2020. december 1-től az itt bemutatott jármű Brembo fékrendszer helyett előreláthatóan másik gyártó (adott esetben eltérő megjelenésű) fékrendszerével kerül kiszállításra.

Az új BMW R 1250 R.

Olyan sokoldalú és kifejező, mint még soha.

Az új R 1250 R minden eddiginél jobban a dinamikus megjelenésre lett kihegyezve. Ez mindenekelőtt a teljesen új boxermotornak köszönhető – az áttervezett meghajtás 143 Nm maximális nyomatékával több erőt ad le, mint korábban valaha. Itt az innovatív technológiát a BMW ShiftCam szelepvezérlés adja, mely minden fordulatszám-tartományban optimális teljesítményt nyújt. Legyen szó egy laza kanyargásról vagy egy sportosabb motorozásról, minden alkalommal az utazás tiszta örömét érzed és átéled a boxermotor tipikus lüktetését.

AZ R 1250 R DIZÁJNJA

A Te roadstered, a Te stílusod.

Válaszd ki a hamisítatlan stílust: A Blackstorm metallic kihangsúlyozza a Roadster időtlen karakterét. Vagy emeld ki az izgalmas hangsúlyokat: A Sport elnevezés a dinamikus megjelenést testesíti meg, míg az Exclusive jelző a letisztult eleganciára utal. Bármelyik mellett is döntesz, színtiszta öröm vár rád a roadstereden, és minden túrát imádni fogsz.

Fekete (Blackstorm metallic)

Klasszikus megjelenés Blackstorm metallic színben: Az elülső borítás, a tank oldalsó burkolata és a hátsó oldalelemek mind ezt a visszafogott fényezést kapják. A sok fekete színű részlet egészíti ki a roadster harmonikus összképét – a fő- és hátsó váz, a féknyereg, a hűtőrács és az ülés.

Sport

Kompromisszumok nélkül: Sport A Lightwhite uni/Racingblue metallic/Racingred uni színkombinációval a dinamikus oldal érvényesül. A tudatos kiemelésekről különösen az aranyszínű féknyergek, valamint a motorspoiler, a hűtőrács és a középső tankborítás gondoskodik, amelyek mindegyike rozsdamentes acélból készült.

Exclusive

Kivételes megjelenés: Exclusive. Minden borítás Mineral grey metallic fényezést kap. Az arany féknyergek, az ásványszürke főváz, valamint a nemesacél hűtőrács és középső tankborítás kiemelik a roadstered eleganciáját.

Akár 5 év gond nélkül.

Motorozz tovább és tovább és tovább!

A BMW Motorrad új motorkerékpárokra már 3 év jótállást biztosít, amely további 1 vagy 2 évvel meghosszabbítható.

Részletek

KÉTHENGERES BOXERMOTOR

1254
cm3 hengerűrtartalom
100
kW (136 LE), 7750 ford./percnél
143
Nm max. forgatónyomaték, 6250 ford./percnél
18
literes tankméret

Még nagyobb boxer erő.

Már az első métereken érezheted az új boxermotor fölényes tulajdonságait. A BMW ShiftCam szelepvezérlés valamennyi fordulatszám-tartományban gondoskodik a teljesítmény meggyőző és egyenletes leadásáról. A 1.254 cm3-re növelt hengerűrtartalom, valamint a maximális 143 Nm forgatónyomaték segítségével az új motor megnövekedett teljesítménye bármikor hozzáférhető, így még nagyobb erővel tudsz a legkisebb kanyarokból is robbantani.

+ További információk
Az új boxermotorhoz external-link-arrow-slim

TAPASZTALD MEG AZ ÚJ R 1250 R HANGJÁT

Változik a fékrendszer

2020. december 1-től az itt bemutatott jármű Brembo fékrendszer helyett előreláthatóan másik gyártó (adott esetben eltérő megjelenésű) fékrendszerével kerül kiszállításra.

Újdonságok.

Dynamic ESA.

Dynamic ESA.

A Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment − elektronikus futóműállítás) stabilabb és még biztonságosabb menettulajdonságokat garantál. A rendszer a menetállapottól és a terheléstől függően automatikusan szabályozza a teleszkópvilla és a rugóstag csillapítását és rugó-előfeszítését, valamint a legnagyobb fokú kényelmet és a motor bedöntött helyzetében is a legnagyobb tapadást biztosítja.

+ További információk

AZ R 1250 R LEGFONTOSABB JELLEMZŐI

ShiftCam felirat.
BMW R 1250 R with detailed view of the cylinder head cover and the ShiftCam model inscription
Nemesacél.
The tank of the BMW R 1250 R with stainless steel tank cover
Nagyfelbontású színes TFT-kijelző
BMW R 1250 R with TFT display and connectivity
Style Exclusive.
BMW R 1250 R in the Style Exclusive against the backdrop of mountains
ECALL – az intelligens vészhívó különleges felszerelésként.
BMW R 1250 R with view of tank, handlebars and display
Pro menetprogram.
Riding scene with the BMW R 1250 R
Style HP.
BMW R 1250 R in Stye HP with the tank in focus
Core Screen Sport.
BMW R 1250 R with handlebars and TFT display in focus

MÉG TÖBB TESTRESZABÁS

Olyan sokoldalú és személyes, mint Te magad.

Az R 1250 R motorkerékpárhoz kiterjedt felszereltség- és eredeti BMW Motorrad tartozékprogram tartozik. Ennek köszönhetően saját igényeid szerint állíthatod össze motorkerékpárodat

Részletek

A megfelelő ruházat

Hasonló motorkerékpárok

spinner