C 400 X

A BMW C 400 X.

Hozz ki többet városodból.

A mai korban a városi mobilitás sokkal többet jelent annál, mint csupán eljutni A pontból B pontba. Manapság nem szeretnénk elmulasztani semmit, hanem ki szeretnénk használni minden lehetőséget, amit csak a város kínál – akkor is, amikor éppen mozgásban vagyunk. A C 400 X ennek lehetőségét biztosítja számodra. Folyamatosan online és elérhető vagy? A C 400 X szintén. A C 400 X egy közepes méretű robogó, amely könnyedén megbirkózik a városi közlekedés kihívásaival. Csak vidd magaddal a kedvenc zenéidet a robogóval, és tapasztald meg a város saját, személyes aláfestő zenéddel. Esetleg tervezgess barátaiddal csatlakoztatott okostelefonoddal, anélkül, hogy le kéne szállnod a motorról, kényelmesen suhanva a nagyvároson át. A C 400 X-szel a város és az utak egyetlen nagy nyitott térré változik. Egy olyan saját nyitott térré, amelyet feltérképezhetsz magadnak, és amelyben jól érezheted magad.

A C 400 X dizájnja

Válaszd ki a stílusod!

Szeretnéd, ha a C 400 X-ed a személyiségedet tükrözné? Akkor egyszerűen válaszd ki a leginkább hozzád passzoló színt.

Kék (Zenith blue metallic)

Letisztult vonalak és sportos karakter: a kék szín egyértelműen dinamikus megjelenést kölcsönöz.

Fehér (Alpine white)

A fehér fényezéstől a robogó könnyűnek és kompaktnak néz ki. A pirossal hangsúlyozott süllyesztett ülés sportos karaktert kölcsönöz neki.

Fekete (Black storm metallic)

Fekete színben a C 400 X klasszikus és elegáns megjelenésű.

Jól irányítható, fürge és jellegzetes városszerte.

Ahogyan kialakítása is sejteti, a C 400 X közepes méretű robogó a városra van tervezve – könnyű és jól manőverezhető. A szegélykomponensek V-alakja szemből nézve megjelenését dinamikussá és mozgékonnyá teszi, olyan sziluettet kölcsönözve neki, ami azt hangsúlyozza, hogy a C 400 X verhetetlen a szűk sikátorokban és a sűrű forgalomban. A C 400 X továbbá a GS ellenálló és megbízható szellemiségével bír: a függőleges arányok, az első sárvédő, a festett szegélykomponensek tiszta grafikai elválasztása, a nagy aszimmetrikus fényszóró full LED első lámpákkal, valamint az Y-formájú nappali menetfény ennek egyértelmű ismertetőjegyei. A szegélyelemek azonban nem csupán a robogó városi menőségét emelik ki, hanem a széltől és a rossz időjárástól is megvédenek. Karcsú hátsó része szintén jelzésértékű, a következő világos üzenetet küldve mindenkinek, akit magad mögött hagysz: Ilyen egyszerű, gyors és stresszmentes is lehet a városi közlekedés.

+ További információk

Tökéletes összhangban a várossal.

Tökéletes összhangban a várossal.

A BMW Motorrad Connectivity valódi innovációt kínál a közepes méretű robogók kategóriájában. Ezzel a gyári opcióval okostelefonodat közvetlenül összekötheted robogóddal. Most először a C 400 X segítségével összekötheted okostelefonodat a TFT-kijelzővel, és intuitív módon irányíthatod azt a multicontroller révén. A tökéletes zenét keresed a városi motorozáshoz? A Connectivity gyári opciónak ez nem jelent gondot.  Melyik a leggyorsabb útvonal a kedvenc éttermedhez? A kijelzőn megjelenő innovatív navigációs nyilakkal gyorsan és biztonságosan juthatsz el a célállomásodhoz. Motorozás közben kérdeznéd meg barátaidat, hogy merre vannak? A BMW Motorrad kommunikációs rendszerével együtt a multicontrolleren keresztül hozzáférhetsz okostelefonod telefonkönyvéhez, és menet közben is indíthatsz, illetve fogadhatsz hívásokat.


Nézd meg a Hogyan csináld videókat, hogy megismerd a Connectivity működését.

+ További információk

Egyhengeres soros motor

25
kW (34 le) 7500 ford./percnél
204
kg terheletlen súly, menetkész állapotban, teljesen megtankolva
775
mm ülésmagasság (terheletlen súly)
3,5
Üzemanyag-fogyasztás 100 km-en, a WMTC szerint
Vízhűtéses egyhengeres robbanómotor

Tökéletes összhangban a várossal.

Tökéletes összhangban a várossal.

A C 400 X motorkoncepcióját kifejezetten ehhez a közepes méretű robogóhoz fejlesztették, és tökéletesen igazodik a nagyvárosi közlekedés, valamint a te igényeidhez. Rendkívül hatékony dizájnja alacsony fordulatszámot, nagy sebességet, hatékony égést, valamint minimális súrlódást biztosít – más szavakkal alacsony fogyasztást és határtalan, problémamentes szórakozást. Természetesen a kibocsátási szintjei megfelelnek az Euro 4 osztálynak. Röviden: spontán vezetési manőverek, agilis gyorsulás, dinamikus siklás – a C 400 X-szel könnyedén lépést tudsz tartani a város sebességével.

+ További információk

Ilyen kényelmes lehet a városi közlekedés.

Ilyen kényelmes lehet a városi közlekedés.

A városi forgalomban történő ingázás okozta stressz mostantól a múlté. Ismerd meg a várost és az útvonalait egy teljesen új perspektívából a C 400 X-szel. Ennek a közepes méretű robogónak a teljes felépítése a kiváló, rázkódásmentes motorozást és a stabilitást szolgálja mind az egyenes útszakaszokon, mind kanyarodás közben. Az ABS és a kipörgésgátló (ASC) szintén a szériafelszereltség része, amelyek fokozott biztonságot nyújtanak még kedvezőtlen útviszonyok mellett is. Okostelefonod illeszkedik a beépített csatlakozóaljzattal ellátott töltőrekesze, így nem maradsz le semmiről utazásaid alatt és a város felfedezése közben. A támaszon található, kihajtható flexcase további csomagteret biztosít a sisakokhoz és táskákhoz, illetve bármi egyéb számára, amit csak a város kínálhat.

+ További információk

A C 400 X kiemelt pontjai

Szélvédő.
C 650 GT Front
Kulcs nélküli indítás (választható).
C 400 X Kulcs nélküli indítás
Connectivity (választható).
C 400 X Connectivity
Motor.
C 400 X Motor
Full-LED első lámpa.
C 400 X LED
Okostelefon-töltőtok.
C 400 X töltőállomás
ASC
C 400 X ASC
Flexcase.
C 400 X Flexcase

Kényelmesen városszerte.

Kényelmesen városszerte.

Kialakítása, kényelme, motor- és biztonsági jellemzői a C 400 X-et ideálissá teszik a városi forgalom kihívásaival való megbirkózáshoz.  

+ További információk
Full-LED első lámpa

Kifinomult világítás.
Az első fényszórók full LED-technológiával tündökölnek, kiemelve a BMW C 400 X magas színvonalát. A vízszintes, Y-formájú nappali menetfény sajátos módon értelmezi át a GS-sorozat első lámpaegységét.

Connectivity

Teljes összeköttetés útközben.
A robogószegmensben a C 400 X egy innovatív új világot kínál különleges jellemzőként: ez a BMW Motorrad Connectivity. A nagy felbontású 6,5 hüvelykes, színes TFT-kijelző segítségével az olyan okostelefon-alkalmazások használata, mint a hívásindítás, a zenehallgatás vagy a navigálás még vezetés közben is pofonegyszerű.

ASC

Stabilitás és biztonság.

A kipörgésgátlónak (ASC) köszönhetően az irányítás még kedvezőtlen útviszonyok közben is a kezedben marad. A kipörgésgátló gondoskodik róla, hogy a hátsó kerék ne pörögjenek ki és az erő hatékonyan kerüljön továbbításra az útra, ezáltal jelentősen növelve a tényleges vezetési biztonságot.

Motor

Hatékony, erőteljes, optimalizált üzemanyag-fogyasztás.
A C 400 X motorját tökéletesen a városi közlekedés követelményeire tervezték: 350 köbcentiméteres lökettérfogatával és 7500 ford./percnél 25 kW-os (34 le) teljesítményével nem csak erős, de fogyasztása is alacsony.

TAPASZTALD MEG A C 400 X HANGJÁT

Az egyéniség magasabb fokú kifejeződése

Speciális felszerelések és tartozékok.

A speciális felszerelések és az eredeti BMW Motorrad tartozékok széles választékával egyéni preferenciáidhoz igazíthatod a C 400 X-et.

Fedezz fel még többet

Tartozékok a C 400 X-hez

Viselet a közepes méretű robogó életérzéshez

A BMW Motorrad ruházata.

Ruházat és felszerelés, amelyek tökéletesek ehhez a közepes méretű robogóhoz – hogy mind a divat, mind a funkcionalitás szempontjából elégedett lehess.

Kereskedők keresése

Ezek is érdekelhetnek...

További Városi Mobilitás modellek

spinner