Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.

A BMW F 800 R.

Modern, univerzális jármű.

Ezzel az aktív roadsterrel bármit megtehetsz, legyen az városi utazás, túrázás vagy ambiciózus, sportos motorozás a szeles vidéki utakon. A BMW F 800 R a fürgeséget, a mindennapok praktikumát és a dinamikus teljesítményt egyetlen sportos csomagba foglalja bele. Az ütős 66 kW-os (90 LE) motornak köszönhetően érezni fogod, hogy mi történik, amikor elfordítod a gázkart: megvalósul a tökéletes kezelhetőség és a teljes uralom az út felett. De az F 800 R sokkal többet nyújt, mint a sportos teljesítmény és a könnyű kezelhetőség, mert jelen van az innovatív technológia is: a Ride-by-Wire és a változatos vezetési módok, az ABS szériatartozékként és az olyan opcionális rendszerek, mint az ASC vagy a Dynamic ESA biztosítja a biztonságos erőátvitelt a motor és az út között.

Az F 800 R dizájnja

Válaszd ki a stílusodat.

Három szín emeli ki a dinamikus dizájnt. Az F 800 R különösen sportosan és dinamikusan mutat a BMW motorsport színeiben. Választhatja a piros kerékvonalat is az S 1000 RR ikonikus superbike tiszteletére.

Light white uni / Lupin blue metallic / Racing red uni

A BMW motorsport klasszikus színeiben az F 800 R könnyű és agilis látványt nyújt.

Vörös, nem fémes ("racing")

A szemet gyönyörködtető színkombinációban az F 800 R különsen sportosan mutat.

Fekete, fémes („storm”)

A fekete festéktől az F 800 R megjelenése különösen offenzív és dinamikus.

Élvezhető dizájn.

Elég egy pillantást vetni rá: az F 800 R a tökéletes motor, ha csak elindulnál és élményeket gyűjtenél. A pontos vonalak és minimalista díszelemek könnyű agilitást kölcsönöznének neki, míg a fordított villa a dinamikus lendületet sugallja még álló helyzetben is. A nagy teljesítményű kijelző új számdizájnnal lett ellátva, és a tiszta multifunkciós kijelző most még több információval szolgál. Egy másik kiemelt elem a hangjával és megjelenésével is megnyerő új hátsó kipufogó, amely az EU-4 szabványnak is megfelel
+ További információk

Kéthengeres soros motor

86
Nm max. meghúzási nyomaték 5,800 ford./percnél
203
kg üres súly, teljesen megtankolva
798
cm³ hengerűrtartalom
790
mm ülésmagasság
F 800 RVízhűtéses, négyütemű, kéthengeres motor

Erőteljes kéthengeres a dinamikus lendületért.

Erőteljes kéthengeres a dinamikus lendületért.

Erős, vízhűtéses 798 cc kéthengeres soros motor gondoskodik a dinamikus hajtásról. 66 kW (90 LE) teljesítménnyel 8000-es fordulatszámon, tehát gyors a válaszkarakterisztikája, lenyűgöző az ütésereje és kiváló az üzemanyag-hatékonysága – sőt az EU-4 szabványnak is megfelel. Egy 35 kW (48 LE) teljesítményű csökkentett változat is kapható a 25 éven aluli, friss motorosok számára.

+ További információk

Tapasztalja meg az F 800 R hangját

Az F 800 R jellemzői

Haladjon biztonságosan.

Haladjon biztonságosan.

Az F 800 R a tiszta és egyszerű vezetési élményért született, de a biztonság is prioritás: minden modell rendelkezik BMW Motorrad ABS-sel és stabil, kiegyensúlyozott felfüggesztéssel a kiemelkedő teljesítményért és az út tökéletes uralásáért. Az opciók közé tartozik az ASC (Automatikus stabilitásszabályozás) és Dynamic ESA (elektronikus futóműállítás) a még nagyobb biztonságért, teljesítményért és kényelemért. A Ride-by-Wire sokkal finomabb fojtószelep-vezérlést biztosít. A standard Rain (Eső) és Road (Út) mód és az opcionális Dynamic (Dinamikus) mód révén az F 800 R még jobban adaptálható minden útfelszínhez és vezetési stílushoz.

+ További információk

Korlátlan testreszabás.

Korlátlan testreszabás.

Testre szabhatja a motort ergonómiai igényeinek kielégítésére a standard állítható fék- és váltókarok és a széles ülésválaszték miatt. A BMW Motorrad opcionális tartozékok és kiegészítők széles skáláját kínálja az F 800 R testre szabását. Például választhatja az új emelt kormányt. Alacsony üléssel ötvözve ez az opció tökéletes a pihentetőbb vezetési pozíció elérésére, különösen a kisebb vezetőknek.

+ További információk

Az egyéniség magasabb fokú kifejeződése.

Speciális felszerelések és tartozékok.

A speciális felszerelések és az eredeti BMW Motorrad tartozékok széles választékának köszönhetően teljesen testre szabhatod az F 800 R motort.

További információk

Chris Pfeiffer portréja

Tanárból kaszkadőrlegenda.

Chris Pfeiffer és a motoros kaszkadőrködés forradalma.

Az F 800 R tartozékai

A te roadstered, a te ruhád

Több roadster modell