AZ ÚJ BMW S 1000 XR.

Hadüzenet a kanyaroknak és a kilométereknek.

Nem ismersz alkut, mindig mindent megkövetelsz. Magadtól, de a motorkerékpárodtól is. Mindig az ideális ívére törekszel: mindegyik kanyart pár fokkal mélyebben, néhány milliméterrel szűkebben veszed. Kilométer kilométer után. Az új S 1000 XR-rel olyan motorkerékpárod lehet, amely szintén nem ismer kompromisszumot. A sportosságot és a hosszútávú kalandok során nyújtott kimagasló teljesítményt tökéletes formában egyesíti. Sportos harciasságát az RR-től örökölte. Kiváló ergonómia, egyenes, kényelmes ülőhelyzet – így akár naphosszat tölthetsz kanyarvadászattal. Versenypálya, amely akkor ér véget, amikor te akarod. Ennek így kell lennie. Ezt értjük XR alatt. És te? #NeverStopChallenging.

Ideális íven – a dizájnban is.

A fejidomot és a fényszórót határozott vonalak jellemzik, és a markáns bordákkal együtt alkotják a teljes vonalvezetést – a végsőkig agresszív és következetes. A hátsórész kinézete nem véletlenül emlékeztet egy sport motorkerékpárra.

 

A finoman sejtetett csőr, a magas flyline, és a kényelmes kormány csillapíthatatlan éhségről árulkodnak a kilométerek iránt, amelyeket a hosszabb távokra alkalmas üléspozícióban napokat töltve is élvezettel hagysz magad mögött – köszönhetően az átdolgozott aerodinamikának és a ruházatnak is. Még hatásosabban véd a hidegtől, a zajoktól, valamint az időjárás viszontagságaitól. Az állítható szélvédő megfelelő módon vezeti el a menetszelet, így nyugodtan tudsz az útra és a műszerfalra figyelni, mert a turbulencia kevésbe hat a bukósisakodra.

+ További információk

Kifejező színek.

Az S 1000 XR színváltozataival már a megjelenésed is feltűnő lehet. A színek a motorkerékpár sportos karakterét határozottan és precízen hangsúlyozzák a legapróbb részletig.

Triple Black

Nincs kompromisszum, nincs alku, nincs vita: A Blackstorm metallic 2 fényezésű S 1000 XR Triple Black az energiával teli harciasságot testesíti meg.

Piros

Ez a szín nem ismer határokat: a kanyarban minden milliméter, a nap végén pedig minden kilométer számít: A motorozási élmény felső foka.

Fehér/M Motorsport

Egy színkombináció, amely egyaránt jelent ígéretet és kötelességet. Itt jutnak az S 1000 XR génjei leginkább érvényre — a versenypályáról közvetlenül az utcára. Exkluzív az M csomagban.

3 év gondtalanul.

Motorozz tovább és tovább és tovább 3 év gyári jótállással!

Felár ellenében a jótállás meghosszabbítható 4 vagy 5 évre. 

Részletek

Négyhengeres soros motor

228
kg DIN szerinti önsúly az M könnyű aksival, túra- és dynamic csomaggal
114
Nm max. forgatónyomaték, 9 250 ford./percnél
121
kW/165 lóerő a teljesítmény 11 000 fordulat/perc esetén
999
cm3-es hengerűrtartalom

Egy görbe, amin sok múlik: a forgatónyomaték.

Egy görbe, amin sok múlik: a forgatónyomaték.

 • Az S 1000 XR motorja az új RR nagy teljesítményű motorblokkján alapul, és XR lévén a kompromisszummentes hosszú túrázásra lett optimalizálva: többek között a speciális bütyökprofilok, valamint az optimalizát szívórendszer gondoskodik a figyelemreméltó forgatónyomatékról közepes fordulattól, és kategóriájának legszélesebb hasznos fordulatszámtartományáról. A magasabb fokozatoknál hosszabb áttétel gondoskodik a kellemesen kifinomult járásról – érezhetően és hallhatóan.
 • + További információk

  A kisebb tömegnek köszönhetően még dinamikusabb.

  A kisebb tömegnek köszönhetően még dinamikusabb.

  A dinamika a tömegtől is függ. Az S 1000 XR teljes felszereltséggel is 10 kg-mal kevesebbet nyom elődjénél, a legkönnyebb konfigurációban 223 kg-os menetkész tömeggel rendelkezik. Eredmény: jobb gyorsulás, nagyobb agilitás, rövidebb fékutak és könnyebb manőverezhetőség.

  + További információk

  Tapasztald meg az S 1000 XR hangját

  Az S 1000 XR legfontosabb jellemzői

  Motor és teljesítmény.
  A motort közeli felvételről láthatjuk.
  Dynamic ESA Pro.
  A Dynamic ESA felvételét látjuk.
  Markáns frontdizájn Headlight Pro fényszóróval.
  A dinamikus frontdizájnt látjuk a Headlight Pro fényszóróval.
  Tartozékok, mint pl. a karbon bukócső.
  A tartozékok egy részét látjuk, a fókusz a Carbon motorvédő idomon.
  Optimalizált tömeg.
  Az S 1000 XR-t látjuk háromnegyed elölnézetben.
  TFT-kijelző Connectivity funkcióval.
  A 6,5“ TFT kijelzőt látjuk.
  Kofferrendszer és Topcase.
  A kofferrendszert és a Top Case-t látjuk.
  Okos megoldások, tárolórekesz pl. autópálya-jegynek.
  Az autópálya-matricák tárolórekeszét látjuk.

  Mindenhol gyors segítség.

  Mindenhol gyors segítség.

  Mindenhol gyors segítség.

  A BMW Motorrad által kifejlesztett ECALL „intelligens vészhívó” balesetnél automatikusan a BMW Callcenterrel veszi fel a kapcsolatot. A rendszer szorosan a kormányra van szerelve, és a lehető leggyorsabban elindítja a mentési láncot. Az ECALL rendszer használata esetén a mentőegységek bizonyítottan gyorsabban és tájékozottabban érkezhetnek a helyszínre. Az intelligens vészhívó jelenleg Magyarországon nem elérhető, így nem rendelhető.

  + További információk

  Ruházat a kalandhoz.

  További modellek

  spinner