, határozott és összetéveszthetetlen.

+ További információk
Biztonság az ABS és opcionális ASC révén

Az R nineT Pure nyitott az ötleteidre. A biztonság teljesen az elképzeléseinket tükrözi: ezért szereltük fel standard ABS funkcióval BMW Motorrad járművünket. Az opcionális ASC (kipörgésgátló) pedig megakadályozza a hátsó kerék kipörgését, és hatékonyabb erőátvitelt biztosít: az aktívabb vezetési biztonságért extrém helyzetekben. Kérésre még utazás során is rendelkezésre áll.
Ülésváltozatok – Az egyéni igényekre szabva

Az R NineT Pure az alábbi három lehetőséget kínálja – ahogyan csak szeretnéd: utasülés standard utaskerettel. Ha azonban egyedül kelsz útra, gyorsan szét is szerelheted az utasülést. Ezáltal a kis ülés alatt nagyobb lesz a tárolóhelyed. Az R nineT Pure nyergében sportos és stílusosan puritán módon is motorozhatsz: utasülés és utaskeret nélkül.

Az egyéniség magasabb fokú kifejeződése

Éppen úgy, ahogyan szeretnéd.

Alakítsd úgy az R nineT Pure motorodat, ahogyan szeretnéd – könnyedén, részenként haladva. Például a BMW Motorrad Spezial exkluzív és prémium opcionális felszerelések és kiegészítők, illetve az eredeti BMW Motorrad kiegészítők segítségével.

További információk

Egyedi motorok a Glemseck 101-nél

Az új R nine T Pure tartozékai

A stílus: vonzó, letisztult és egyszerű

További heritage modellek

Hasonló események

Pure and Crafted Fesztivál 2017.

Új helyszín, régi barátok: az első két évben a berlini Postbahnhofban tartott Pure&Crafted Fesztiválra idén az egykori Rummelsburg erőműben kerül sor 2017. augusztus 26-27-én. A Spree folyó partján található és a Berlinre oly jellemző indusztriális bájjal bíró történelmi helyszín tökéletes környezetet kínál a vintage kultúrát, a zenét és az egyedi motorkerékpárokat ünneplő, két teljes napig tartó fesztiválhoz. A 2015-ös Pure&Crafted Fesztivált követően nem kétséges: a zene és a motorkerékpárok egyszerűen összetartoznak. A névben minden benne van: a tiszta, őszinte, sallangmentes gitárzene hívei nem mindennapi élvezetben részesülhetnek a harmadik fesztiválon, amelyen ismét nemzetközileg elismert fellépők teszik majd tiszteletüket. Most a motorok és az új örökség elsősorban a fesztivál második napján, vasárnap lesznek a középpontban. A motorkerékpáros életmód fog dominálni, számtalan egyedi motorkerékpár-építővel, motoros túrákkal és gyerekprogramokkal. Egy valami azonban biztos: rengeteg zene lesz vasárnap is. Jól hangzik? Akkor gyere el!

Az Eseményhez
spinner