2020. december 1-től az itt bemutatott jármű Brembo fékrendszer helyett előreláthatóan másik gyártó (adott esetben eltérő megjelenésű) fékrendszerével kerül kiszállításra.

AZ ÚJ BMW R 1250 RS.

SPORTOS TÚRA A BELSŐ SÁVBAN.

Minden túrát két tényező határoz meg: az idő és az út. A BMW R 1250 RS-sel többet hozhatsz ki minden túrából. Teljes mértékben a #RideAndShare szellemében. A 143 Nm forgatónyomatékkal és 100 kW (136 LE) teljesítménnyel büszkélkedő új boxermotor még gyorsabban repít el Téged az utazási sebességig. Az innovatív BMW ShiftCam technológia a teljes fordulatszámsávban nagyobb forgatónyomatékot és lenyűgöző rugalmasságot biztosít számodra. Így minden vezetési helyzetben korlátok nélkül vághatsz bele egy sprintbe az aszfalton. A Full LED-fényszóróval felszerelt, megújult elülső rész friss, sportos külsőt kölcsönöz, és áramvonalasan hasítja a levegőt. Egy biztos – mindegy, mekkora távot teszel meg és mennyi idő alatt: Az R 1250 RS nyergében minden megtett méter fokozza a vezetés okozta örömet.  

AZ R 1250 RS DIZÁJNJA

Válaszd ki a stílusod!

Letisztult, dinamikus vagy exkluzív: Az R 1250 RS motorod optikailag is kiemeli a vezetési stílusodat. Válaszd ki azt a megjelenést, amellyel egy csapatként új célokat tűzhettek ki.

Sport

Ebben a dizájnváltozatban a Lightwhite uni fényezés ragyogó megjelenést biztosít, és kihangsúlyozza az R 1250 RS sportos oldalát.

Fekete (Black storm metallic)

A klasszikus Blackstorm metallic fényezéssel a nappalt éjszakává varázsolhatod. Az olyan ezüst elemek, mint a lábtartók és a kormány, ragyogó hangsúlyokat emelnek ki.

Exclusive

A kék szín exkluzív megjelenésről gondoskodik, az elegáns megjelenést a sötét felületek összhatása garantálja. Az arany színű féknyereg, az Exclusive felirat és a nemesacél tankborítás kiváló minőségről tesznek tanúbizonyságot.

Akár 5 év gond nélkül.

Motorozz tovább és tovább és tovább!  

A BMW Motorrad új motorkerékpárokra már 3 év jótállást biztosít, amely további 1 vagy 2 évvel meghosszabbítható.

Részletek

Ahol a sportosság és az ergonómia találkozik.

Az R 1250 RS a sportos megjelenést a túraalkalmassággal ötvözi. A teljesen átdolgozott első rész, benne az új motorspoilerrel, kiemeli a sporttúramotor dinamikus összhatását. A dupla fényszóró szimmetrikus elrendezése kiegyensúlyozott, modern külsőt kölcsönöz az R 1250 RS modellnek. A kormánygeometria sportos üléspozíciót biztosít.

+ További információk

KÉTHENGERES BOXERMOTOR

1254
cm3-es hengerűrtartalom
100
kW (136 LE) 7750 ford./percnél
143
Nm max. forgatónyomaték, 6250 ford./percnél
200
km/h feletti maximális sebesség
Kéthengeres 1250 cm3-es boxermotor (levegő, víz és folyadékhűtéses)

Teljes gőzzel előre.

Teljes gőzzel előre.

A BMW ShiftCam névre hallgató technológia minden fordulatszámnál még gyorsabbá tesz. Ez a változó szelepvezérlésnek köszönhető. A 100 kW (136 LE) értékre növelt teljesítmény és az 1254 cm3-re növelt hengerűrtartalom erősebbé teszi a motort, hogy a belső sávban még jobban érvényesüljön dinamikája. A megnövelt forgatónyomaték (max. 143 Nm) minden fordulatszám-tartományban egyértelműen érzékelhető, ezáltal a tipikus boxer nyomaték és a motorozási élmény garantáltak.

+ További információk

Tapasztald meg az új R 1250 RS hangját

Változik a fékrendszer

2020. december 1-től az itt bemutatott jármű Brembo fékrendszer helyett előreláthatóan másik gyártó (adott esetben eltérő megjelenésű) fékrendszerével kerül kiszállításra.

Újdonságok.

TFT-kijelző Connectivity funkcióval

TFT-kijelző Connectivity funkcióval

A Bluetooth-on keresztül összekapcsolhatod okostelefonodat a motoroddal. A 6,5 hüvelyk méretű TFT-kijelzőn megjeleníthető a motor összes adata, és az okostelefonos alkalmazással összekapcsolva további funkciókat biztosít számodra, pl. navigáció, zenehallgatás és telefonálás.

+ További információk

AZ R 1250 RS LEGFONTOSABB JELLEMZŐI

BMW ShiftCam.
R 1250 RS BMW ShiftCam
Style Sport.
R 1250 RS Style Sport változatban Lightwhite uni színben.
Style Exclusive.
R 1250 RS in a curve
Új generációs Dynamic ESA.
R 1250 RS Dynamic ESA
Bővített menetprogramok.
R 1250 RS in a curve
Connectivity.
R 1250 RS cockpit with TFT display
Intelligens vészhívó.
R 1250 RS ECALL and fittings
HP sportkipufogó.
BMW R 1250 R with HP sport silencer

MÉG TÖBB TESTRESZABÁS

Teljesen a Te ízlésedhez igazodva.

Az R 1250 RS modellhez extra felszerelések és eredeti BMW Motorrad tartozékok átfogó kínálata áll rendelkezésre. Ennek köszönhetően teljesen a saját igényeid szerint állíthatod össze motorkerékpárodat.

RÉSZLETEK

A megfelelő ruházat

HASONLÓ MOTORKERÉKPÁROK

spinner