KIFEJEZŐERŐ A MAXIMUMON

Modern old skool

Visszafogott színekben szeretnéd megmutatni motorkerékpárod, de mégis erőteljes és magabiztos kinyilatkoztatást szeretnél tenni? Akkor válaszd az R nineT Pure Option 719 Underground/Lightwhite színkombinációt a feketével ötvöző fényezést. Az Option 719 Classic keréktárcsa és oldaltáska stílusosan, egyben hitelesen egészíti ki a megjelenésedet. Az adaptív fényszóróknak köszönhetően pedig még jobban élvezheted a kanyarokat.

+ További információk
A Konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Option 719 Underground/Lightwhite

Az Underground/Lightwhite fényezés fekete kiemelésekkel finoman hangsúlyozza a motorkerékpár erőteljes karakterét.

Adaptív fényszórók

Az adaptív kanyarfény garantálja az úttest lényegesen jobb megvilágítását kanyarodáskor.

Oldaltáska, jobb oldali

A retro megjelenésű vízálló oldaltáska rendkívül jól néz ki, és 14 literes űrtartalmával rengeteg tárolóhelyet kínál a csomagoknak.

Option 719 Classic keréktárcsa

Az Option 719 Classic keréktárcsa egy modern kialakítású, gumibelső nélküli küllős kerék, amely 3 kg-mal könnyebb, mint a gumibelsővel szerelt küllős kerék.

A frissítő

Úton klasszikus stílusban

Szeretnéd még jobban hangsúlyozni motorod vintage stílusát, de továbbra is modern és dinamikus vezetési élményre vágysz? Akkor válaszd a R nineT Pure-t Tealblue metallic matt változatban. A tömlő nélküli Option 719 Rad Classic kerék és az oldaltáskák stílusos és hiteles módon egészítik ki a megjelenésedet. És az adaptív kanyarvilágításnak köszönhetően még intenzívebben élvezheted a kanyarokat.  

+ További információk
Tealblue metallic matt

A Tealblue metallic matt fényezés elegáns vintage megjelenést nyújt.

Adaptív kanyarvilágítás

Az adaptív kanyarvilágítás lényegesen jobban bevilágítja a kanyarokat kanyarodás közben.

Jobb oldali oldaltáska

A retró stílusú vízálló oldaltáska rendkívül lezser hatást kelt és 14 literes kapacitásának köszönhetően rengeteg tárhelyet kínál a poggyász számára.

Option 719 Classic kerék

Az Option 719 Classic kerék egy modern kialakítású, tömlő nélküli, küllős kerék, amely 3 kg-mal könnyebb mint egy gumiabroncsos küllős kerék.

Tervezd meg saját R nineT Pure változatodat!

Egy R nineT Pure sem olyan, mint a másik. Állíts össze az egyedi felszerelésekkel és az eredeti BMW Motorrad tartozékprogrammal egy olyan gépet, amely tükrözi a személyiségedet!

A konfigurátorhoz
spinner