A BMW R 1200 R.

Tökéletes roadster életérzés.

A BMW R 1200 R-től pontosan azt kapod, amit elvársz egy boxermotoros roadstertől: kényelmet, dinamikát és motoros túrákra való alkalmasságot. Utánozhatatlan és előrevivő – fizikailag és akusztikus élmény alapján is. Meggyőző megjelenése igazi motorkerékpár-élményt jelent. A fordított teleszkópvilla kiemeli a motor dinamikus külsejét és biztosítja a stabilitást és a precíz kezelést. Ahol a 92 kW-os (125 LE) különleges kéthengeres boxermotor magabiztosan visz előre az úton. Az opcionális Dynamic ESA megnöveli a motorozás dinamikáját, míg a Pro sebességváltás-segéd és a Pro motorzási módok a DTC-vel mutatják, hogy mi van a letisztult külső mögött: a tökéletes roadster életérzés.

Az R 1200 R modell dizájnja

Válaszd ki a stílusodat.

Az R 1200 R három változatban érhető el: Light white/Cordoba blue, Iced chocolate metallic, Racingred. A kiválasztott felületek és speciálisan kialakított alkotóelemek határozzák meg a motorod karakterét.

Világosfehér / Cordoba kék

A sportos világosfehér / Cordoba kék kiemeli a sportos megjelenést.

Fémes jeges csokoládé

Az "exkluzív" stílus a fémes jeges csokoládé színnel emeli ki az R 1200 R megjelenését, és vizuálisan is felidézi a roadster életérzést.

Piros ("Racing")

A klasszikus versenypiros szín az R 1200 R dinamikus arányait emeli ki.

Vérbeli roadster.

Az R 1200 R egy igazi roadster a szó legszorosabb értelmében – az alapokig egyszerűsítve: egy motor, két kerék, és a tankot és ülést magába foglaló váz. Az R 1200 R merev és férfias, vonalai dinamikusan futnak az alacsony első részbe, és tovább az első kerék felé. Az S 1000 RR mintáján alapuló fordított teleszkópos villa nem csupán feltűnő megjelenést kölcsönöz a motornak, hanem stabilitást és precíz kezelést is biztosít. Épp ennyire szembeötlő a klasszikus kerek fényszórók modern interpretációja is. Felszerelhetők LED-es nappali menetfénnyel is.
Az erős vonalak az üzemanyagtank mentén, valamint az üléstől a kiálló hátsó részig tartó sima átmenet révén a roadster megjelenése tökéletesen illik a menetstílusához. A teljes sziluett tónusos, és mégis karcsú: modern és kortárs, kényelmes motorozásélmény. A rácsos cső kinézetű csomagtartó keret koronázza meg a dizájn középpontjában álló klasszikus boxermotort. A színtiszta motorozás élményét ígéri – és be is tartja.
+ További információk

Kéthengeres boxermotor

92
kW (125 LE) 7750 ford./percnél
3,3
s gyorsulás 0-100 km/h
125
Nm max. meghúzási nyomaték 6,500 ford./percnél
790
mm ülésmagasság
Levegő-/folyadékhűtéses négyütemű, kéthengeres boxermotor

A teljesítmény és szenvedély találkozása.

A teljesítmény és szenvedély találkozása.

A folyadékhűtéses erős kéthengeres boxermotor igazi izgalmakat kínál. 7750 percenkénti fordulatszám mellett 92 kW (125 LE) teljesítménnyel és 6500 ford./per mellett 125 Nm maximális nyomatékkal színtiszta motorozásélményt nyújt a teljes sebességtartományban. Legyen szó kirándulásról, sportos-dinamikus gyorsulásról egy vidéki úton, vagy pihentető kiruccanásról utassal, dobozzal és felső dobozzal. Tökéletes társa lehet a páratlan, gazdag boxerhangzás: itt találkozik a teljesítmény a szenvedéllyel.

+ További információk

Tapasztalja meg az R 1200 R hangját

Az R 1200 R jellemzői

Opcionális LED nappali menetfény.
R 1200 R LED nappali menetfény
Fordított teleszkópvilla.
R 1200 R fordított teleszkópvilla
Többfunkciós műszeregység.
R 1200 R műszeregység
Magas minőségű villastabilizátor.
R 1200 R villastabilizátor
Rozsdamentes acél tankburkolat.
R 1200 R tankszegély
Könnyű 10-küllős öntött kerekek.
R 1200 R 10-küllős öntött kerekek
Opcionális LED hátsó lámpa.
R 1200 R LED hátsó lámpa
Kipufogó pentagonális kialakításban.
R 1200 R kipufogó

Magabiztos teljesítmény, magabiztos irányítás.

Magabiztos teljesítmény, magabiztos irányítás.

Az R 1200 R izgalmas – vizuálisan és technikailag egyaránt. Az opcionálisan rendelkezésre álló kipörgésgátlóval (DTC) a boxermotor erejét a lehető legjobb és legbiztonságosabb módon viheted át az aszfaltra a gombnyomással kapcsolható menetprogramokkal. Emellett a Pro sebességváltás-segéd gondoskodik a nagyobb kényelemről és dinamikáról. Röviden: a széles körű speciális felszereltséggel az R 1200 R még a vártnál is nagyobb roadster-élményt nyújt.

+ További információk
ASC és két menetprogram alapfelszereltségként.

Az igények optimális kielégítésére az R 1200 R két menetprogramot tartalmaz alapfelszereltségként: "Rain" (Eső) és "Road" (Út). A standard BMW Motorrad ABS mellett kipörgésgátló ASC is rendelkezésre áll a fokozott biztonság érdekében gyorsuláskor.
Pro menetprogramok dinamikus kipörgésgátlóval (DTC).
A Pro menetprogram tartalmazza továbbá a dinamikus és felhasználói menetprogramokat, a dinamikus kipörgésgátlót (DTC) szögsebesség-érzékelővel, és a dőlésszög-optimalizált ABS Pro-t a dinamikus féklámpával (a jóváhagyás állapotától függően az adott értékesítési országban).
Pro sebességváltás-segéd a dinamikus sebességváltásért.

Az R 1200 R modell opcionális Pro sebességváltás-segédje lehetővé teszi a sebességváltást a tengelykapcsoló vagy gázkar működtetése nélkül gyakorlatilag bármilyen terhelés és motorsebesség mellett: a fokozott kényelemért és dinamizmusért.
Dinamikus ESA az optimális menetdinamikáért minden helyzetben.
A speciális felszereltségként kapható Dinamikus ESA (elektronikus futóműállítás) révén még tovább fokozhatja az R 1200 R vezetési élményét. A Dinamikus ESA automatikusan a menetkörülmények és vezetési manőverek szerint állítja be a futóművet: a még nagyobb biztonság, teljesítmény és kényelem érdekében.

Az egyéniség magasabb fokú kifejeződése

Speciális felszerelések és tartozékok.

A speciális felszerelések és az eredeti BMW Motorrad tartozékok széles választékának köszönhetően teljesen testre szabhatod az F 1200 R motort.

További információk

Tartozékok az R 1200 R modellhez

A te roadstered, a te ruhád

A BMW Motorrad ruházata.

Magas minőségű motorosruházat és felszerelés a következő útra, legyen az rövidebb vagy hosszabb.

Kereskedők keresése

Több roadster modell

spinner