A BMW K 1600 B

Option 719 Midnight különkiadás

Egyéni vagy, vagy inkább egyedi? Ez a te döntésed. A választ mi adjuk: A motorkerékpárok sorozatgyártásában először alkalmazzuk a komplex vízátviteli nyomtatás eljárását, és ennek a fényezésnek köszönhetően minden motort egyedivé varázsolunk. Az Option 719 Midnight egy egész galaxist testesít meg. Megannyi felfedezésre váró hely áll előtted. A galaxis minden csillaga egyedi, de mégis egy nagy egész részét képezi.

Betekintés a gyártásba

Rétegről rétegre

Rétegről rétegre

Az idő- és munkaigényes fényezés arra késztetett minket, hogy az elejétől kezdve alaposan átgondoljunk minden lépést: az ábrákat úgy kell megszerkeszteni, hogy az összeszerelés után koherens legyen az összkép. A Meteoric Dust II metallic szín kiindulási alapnak tekinthető. A valódi galaxismotívum egy hordozófólián van elhelyezve, amelyet vízfürdőben kell aktiválni. A művelet során a hordozóanyag festékanyagai feloldódnak, és felfelé áramlanak.

+ További információk

A bemerítés új dimenziója

A bemerítés új dimenziója

A fényezéshez a szóban forgó alkatrészt bemártjuk a fürdőbe, hogy a pigmentek hozzátapadjanak. A víz áramlási viselkedése, az ábra elhelyezése és az alkatrész alakja miatt ezt a folyamatot manuálisan kell elvégeznünk. A műveletben fontos szerepet kap az anyagérzékenység, a bemerítési szög és sebesség. Röviden: óramű pontosságú érzékelés történik. Így lesz minden rész egyedi, és egy egész galaxis darabja, amelyet ezután fényes fedőréteggel nemesítünk.

+ További információk

„A vízátviteli nyomtatás lehetőséget teremtett számunkra, hogy teljesen új fényezési és grafikai hatásokat hozzunk létre, és mi legyünk az első gyártó, aki ezeket a motorok sorozatgyártásában használja.”

 ”

Theresa Stukenbrock

színekkel és grafikával foglalkozó felülettervező

8
réteg a teljes fényezésig
340000
csillag
1
bemerítési folyamat – nincs második esély
1
galaxis

Az Option 719 Midnight kivitel további főbb jellemzői

Az Option 719 Midnight kivitel további főbb jellemzői

A fényezés mellett az Option 719 Midnight kivitel további exkluzív felszereltségi jellemzőkkel is jelentkezik: A középső tankborításon kiváló minőségű, alumíniumból készült Midnight jelvény található. A fekete Option 719 ülésen egy felhő szimbólum és a modell neve van elhelyezve. A szélvédők és a kormányvégsúlyok feketék. Az első sárvédő, a szélterelő szárny és a középső tankborítás Meteoric Dust II metallic fényezésű: a legapróbb részletekig terjedő exkluzivitás jellemzi.

+ További információk

Indulj teljesítménytúrára

A BMW K 1600 B

Az Option 719 Midnight különkiadást a valami igazán különlegesre vágyó individualisták számára fejlesztettük ki. Itt megtudhatod, hogy a nyugodt, luxust ígérő haladás mellett mit kínál a legendás hathengeres K 1600 B a jellegzetes bagger-kialakításban.

A K 1600 B modellhez
spinner