A BMW R nine T Racer.

Erős karakter. Dinamikus. Léghűtéses.

A BMW R nineT Racer segítségével beleélheted magad a legendás szupermotorok korszakába. Ez nem egy megszállott retró romantika, hanem sokkal inkább egy innovatív technológiát megjelenítő és egyedi BMW Motorrad minőségű motorkerékpár. A feltűnő félburkolat mögé görnyedve, mindkét kézzel az alacsony kormánykarokat markolva érezheted alattad a boxermotor működését, és hallhatod a semmivel sem összetéveszthető hangját. És már tudni fogod: csak egy erős jellem képes versenyben maradni. Az úton éppúgy, mint az életben.

Az R nine T Racer dizájnja

Válaszd ki a stílusod!

Egy markáns motorkerékpárhoz olyan színek is illenek: az R nineT Racer fehér színben, Motorsport matricázással kiegészítve, valamint Option 719 Fekete/Aurum (Blackstorm metallic/Aurum) színben érhető el.

Fehér (Light white)

This paint emphasizes the sporty character of the R nineT Racer.

Option 719 Fekete/Aurum (Black storm metallic/Aurum)

An elegant play of colours is created by the combination of rich black and the shiny gold colour.

Akár 5 év gond nélkül.

Motorozz tovább és tovább és tovább!

A BMW Motorrad új motorkerékpárokra már 3 év jótállást biztosít, amely további 1 vagy 2 évvel meghosszabbítható.

Részletek

Stílusosan a belső sávban.

Az R nineT Racer kialakítása tagadhatatlanul a 70-es évek motorsportvilágát veszi alapul. Az egész modellre jellemző hosszúkás arányok gondoskodnak a tiszta gyorsulásról. A jellegzetes félkagylós burkolat, a tank és az ülés alkotja a karcsú sziluettet. A hosszú tengelytáv és az alacsonyan futó, elöl elhelyezett kormánykarok teszik teljessé az alacsony, sportos üléspozíciót. Aztán ott vannak a magasra állított, messze hátra nyúló lábtartók: vezetőként szó szerint fekhetünk a motoron. A fehér karosszériával körülvett rész egyértelműen kiemelkedik a sötét hajtásrészek és technológiai elemek közül. Még a motor elejétől a végéig a BMW Motorsport színeiben díszelgő szalag is szinte csábít a következő gyorsulásra.
+ További információk

Kéthengeres boxermotor

116
Nm maximális meghúzáso nyomaték 6000 percenkénti fordulatszám esetén
220
kg súly teljesen megtankolva/menetkészen
1.170
cc kapacitás
805
mm ülésmagasság
Levegő-/olajhűtéses, négyütemű, kéthengeres boxermotor

Erős boxermotor a versenyzés szerelmeseinek.

Erős boxermotor a versenyzés szerelmeseinek.

Az R nineT Racer technológiája is legalább annyira megnyerő és erős, mint a motor designja: a hajtás és a jármű elektromos rendszere a BMW R nineT óta lenyűgözőek. Az R nineT Racer a jelenlegi EU-4 szabványnak is megfelel a korszerű technológiának köszönhetően. Az erős, léghűtéses, kéthengeres, 1170 cm3 kapacitású és 81 KW (110 bph) teljesítményű boxermotor rendkívül dinamikus erőátvitelt biztosít még alacsony sebességnél is. Igazi boxermotor.

A félburkolat és alacsony üléshelyzet révén folyamatosan élvezhető a nagy sebesség. A standard ABS és opcionális ASC gondoskodik a biztonságról az utazások során. A café racer modellekre jellemző 2 az 1-ben kipufogó pedig kiváló bizonyíték arra, hogy a technológia sem szorul háttérbe.

+ További információk

Az R nine T Racer legfontosabb jellemzői

A hagyományos Racerek kinézetét idéző félburkolat.
R nineT Racer csapágycsésze
Szalag a megszokott BMW motorsport színekben.
R nineT Racer szalag
Sebességmérő és fordulatszámmérő.
R nineT Racer fordulatszámmérő
Versenyülés kis tárolórekesszel.
R nineT Racer ülés
Öntött könnyűfém keréktárcsák.
R nineT Racer küllős öntött kerekek
Egyedi vonalstílus.
R nineT Racer vonalstílus
"nineT" logó a légbemeneten.
R nineT Racer logó
Rozsdamentes acél kipufogórendszer.
R nineT Racer kipufogórendszer

Motorozzon kényelmes üléspozícióban.

Motorozzon kényelmes üléspozícióban.

Sportos és dinamikus: az R nineT Racer kormánya alacsonyan helyezkedik el a felső villahídon. A mérsékelt eltolódás védi a csuklót. A lábtámaszok ugyanakkor hátra- és felfelé kerültek a sportos üléspozíció érdekében. Az opcionálisan kapható egyéni vezetőülés pedig 805 mm-ről 795 mm-re csökkenti az ülésmagasságot.

A vezetőülés párnája a hátulja felé kissé emelkedik. Ez érezhető enyhülést nyújt a hátnak a hosszú túrákon. Csakúgy, mint a dinamikusra tervezett félburkolat – különösen 90 km/h feletti sebesség mellett.

+ További információk
A régi klasszikusok és modern technológia találkozása: ABS és opcionális ASC

Az R nineT Racer összekapcsolja a versenyzés letűnt napjainak megjelenését a modern technológiával. Ezért a BMW Motorrad ABS a standard felszereltség része. Az opcionális ASC (kipörgésgátló) pedig megakadályozza a hátsó kerék kipörgését, és hatékonyabb erőátvitelt biztosít: az aktívabb vezetési biztonságért extrém helyzetekben. Kérésre még utazás során is rendelkezésre áll.
Ülésváltozatok – Az egyéni igényekre szabva

Az R nineT Racer a motorsport letűnt napjaiból merít ihletet. Ezért alapfelszereltségként csak egy személynek van hely – az egyedüli és színtiszta motorozásért. Összpontosítás és élmény. A modell az utólag felszerelhető utaskerettel gyorsan kétszemélyessé alakítható. És ez csak egy a számtalan személyre szabási lehetőség közül.

Az egyéniség magasabb fokú kifejeződése

Személyre szabott stílus.

A BMW Motorrad Spezial exkluzív opcionális felszereltségeinek széles skálájával még több hozható ki a racer modellből – például a klasszikus designer Option 719 mart alkatrészkészlettel. HP alkatrészekkel nagyobb teljesítmény érhető el. Minden másra pedig ott vannak a BMW Motorrad eredeti tartozékai.

További információk

Az R nine T Racer kiegészítői

A stílus: vonzó, letisztult és egyszerű

További heritage modellek

Hasonló események

Pure and Crafted Fesztivál 2017

Új helyszín, régi barátok: az első két évben a berlini Postbahnhofban tartott Pure&Crafted Fesztiválra idén az egykori Rummelsburg erőműben kerül sor 2017. augusztus 26-27-én. A Spree folyó partján található és a Berlinre oly jellemző indusztriális bájjal bíró történelmi helyszín tökéletes környezetet kínál a vintage kultúrát, a zenét és az egyedi motorkerékpárokat ünneplő, két teljes napig tartó fesztiválhoz. A 2015-ös Pure&Crafted Fesztivált követően nem kétséges: a zene és a motorkerékpárok egyszerűen összetartoznak. A névben minden benne van: a tiszta, őszinte, sallangmentes gitárzene hívei nem mindennapi élvezetben részesülhetnek a harmadik fesztiválon, amelyen ismét nemzetközileg elismert fellépők teszik majd tiszteletüket. Most a motorok és az új örökség elsősorban a fesztivál második napján, vasárnap lesznek a középpontban. A motorkerékpáros életmód fog dominálni, számtalan egyedi motorkerékpár-építővel, motoros túrákkal és gyerekprogramokkal. Egy valami azonban biztos: rengeteg zene lesz vasárnap is. Jól hangzik? Akkor gyere el!

Az Eseményhez
spinner