A BMW R nineT Urban G/S.

Szemet gyönyörködtető. Erős. Léghűtéses.

Az innovatív technológiával párosított, függőleges testtartású, pihentető vezetés közben élvezd a boxermotor által nyújtott magabiztosság érzését. Válassz a számtalan testreszabási lehetőség közül, melyekkel megvalósíthatod egyedi ötleteidet. Az R nineT Urban G/S szerepe teljesen egyértelmű: tisztelgés a BMW Motorrad G/S korai szakaszának sikertörténete előtt. Csak egy pillantás, és egyértelművé válik, hogy az R nineT Urban G/S ennek a kornak a terepmotorozási szellemét idézi fel. Ugyanakkor a vezetési tulajdonságai alapján a jelenlegi nineT család valódi tagjának tekinthető. Annak a kornak az életstílusára emlékeztet: az emberek tudták, hogy hova akarnak menni, és azt is, hogy hogyan juthatnak el oda. Akárcsak ma.

Az R nineT Urban G/S dizájnja

Az inspiráció forrása: összetéveszthetetlen.

AZ R nineT Urban G/S dizájnja szemet gyönyörködtető. A megkülönböztető stíluselemek erőteljes, robusztus motorkerékpárrá teszik, amely az eredeti G/S dizájnnak állít emléket: a 19 hüvelykes első kerék, a teleszkópos villa az ismerős gumiharangokkal, a fényszóró a plexivel és az emelt sárvédő határozza meg a motorkerékpár elejét. Profilját markáns vízszintes vonalak határozzák meg. A fehér karosszériaelemek és a szűk, kissé hosszabb vörös ülés feleleveníti a legendás R 80 G/S modellt 1980-ból. Ezt a hatást a fekete motor és keret hangsúlyozza ki még inkább. Az új, klasszikus, kerek elemek is arról árulkodnak, hogy az Urban G/S a nineT család része. Az R nineT Urban G/S a földutaktól a kavicsos utakig mindenhol megállja a helyét. Az opcionális bordázott gumiabroncsok és küllős kerekek, az Enduro lábtartók, a csavarozott hőpajzs és az acél lábfékkar mind funkcionálisan, mind vizuálisan megerősítik ezt a tényt.
+ További információk

Kéthengeres boxermotor

116
Nm max. meghúzási nyomaték 6000 percenkénti fordulatszám esetén
221
kg üres súly, teljesen megtankolva
1.170
cm³ hengerűrtartalom
850
mm ülésmagasság
Levegő-/olajhűtéses, négyütemű, kéthengeres boxermotor

Technológia a motorozás tökéletes élményéért.

Technológia a motorozás tökéletes élményéért.

Az R nineT Urban G/S megjelenése hűen tükrözi a múltat, de ugyanakkora tisztelettel adózik a jelen előtt is modern technológiájával. A BMW R nineT már bizonyított motorjával és elektromos rendszerével rendelkezik. Az R nineT Urban G/S a jelenlegi EU-4 szabványnak is megfelel a korszerű technológiának köszönhetően. Az erős, léghűtéses, kéthengeres, 1170 cm3 kapacitású és 81 KW (110 bph) teljesítményű boxermotor rendkívül dinamikus erőátvitelt biztosít még alacsony sebességnél is. Mindez a könnyed és modern vezetési élményt szolgálja. A standard ABS és opcionális ASC kipörgésgátló biztosítja, hogy mindig biztonságban legyen az úton – vagy épp a murvás szakaszokon. És még egy utolsó vizuális utalás a G/S enduro gyökereire: a csiszolt rozsdamentes acélból készült emelt kipufogórendszer.

+ További információk

Az R nineT Urban G/S jellemzői

Megkülönböztető elölnézet.
R nineT Urban G/S fényszórómaszk
Első sárvédő.
R nineT Urban G/S első sárvédő
Tökéletes színséma.
R nineT Urban G/S piros színséma
Enduro lábtámaszok.
R nineT Urban G/S Enduro lábtámaszok.
Nagy 19 colos első kerék.
R nineT Urban G/S 19 colos első kerék
Piros ülés.
R nineT Urban G/S ülés
Fehér jelzők.
R nineT Urban G/S fehér jelzők.
Csavarozott hőpajzs.
R nineT Urban G/S csavarozott hőpajzs

Függőleges és parancsoló.

Függőleges és parancsoló.

Az Urban G/S kiegyensúlyozott ergonomikus háromszöge révén agilis és magabiztos lehet az úton: a kissé magasabban elhelyezett kormány, a hosszú ülésfelület, valamint a kissé mélyebben és szélesebben, hátulra felszerelt lábtartók teszik még kényelmesebbé és magabiztosabbá a vezetési élményt. A sorozat alapértelmezett ülésmagassága 850 mm. Az opcionálisan alacsonyabb ülésmagasság révén az R nineT Urban G/S szinte minden motorosnak stabilitást nyújt magasságuktól függetlenül.

Egy másik vizuális jellemző a bőr kinézetű ülés. A vízálló ülés, amely a magas szintű kivitelezés jegyeit mutatja, autentikus felületet és színt biztosít. Ezért ruha, pl. sötét farmer viselése esetén az ülés elszíneződhet. A patinahatás általában nem szüntethető meg, és ezáltal nem tekintendő hibának.

+ További információk

Egy legenda szelleme

Párizs-Dakar feeling az R nineT Urban G/S nyergében.

A Párizs-Dakar-rali éppen olyan legendás, mint a rajta részt vevő emberek és járművek. Joy Lewis felfedezi a nagyszabású sivatagi rali korai napjait azokban a városokban, ahol a verseny útjára indult és befejeződött. Két társa: Hubert Auriol, aki a 80-as években BMW-jével kétszer is első lett a Párizs-Dakar-ralin; és az R nineT Urban G/S motor, amelynek dizájnja a legendás R 80 G/S modellre emlékeztet.  

További információk

Az egyéniség magasabb fokú kifejeződése

Testreszabás gyakorlatilag korlátok nélkül.

Testreszabás gyakorlatilag korlátok nélkül.

 

Akár offroad, akár retro kinézetre vágyik, az R nineT Urban G/S kifejezi érzésvilágát. A testreszabási lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen, amelyet jól mutat a G/S történetének számtalan kalandja is. Az R nineT Urban G/S gyorsan átalakítható együlésessé az eltávolítható utaskeretnek köszönhetően.

Emellett pedig az eredeti BMW Motorrad tartozékok és a BMW Motorrad Spezial exkluzív prémium opcionális tartozékai is rendelkezésre állnak. Röviden: a motorozáshoz hasonlóan egyéniségének sem kell határt szabnia.   

+ További információk

BMW Motorrad Spezial.

Legyen látható a személyisége az úton is.
No tinkering, no surprises, no compromises. With BMW Motorrad Spezial, you get a bike with your personal touches and the highest quality standards.

A BMW Motorrad Spezialnál különösen magas színvonalú, opcionális dizájner berendezések találhatók, mint például az exkluzív Option 719 mart alkatrészkészlet és a Spezial színek vagy a HP Parts által nyújtott teljesítménynövelő tartozékok.

A BMW Motorrad régóta meglevő fejlesztési képességei a bonyolult gyártási folyamatokhoz kapcsolódó tradicionális szakmabeli tudással együtt elősegítik a jelentőség és exkluzivitás új szintjének elérését.

További információk

Az új R nine T Urban G/S kiegészítői

A stílus: vonzó, letisztult és egyszerű

Még több Heritage modell

Hasonló események

Pure and Crafted Fesztivál 2017.

Új helyszín, régi barátok: az első két évben a berlini Postbahnhofban tartott Pure&Crafted Fesztiválra idén az egykori Rummelsburg erőműben kerül sor 2017. augusztus 26-27-én. A Spree folyó partján található és a Berlinre oly jellemző indusztriális bájjal bíró történelmi helyszín tökéletes környezetet kínál a vintage kultúrát, a zenét és az egyedi motorkerékpárokat ünneplő, két teljes napig tartó fesztiválhoz. A 2015-ös Pure&Crafted Fesztivált követően nem kétséges: a zene és a motorkerékpárok egyszerűen összetartoznak. A névben minden benne van: a tiszta, őszinte, sallangmentes gitárzene hívei nem mindennapi élvezetben részesülhetnek a harmadik fesztiválon, amelyen ismét nemzetközileg elismert fellépők teszik majd tiszteletüket. Most a motorok és az új örökség elsősorban a fesztivál második napján, vasárnap lesznek a középpontban. A motorkerékpáros életmód fog dominálni, számtalan egyedi motorkerékpár-építővel, motoros túrákkal és gyerekprogramokkal. Egy valami azonban biztos: rengeteg zene lesz vasárnap is. Jól hangzik? Akkor gyere el!

Az Eseményhez
spinner