Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.

A BMW F 800 GT.

Pattanj rá és indulj el. Kezdődik az utazás.

Egyszerűen csak pattanjon nyeregbe és induljon el, hagyja a háta mögött a mindennapos rutint és közben élvezze az utazást: Az újratervezett BMW F 800 GT még sportosabb és dinamikusabb tulajdonságokkal rendelkezik - idilli utacskákhoz, szeles hegyi ösvényekhez és végtelen országutakhoz. A 66 kW-os (90 LE) ütős, kéthengeres soros motornak köszönhetően minden kirándulásból gyors utazás lesz – és emellett még az EU-4 normáit is teljesíted. A motorkerékpárhoz Ride-by-Wire rendszer is tartozik, amely szériatartozékként számos menetprogramot és ABS-t is tartalmaz. A kényelmet még tovább növeli a fokozott szél és időjárás elleni védelem. A motor pedig a csendes, de ugyanakkor erőteljes és egyenletes működésével hozzájárul a túrázás minőségéhez – tökéletesen megfelelő az utazásodhoz. A kiegészítők közé tartozik még az ASC (Automatic Stability Control - automatikus menetszabályozás) és a jól bevált Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment - elektronikus futóműállítás) is. Összefoglalva: Csak pattanj nyeregbe és indulj el az utadra. Klasszikus GT. Megállíthatatlanul az úton.

Az F 800 GT dizájnja

Válaszd ki a stílusodat.

Három színopcióban kapható a megkülönböztetett megjelenésért. Mindegyik más és más karakterrel ruházza fel az F 800 GT modellt, az elegánstól a szupersportosig. Eldöntheted, melyik illik a leginkább hozzád és vezetési stílusodhoz.

Kék fémes matt "gravity"

Az elegánsabb megjelenésért.

Világosfehér, nem metálszínű

Különösen feltűnő és sportos.

Fekete, metálszínű („storm”)

Még dinamikusabb megjelenést kölcsönöz a sporttúramotornak.

Erős, mégis könnyű és elegáns.

A motor megjelenése dinamikus, és ideális a hosszabb túrákhoz, bármilyen időjárás mellett. A tiszta vonalak színtiszta motorozásélményt kínálnak az első pillanattól – és ezt az ígéretet be is tartjuk. A műszerfal új számlapkialakítással rendelkezik, és még több információról tájékoztat. Csinos részletek, mint a matt GT logót ábrázoló új szélvédő, vagy épp az F 800 GT feliratot tartalmazó galvanizált oldalpanel hangsúlyozza ki az új megjelenést. Szintén szemet gyönyörködtető az új hátsó kipufogó, amely nem csak attraktv, hanem az EU-4 szabványnak is megfelel.
+ További információk

Kéthengeres soros motor

66
kW (90 LE) 8000 ford./percnél
86
Maximális meghúzási nyomaték (Nm) 5,800 ford./percnél
206
kg teher (speciális felszereltséggel)
83
liter tárhely
F 800 GT vízhűtéses, négyütemű, kéthengeres motor

Erőteljes kéthengeres a dinamikus túrákért.

Erőteljes kéthengeres a dinamikus túrákért.

A gázkar meghúzása és 90 lóerő (66 kW) gondoskodik róla, hogy zökkenőmentesen intézhesd mindennapi ügyeid. A vízhűtéses, 2-hengeres, 798 cm3-es teljesítményű soros motor minden úton figyelemre méltó lendületet biztosít, ezzel biztosítva a legmagasabb teljesítményt az alacsony karbantartást igénylő szíjhajtásnak köszönhetően. A hosszú hátsó lengővilla és a szoros felfüggesztés biztosítja a magas szintű vezetési stabilitást, garantálva a kiváló vezetési élményt.

+ További információk

Tapasztald meg az F 800 GT hangját

Az F 800 GS legfontosabb jellemzői

A kényelem és biztonság a legjobb utastárs.

A kényelem és biztonság a legjobb utastárs.

Ez az erős, mégis szórakoztató motorkerékpár tökéletes kényelmet és biztonságot garantál: számos ülésváltozat, állítható tengelykapcsoló- és fékkar teszi lehetővé a motor testreszabását az egyéni ergonómiai igényeknek megfelelően. A Dinamikus ESA (elektronikus futóműállítás) révén a húzó- és nyomófokozat módosítható hátul az optimális csillapítás és vezetési kényelem érdekében. A Ride-by-Wire rendszer révén még finomabb a fojtószelep vezérlése. A standard Rain (Eső) és Road (Út) mód és az opcionális Dynamic (Dinamikus) mód révén az F 800 GT tökéletesen adaptálható minden útfelszínhez és vezetési stílushoz.

Az BMW Motorrad ABS is alapfelszereltség, hogy segítséget nyújthasson a fékezési manőverek során. Az opcionális ASC kipörgésgátló még nagyobb biztonságot nyújt, különösen a nedves utakon.

+ További információk

Még több egyéniség: opcionális felszerelések és tartozékok.

Még több egyéniség: opcionális felszerelések és tartozékok.

A standard F 800 GT már szinte tökéletesen átadja a Gran Turismo ideált a sportosság és a túrákhoz szükséges kényelem ötvözésével. A BMW Motorrad opcionális tartozékok és kiegészítők széles skáláját kínálja az F 800 GT testre szabására. Például számos praktikus tárolási megoldást kínálunk. Ezekkel bármit magával vihet, akár hosszabb, akár rövidebb utakra megy, vagy épp a munkahelyére ingázik.

+ További információk

A színfalak mögül

Érzést teremtünk

Tervezési folyamat a BMW Motorradnál.

A BMW Motorrad tervezői csapatában nem mindennapi emberek dolgoznak. Minden tervezőnek meg van a maga stílusa és otthonosan érzi magát a saját színterén. És egytől egyig mindegyikük hozzáteszi saját inspirációját és szenvedélyét. Ezeket a különböző formákat ötvözik a tervezésnél: a BMW Motorrad minden egyes új motorjában megtestesülnek. Edgar Heinrich, a BMW Motorrad vezető tervezője, bemutatja a BMW Motorrad tervezői csapatát és magát a tervezési folyamatot.

További információk

Kiegészítők az F 800 GT modellhez

Túrázásra alkalmas ruházat

A BMW Motorrad ruházata.

Funkcionális motorosruházat és felszerelés a mindennapi ingázáshoz vagy a következő nagy kiránduláshoz.

A kereskedőhöz