Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.

Az új BMW R nineT /5

Legendás. Léghűtéses.

A BMW R nineT /5 speciális modellt az 50 éves jubileumra, valamint a 60-as évek végének és a 70-es évek elejének legendás /5 sorozat előtti tisztelgésként fejlesztettük ki. Az R nineT /5 meggyőzően jeleníti meg ennek az időszaknak a dizájnját, ugyanakkor a mai innovatív technológiát és minőséget biztosítja számodra. Az új lendülettel teli mozgalmas időkre emlékeztetve egy olyan életérzést képvisel, amely akkoriban született meg, és amely téged ma minden kilométeren és minden kanyarban elkísér: a motorozást mint az egyéni szabadság kifejeződését. Vagy ahogy azt ma nevezzük: Make Life a Ride.

3 év gond nélkül.

Motorozz tovább és tovább és tovább! Adunk neked egy évet ajándékba.

A BMW Motorrad új motorkerékpárokra már 3 év jótállást biztosít.

Részletek

Az R nineT/ 5 bemutatja, hogy néz ki a retro dizájn, ami nem régimódi. A markáns megjelenés mellett az R nineT család extra hangsúlyt helyez a pregnáns csúcspontokra. A füst effektussal ellátott, kiváló minőségű tankfényezés, a teleszkópos villa az ezüst csúszószárakkal és a fekete gumiharangokkal, az ülés a krómozott elemekkel és a fehér bőrrel, és természetesen minden további, gondosan kiválasztott  és történelemhű dizájnelem bizonyítja: az R nineT /5 dizájnja klasszikus. Nem mesterkélt vagy divatos, hanem a motorkerékpár szeretetét és a korai 70-es évek életstílusát képviseli.

+ További információk

CSODAMOTOR újratöltve

1969
Az /5 sorozat gyártásának megkezdése
2019
Az R nineT /5 speciális modell gyártásának megkezdése
750
cm3 hengerűrtartalom, R 75/5 boxermotor
1.170
cm3 hengerűrtartalom, R nineT /5 kéthengeres boxermotor
Levegő/olaj hűtéses, négyütemű boxermotor

Az erős, léghűtéses, kéthengeres BMW R nineT /5 boxermotor 81 kW-os (110 lóerős) teljesítményével és 1170 cm3-es hengerűrtartalmával már alacsony fordulatszámon is dinamikus teljesítményt biztosít. A széria BMW Motorrad ABS-nek, a kipörgésgátlónak (ASC), valamint a szintén az alalpfelszereltség részét képző markolatfűtésnek köszönhetően ezt a dinamikát mindig biztonságosan tudod kontrollálni. Így viszi tovább a modern technikával ellátott R nineT /5 az egyediség és a szabadság 70-es években született eszméjét.

+ További információk

Tapasztald meg az R nine T /5 hangját.

Mutasd meg a csodamotorodat - #Wunderbike

A saját boxered

Próbáld ki az R nineT /5-öt..

Az /5 sorozattal a motorozás 50 évvel ezelőtt az egyéni szabadság kifejeződésévé vált. És ma? Próbáld ki az R nineT /5-öt, és tapasztald meg ezt az érzést már az első gázadáskor! Élj át minden kanyart és egyenest úgy, ahogy mindig is át szeretted volna élni őket! Az R nineT /5 a végtelen motorozási élményt jelenti.

Jelentkezz tesztmotorozásra

A különleges /5 széria.

Az egykori /5 sorozat teljesen új fejlesztés volt. Az elektromos indítómotor bevezetése, valamint az először az R75 /5 csúcsmodellnél megjelenő állandó nyomású Bing karburátor és széles színválaszték technikai és optikai csúcspontokat képviseltek. Abban az időszakban a forradalmi változások jellemezték az élet minden területét. A motorosok a szabad szerelem mottóját rövid időn belül a szabadság szeretetére változtatták. A motorozás hamarosan azzá vált, ami jelenleg is – életszemléletté. Magában foglalja a sportosságot, a dizájnt, a presztízst és az individualitást. Amit az akkori idők stílusikonjai éltek meg először, az a /5 rövidítéssel jelölt motorkerékpárokkal teljesült ki.

+ További információk

Berlin – páratlan, mint mindig.

Berlin – páratlan, mint mindig.

A 60-as évek végén új gyártási hely átadására került sor: a müncheni helyett a Berlin Spandauban lévő gyár 400 szakemberből álló személyzete dolgozott a /5-ös legendán. A gyártás 1969-ben kezdődött meg, akkoriban 30 motor készült el naponta. Egy évvel később az éves termelés már 12 287 járművet tett ki. A legendás sorozat gyártásának 1973-ban történt befejezéséig összesen 68 956 motor hagyta el a szerelőcsarnokokat. A BMW Motorrad az akkoriban még két részre osztott Berlinben a /5 sorozat gyártásával az individualitás és a szabadság egészen egyedi karakterét hozta létre.

Az individualitást a berlini üzemben még ma is csupa nagybetűvel írják. Az Option 719 bevezetésével a megjelenést formáló különleges felszerelések jelentek meg: például mart alkatrészek exkluzív készletei, vagy a kiváló minőségű kovácsolt kerekek, amelyek már közvetlenül a gyárból is megrendelhetők.

+ További információk

Hasonló motorkerékpárok