A BMW R nine T Scrambler.

MINDIG HELYTÁLL. IGAZI FENEVAD. LÉGHŰTÉSES.

Törjön ki és induljon el a szabadság felé, tapasztaljon meg új dolgokat és élvezze a szélfúvást – mindezt a BMW R nineT Scrambler segítségével. Egy hiteles, scrambler külsejű robusztus motor, innovatív technológiával és a BMW Motorrad jól ismert minőségével.

A városban, a szeles vidéki utakon vagy a tengerparton, az erős boxermotor és a magasra felhelyezett dupla kipufogó biztosítja a kiváló gyorsulást és a mással össze nem téveszthető hangot. A pihentető ülőhelyzetnek köszönhetően még a két emberes, hosszú utazások is kényelmesen telnek. Az R nineT Scrambler motorjának néhány lépésben egyedi, személyes kinézetet adhat.

Az R nine T Scrambler dizájnja

Válaszd ki a stílusod!

A választás a Te kezedben van: az R nineT Scrambler három színben érhető el. Válaszd ki a kedvenc színed: szürke (Stereo metallic matt), Option 719 Fekete/Aurum (Black storm metallic/Aurum) és Option 719 Fekete/fehér (Black storm metallic/Light white).

Szürke (Stereo metallic matt)

The matt paintwork underlines the pure character.

Option 719 Fekete (Black storm metallic/Aurum)

An elegant play of colours is created by the combination of rich black and the shiny gold colour.

Option 719 Fekete/fehér (Black storm metallic/Light white)

The accentuation of the lines in Blackstorm metallic on Lightwhite uni gives the tank an unique look.

Akár 5 év gond nélkül.

Motorozz tovább és tovább és tovább!

A BMW Motorrad új motorkerékpárokra már 3 év jótállást biztosít, amely további 1 vagy 2 évvel meghosszabbítható.

Részletek

Tipikus Scrambler.

Az R nineT Scrambler a legendás scrambler korszakot idézi, és a rendkívüli motorkerékpár összes jellemzőjével rendelkezik: teleszkópos villa gumiharangokkal, jellegzetes, magasabban elhelyezett kipufogóval és egy nagy, 19 hüvelykes első kerékkel. A Monolith metál matt kompakt acéltank kihangsúlyozza a purisztikus megjelenést. Az opcionális keresztküllős kerekek és a bordázott terepre való gumiabroncsok az első pillanattól egyértelművé teszik, hogy az utazásnak nem kell véget érnie ott, ahol az út befejeződik. A bőr stílusú ülés és az analóg kijelzős sebességmérő szintén szemet gyönyörködtető. A minőségi részletek, mint a BMW emblémával ellátott kerek fényszórok teszik tökéletessé a klasszikus heritage kinézetet.
+ További információk

Kéthengeres boxermotor

116
Nm max. forgatónyomaték 6000 ford./percnél
220
kg tömeg teljesen megtankolva/menetkészen
1.170
cm³ hengerűrtartalom
820
mm ülésmagasság
Levegő-/olajhűtéses, négyütemű, kéthengeres boxermotor

Erős boxermotor a dinamikus vezetési élményért.

Erős boxermotor a dinamikus vezetési élményért.

A motor és az elektromos rendszer már a BMW R nineT bizonyított alkatrészei. Az erős, léghűtéses, kéthengeres, 1170 cm3 kapacitású és 81 KW (110 bph) teljesítményű boxermotor rendkívül dinamikus vezetési élményt nyújt. A standard ABS és opcionális ASC révén pedig biztonságosan kiaknázható a motor teljesítménye az utakon is.

+ További információk

Tapasztald meg az R nine T Scrambler hangját

Az R nine T Scrambler legfontosabb jellemzői

Figyelemmel a részletekre.
R nineT Scrambler kerek fényszórók
Teleszkópos villa gumiharangokkal.
R nineT Scrambler teleszkópos villa gumiharangokkal.
Kompakt acéltank.
R nineT Scrambler acéltank.
Sebességjelző analóg kijelzővel.
R nineT Scrambler sebességmérő
Durván fogazott lábtartók.
R nineT Scrambler lábtartók
Ülés a szabadalmaztatott bőr stílusban.
R nineT Scrambler ülés
Modern LED hátsó lámpa.
R nineT Scrambler LED hátsó lámpa
Feljebb elhelyezett kipufogórendszer.
R nineT Scrambler kipufogórendszer

Casual Scrambler életérzés.

Casual Scrambler életérzés.

A pihentető, függőleges üléspozíció a scrambler egyik alapvető jellemzője. Ez nem csak a látszat: pihentető vezetést biztosít. Még a legközelebbi tengerpartra vezető hosszú utak is elrepülnek az R nineT modellel összehasonlatva magasabb kormány, kissé csökkentett üléspárnázottság, valamint a némileg alacsonyabban és hátrébb elhelyezett lábtartók révén.

+ További információk
Biztonság az ABS és opcionális ASC révén.

Tipikus Scrambler. Tipikus BMW Motorrad. A biztonság, a megbízhatóság és minőség terén a BMW R nineT Scrambler élen jár. Az R nineT Scrambler alapfelszereltségként tartalmazza a BMW Motorrad ABS-t. Az opcionális ASC is a fokozott biztonságot szolgálja gyorsulás során.
Öltött ülés szabadalmaztatott bőr stílusban.

A bőr stílusú öltött ülés vízálló és magas minőségű, kialakítása során a hangsúly az autentikus felületre és a kapcsolódó vizuális hatásra került.

Az egyéniség magasabb fokú kifejeződése

Nincsenek korlátok.

Nincsenek korlátok.

Végtelen testreszabás: Az R nineT Scrambler megjelenése sokféle módon megváltoztatható, és ezáltal a dinamikus boxermotor karakterét teljesen saját ízlésedre szabhatod. Az exkluzív designer BMW Motorrad Spezial opcionális kiegészítők és az eredeti BMW Motorrad tartozékok révén a motort tökéletesen hozzáigazíthatod személyes igényeidhez. Még a rutinos tervezők is kiélhetik kreativitásukat: a magas fokú testreszabási lehetőségek révén gyakorlatilag nincsenek korlátok, ami az R nineT Scrambler modellt illeti. 

+ További információk

Történetek a scramblerről

Úton.

Úton az R nineT Scrambler nyergében.

Úton az R nineT Scrambler nyergében. Olyan emberekkel kívántunk találkozni, akik saját maguk urai, és imádják a motorokat. Szenvedélyüktől vezérelve, saját szabályok mentén élnek, és nem kialakult trendeket követnek. Folyamatosan ösztönzésre és új élményekre vágynak.

További információk

Az R nine T Scrambler tartozékai

Scrambler életérzés az öltözékben

Még több Heritage modell

Hasonló események

Pure and Crafted Fesztivál 2017.

Új helyszín, régi barátok: az első két évben a berlini Postbahnhofban tartott Pure&Crafted Fesztiválra idén az egykori Rummelsburg erőműben kerül sor 2017. augusztus 26-27-én. A Spree folyó partján található és a Berlinre oly jellemző indusztriális bájjal bíró történelmi helyszín tökéletes környezetet kínál a vintage kultúrát, a zenét és az egyedi motorkerékpárokat ünneplő, két teljes napig tartó fesztiválhoz. A 2015-ös Pure&Crafted Fesztivált követően nem kétséges: a zene és a motorkerékpárok egyszerűen összetartoznak. A névben minden benne van: a tiszta, őszinte, sallangmentes gitárzene hívei nem mindennapi élvezetben részesülhetnek a harmadik fesztiválon, amelyen ismét nemzetközileg elismert fellépők teszik majd tiszteletüket. Most a motorok és az új örökség elsősorban a fesztivál második napján, vasárnap lesznek a középpontban. A motorkerékpáros életmód fog dominálni, számtalan egyedi motorkerékpár-építővel, motoros túrákkal és gyerekprogramokkal. Egy valami azonban biztos: rengeteg zene lesz vasárnap is. Jól hangzik? Akkor gyere el!

Az Eseményhez
spinner