K 1600 B

A BMW K 1600 B.

MENJ EGY LAZA KÖRT BÁRMIKOR.

Aszfaltra éhezel. Minden kilométerre. Új horizontokra. Ha mindez igaz rád, akkor a Bagger a neked való motor. A 6-hengeres, rendkívül gördülékeny és lenyűgöző teljesítményű motor nem hagy kétséget – az út most kezdődik. Te és a motorod eggyé váltok az úttal a tipikus Bagger sziluettben: a vágott szélvédő és a feltűnő hátsó rész biztosítja a hibátlan megjelenést. A jó megjelenés mögött pedig sok innovatív technológia és magas szintű kényelem áll. Mivel azok, akik egy Baggert vezetnek, hagyományosan élvezik az arcukba vágó szelet. A sebességszabályozás az alapfelszereltség része. Tehát indulj el K 1600 B-vel, és élvezd az arcodba vágó szelet.   

A K 1600 B DIZÁJNJA

Válaszd ki a stílusod!

Az új ezüst (Hockenheim silver mettalic) fényezés juttatja a leginkább érvényre a K1600 B-d tipikus bagger jellegét. Ehhez jönnek még az ismert és ugyanolyan lenyűgöző színek: a fekete (Blackstorm metallic) és a piros (Mars red) metallic.

Hockenheim silver metallic

Az új ezüst (Hockenheim silver metallic) szín megfelel a K1600 B sportosan elegáns jellegének.

Mars red metallic

Megnyerő és elegáns: A piros (Mars red metallic) fényezéssel a bagger garantáltan a figyelem középpontjába kerül.

Fekete (Black storm metallic)

A fekete fényezés a Bagger lenyűgöző és extravagáns teljesítményét emeli ki.

Félreérthetetlenül Bagger. Félreérthetetlenül más.

Mint minden Bagger, lenyűgöz jelenlétével. Suhanásra tervezve. A sziluett lejtős vonala a K 1600 B motort lapossá és áramvonalassá teszi. A "Blackstorm Metallic" szín a különböző fekete tónusokkal meghatározza a Bagger alakját, lenyűgöző megjelenést és magabiztosságot kölcsönöz a motornak. A vágott szélvédő és a feltűnő hátsó rész határozza meg a motor stílusát a dobozokba integrált LED jelzőfényekkel és féklámpákkal. A fekete 6-hengeres motor határozza meg a motor erőteljes karaktert. A standard csőszerű kormánnyal pedig a Bagger könnyen a horizont felé kormányozható.
 
+ További információk

6-hengeres, soros motor

1,649
cm3 hengerűrtartalom
750
mm ülésmagasság
175
Nm max. nyomaték 5250 ford./percnél
125
Nm 1500 ford./perctől, amely a max. nyomaték 70%-a
Olaj-/vízhűtéses, négyütemű, hathengeres, soros motor

Semmi sincs túlságosan messze.

Semmi sincs túlságosan messze.

A hathengeres soros motor gondoskodik a szükséges dinamikáról páratlan futássimaságával és erőfejlesztésével. A srácokkal túrázva minden kanyart dinamikusan és agilisen vehetsz be. 175 Nm maximális nyomatéka és 118 kW (160 LE) teljesítménye összehasonlíthatatlan és erőfeszítésektől mentes húzóerőt nyújt. 70%-os nyomaték pedig már 1500 fordulat/percnél is fellép. Így még a legkisebb csuklómozdulattal is elképesztően érezhető a K 1600 B gyorsulása. A célállomásra érkezve a hátramenetsegéd gondoskodik a sima manőverezésről. A kulcs nélküli indítás teljessé teszi a csomagba foglalt műszaki jellemzőket. 

+ További információk

TAPASZTALD MEG A K 1600 B HANGJÁT

A K 1600 B jellemzői

6-hengeres, soros motor
K 1600 B
Króm részletek.
K 1600 B
LED jelzőfények és féklámpák a dobozokba integrálva.
K 1600 B
Csőszerű kormány.
K 1600 B
Hátramenet-asszisztens
K 1600 B
Alacsony ülés a nagyobb kényelemért.
K 1600 B
Lábtartók.
K 1600 B
Vágott szélvédő.
K 1600 B

Végtelen vezetési élmény.

Végtelen vezetési élmény.

Bárki is ül a Baggerre, mindenki hajtani akarja. A speciális motor magas szintű kényelmének köszönhetően a motorozás időtartama korlátlan. A standard dinamikus ESA optimális kezelést és menetdinamikát biztosít. Emellett a "CRUISE" beállítás gondoskodik a finom csillapításról. A Baggerek esetén megszokott lábtartók gondoskodnak a pihentető pozícióról és színtiszta vezetési élményről. Tovább fokozhatja a kényelmet személyre szabottan a további, széles körű opcionális kiegészítőkkel, mint az első hangfalak, a visszagurulás-gátló (HSC), a pro sebességváltás-segéd vagy további tárolórekeszek. A pihentető testtartás és figyelemreméltó jelenlét révén garantáltan megnéznek majd motorostársaid. 

+ További információk
"Intelligens segélyhívás": gyors válasz baleset esetén és vészhelyzetben a BMW Motorrad ECALL rendszere révén.

A kellemes közérzet állandó kísérőd a motoros út során.

A BMW Motorrad az első gyártó, amely gyárilag biztosítja az „intelligens vészhívás” opciót: egy kormányra erősített rendszert, amely vészhelyzetben automatikusan képes aktiválni a mentési láncot, ezáltal meggyorsítva a mentőszolgálat munkáját. Az „intelligens vészhívás” könnyű vagy súlyosabb baleset bekövetkezése után automatikusan aktiválódik. A vezető gombnyomással maga is kiválthatja a vészhívást, ha szemtanúja egy balesetnek. A rendszer automatikus vagy manuális aktiválása után a helyszín GPS-adatait és a motor menetirányát a rendszer mobiltelefonos kapcsolaton keresztül a BMW hívásközpontba továbbítja. Innen aktiválódik a mentési lánc. A gyors, precíz segítségnyújtásért. Nagyszerű érzés minden túrán.

Dinamikus elektronikus futóműállítás: egyenetlen sík terület.

A legjobb úttartásért.

A standard, dinamikus elektronikus futóműállítás jelentős mértékben tovább növeli a K 1600 GTL első osztályú motorozási kényemét. Biztosítja a legjobb hajtást, a biztonságot és a legmagasabb fokú kényelmet: a dinamikus elektronikus futóműállítás a motorozási körülményektől és manőverektől függően, a felismert körülményekhez automatikusan igazodva vezérli a felfüggesztést. Így jelentősen javítja az út és a gumi közti tapadást, még a motor bedöntése közben is. Biztosítja a motorozási körülmények állandó stabilitását, valamint tovább javítja a kényelmet és a biztonságot – különösen a hosszú utakon.

Hátramenet-asszisztens: manőverezés és kiállás a parkolóból erőfeszítés nélkül.

Egyszerű hátramenet.

A kényelmes nyomatékszabályozó asszisztenssel (TCA) nem jelentenek problémát a meredek utak és a szűk helyek a népszerű kilátópontokon vagy parkolóhelyeken. Parkolás és manőverezés mosolyogva. Tegye üresbe a motort, majd a bal oldali kezelőkaron lévő gombbal kapcsolja be a kezelő funkciót. Ezzel aktiválja a hátramenet-asszisztenst. A kijelzőn megjelenő R jelzés nyomásával a parkolóból való kigurulás egyszerűen megoldható, és a következő célállomásra nagy lendülettel lehet indulni.

Az egyéniség magasabb fokú kifejeződése

Speciális felszerelések és tartozékok.

A speciális felszerelések és az eredeti BMW Motorrad tartozékok széles választékával egyéni preferenciáidhoz igazíthatod a K 1600 B-t.

Fedezz fel még többet

Amerikai Touring

Elegáns izomkolosszus.

A BMW Motorrad bemutatja a Concept 101 túramotort.

A végtelen országút, a szabadság érzése és a teljes függetlenség által ösztönözve a BMW Motorrad tervezői csapat egy teljesen új túramotor, a Concept 101 ötletével állt elő: egy elegáns, exkluzív, extrovertált és tiszta teljesítménnyel jellemezhető motorról van szó.

További információk

Túrázásra alkalmas ruházat

Még több tourer

spinner