Foglald le saját R 18 motorodat!

Legyél Te az első – foglald le az új R 18 motorodat!

Legyél Te az első – foglald le az új R 18 motorodat!

A világpremier, amelyre az egyedi motorkerékpárok rajongói izgatottan vártak: a BMW Motorrad új prototípus boxermotorral rendelkező egyedi koncepciója, amely a valaha készített legnagyobb hengerűrtartalmú boxer motorkerékpár. Az egyszerűen „Concept R 18”-ra keresztelt letisztult, sallangmentes motor bepillantást enged abba, hogy mi minden vár még ránk a cruiser kategóriában.

Megszólaltatni a legnagyobb boxermotort, amit valaha építettek. Ez több, mint egy álom. Az 1800 cm3 néhány kivételes karakter ígéretét hordozza, Te pedig csak pár kattintásra vagy attól, hogy az elsők között tapasztald meg!

+ További információk

Jegyezd elő most saját R 18 motorkerékpárod és legyél az első megrendelők között!

Jegyezd elő most saját R 18 motorkerékpárod és legyél az első megrendelők között!

1. Jegyezd elő most kereskedődnél háromszázezer forint letétbe helyezésével és legyél az első tulajdonosok között (bármikor lehetőséged van visszalépni).

2. A rendelési lehetőség 2020-as megnyílásakor állítsd össze motorod, írd alá a márkakereskedővel a szerződést és legyél az első tulajdonosok között.

+ További információk
GYIK Előjegyzési feltételek
 • Az előjegyzés által élvezheted az elsőbbségi szállítás előnyeit (járműved végleges konfigurációja szerint). Az előjegyzés nem végleges és kötelező, bármikor lehetőséged van visszalépni.

 • A BMW R 18 Concept különböző médiumokban megjelent műszaki leírása és képei a koncepció motorkerékpárra vonatkoznak. A forgalmazásra kerülő modell, a forgalmazás megkezdéséig változhat a koncepció motorkerékpárhoz képest, annak esztétikai elemei vagy műszaki paraméterei tekintetében. A forgalomba kerülő modellre vonatkozó információkat ismertetni fogjuk azok elérhetővé válását követően. 

  Az R 18 vételára és műszaki leírása 2020-ban, a rendelési lehetőség megnyílásával válik megismerhetővé. Ekkor márkakereskedőd felveszi Veled a kapcsolatot, hogy segítséget nyújtson járműved végleges konfigurációjának kialakításához és a motorkerékpár megrendeléséhez. Ennek során hozzáférést kapsz a modell valamennyi műszaki sajátosságához, illetve a konfigurációdnak megfelelő árakhoz.

 • A rendelési lehetőség megnyílásakor márkakereskedőd felveszi Veled a kapcsolatot, így lehetőséged nyílik a motorkerékpár konfigurálására és a megrendelő lap aláírására.

 • A 300 000 Ft letét megfizetése a kereskedőnél történő előjegyzési lap aláírásakor esedékes. A letét nem jelent végleges elköteleződést, azt bármikor visszavonhatod. A BMW R 18 rendelés megnyíláskor márkakereskedőd felveszi Veled a kapcsolatot, és lehetőséged nyílik a motorkerékpár végleges konfigurációjának kialakítására és a rendelési lap aláírására. A letét összege beszámításra kerül a motorkerékpár végleges vételárába.

 • Bármikor visszaléphetsz, a letét befizetése nem jelent végleges elköteleződést. Amennyiben erre kerülne sor, egyszerűen küldj egy levelet vagy e-mailt márkakereskedődnek. A márkakereskedő törli az előjegyzést és visszautalja az előjegyzéskor befizetett összeget. Márkakereskedőd elérhetőségét a következő oldalon találod meg: https://www.bmw-motorrad.hu/hu/public-pool/content-pool/dealerlocator.html 

 • Nincs.

 • Az előjegyzés és a letét nem vihető át másik márkakereskedőhöz. Ilyen esetben a megoldás a meglévő előjegyzés visszavonása és egy új előjegyzés megtétele az általad kiválasztott másik márkakereskedőnél.

 • ELŐJEGZYÉSI FELTÉTELEK BMW R 18

  Érdeklődésed fejeztet ki a jövőben megjelenő BMW R 18 modell iránt, amely előjegyzésed időpontjában még csak koncepció. Ennek megfelelően Te is azok közé kívánsz tartozni, akik számára elérhető lesz annak elsőbbséggel történő megrendelése. Jelen feltételek az előjegyzésedre vonatkozó jogi feltételeket tartalmazzák.

  1. Az előjegyzés tárgya

  Az előjegyzés lehetővé teszi, hogy azon ügyfelek csoportjába tartozz, akik a lent leírt feltételeknek megfelelően, BMW R 18 rendelése esetén élvezhetik az elsőbbségi rendelési lehetőség előnyeit.

  A jelen BMW R 18 előjegyzési lehetőség a Magyarországon lakóhellyel vagy székhellyel rendelkező ügyfeleket célozza. Az előjegyzés bármely meghatalmazott, a BMW Magyarország hálózatába tartozó márkakereskedőnél aláírható.

  Kérjük vedd figyelembe, hogy a BMW Magyarország meghatalmazott márkakereskedői pénzügyi tevékenységet nem végeznek.

  2. Előjegyzés érvényesítése

  Az előjegyzés az általad kiválasztott és az előjegyzési lapon meghatározott márkakereskedőnél történő előjegyzési lap aláírásával és a 300 000 Ft (háromszázezer forint) összeg megfizetésével érvényes.

  Az összeg bármikor visszatéríthető az előjegyzési lap aláírásakor közreműködő márkakereskedésnél benyújtott kérelem alapján a 9. pont rendelkezéseivel összhangban.

  A BMW R 18 megrendelésekor, a 4. pontban foglaltakkal összhangban, az adásvétel feltételeitől függően a jelen összeg előlegnek minősül a márkakereskedődnél leadott megrendelés vonatkozásában.

  4. Rendelési lehetőség megnyílása

  Az előjegyzési lapon megjelölt márkakereskedőd felveszi Veled a kapcsolatot a BMW R 18 forgalmazásának elindításakor, hogy tájékoztasson a rendelési lehetőség megnyílásáról, hogy – amennyiben ezzel élni kívánsz – lehetővé tegye a BMW R 18 felszerelését (konfigurálását) és megrendelését.

  5. BMW R 18 megrendelése

  Az előjegyzési lap aláírása és a 2. pontban meghatározott összeg befizetése semmilyen körülmények között nem jelent elköteleződést a BMW R 18 megvásárlására. Kizárólag az általad választott márkakereskedőnél történő megrendelő lap aláírása eredményez kötelezettségvállalást a BMW R 18 megvásárlására és átvételére.

  A BMW R 18 ára az előjegyzési lap aláírásakor még nem elérhető. Az ár meghatározására az általad kiválasztott márkakereskedőnél a megrendelés aláírásakor kerül sor.

  Amennyiben a BMW R 18 megrendelő lapjának aláírására a rendelési lehetőség megnyitását követő első két héten belül kerül sor Magyarország területén, akkor BMW R 18 motorkerékpárod az Indítási Dátum hónapjában, de legkésőbb az azt követő 3 hónapon belül kiszállításra kerül (az Indítási Dátum alatt a BMW R 18 első magyarországi szállítása).

  Jelen szállítási elsőbbség akkor érvényes, ha Magyarország területén lakóhellyel/székhellyel rendelkezel és előjegyzésed az első 10 előjegyzés egyike és leadtad a BMW R 18 megrendelését a fenti határidőben.

  6. A jármű szállítási ideje

  A BMW R 18-ra vonatkozó megrendelési lapnak a rendelési lehetőség megnyílását követő első két hétben történő magyarországi aláírása esetén, a jármű szállítása az Indítási Dátum hónapjában, de legkésőbb az azt követő 3 hónapon belül történik.

  Kizárólag az előjegyzéssel rendelkező első 10 ügyfél jogosult a jelen szállítási időtartamra, amennyiben a megrendelő lapot a fent meghatározott három héten belül aláírja.

  A BMW R 18 szállítási ideje minden esetben a megrendelési űrlapon feltüntetett idő.

  További ügyfeleinknek nem biztosított a szállítási elsőbbség. A szállítási idő a járművek elérhetőségétől függ, amely a termelési kapacitás szerint alakul, tekintettel a különböző piacok igényeire.

  7. Engedményezés harmadik fél részére

  Az előjegyzési kötelezettségvállalás személyhez kötött és nincs lehetőség harmadik fél részére történő engedményezésre.

  8. Személyes adatok kezelése

  Az előjegyzési lap részeként gyűjtött személyes adatok mind szükségesek az abban vállalt kötelezettségek teljesítéséhez. Ebből a célból ezeket az adatokat az előjegyzési lapon meghatározott márkakereskedő feldolgozza, és továbbítja a BMW Magyarországnak, valamint azoknak a kereskedelmi partnereknek, amelyek szolgáltatást nyújthatnak az Ügyfélnek az előjegyzésből fakadó kötelezettségekkel kapcsolatban. Az összegyűjtött adatokat az előjegyzésből és annak teljesítéséből eredő kereskedelmi kapcsolat teljes időtartama alatt megőrzik, ideértve az ehhez kapcsolódó követelések érvényesítési határidejét is. Egyebekben a márkakereskedő és a BMW Magyarország adatvédelmi tájékoztatója irányadó (https://www.bmw.hu/hu/footer/metanavigation/data-privacy.html).

  9. Elállás

  Bármikor lehetőséged van visszavonni az előjegyzést és kérni az általad aláírt előjegyzési lapon megjelölt márkakereskedőtől a befizetett összeg visszatérítését. A kérelmet a márkakereskedőnek tértivevényes postai levélként vagy e-mailként, kell megküldeni. A befizetett összeg kamatmentes visszatérítése a márkakereskedőnek küldött kérelem átvételétől számított 10 naptári napon belül történik. Ezt követően nem veheted igénybe az esetleges BMW R 18 járműved megrendeléséhez kapcsolódó elsőbbségi megrendelés előnyeit.

  Hasonlóképpen a márkakereskedő, akinél az előjegyzési lap aláírása történt, bármikor visszavonhatja az előjegyzést abban az esetben, ha bármilyen okból kifolyólag úgy dönt, hogy nem fogja forgalmazni a BMW R 18 járművet. A visszavonás a márkakereskedő által küldött tértivevényes postai levél útján közölhető.

  A márkakereskedőnek megfizetett összeg kamatmentes visszatérítésére a márkakereskedő által küldött tértivevényes postai levél kézhezvételétől számított 10 naptári napon belül történik.

  Az előjegyzés automatikusan, bármiféle nyilatkozat nélkül is megszűnik a megrendelési lehetőség magyarországi megnyílását követő 30. napon.  A megszűnéstől számított 10 naptári napon belül a márkakereskedő kamatmentesen visszatéríti a letéti összeget.

  10. Irányadó jogszabály – Vitarendezés

  Az előjegyzésre a magyar jog irányadó.

  Az előjegyzéssel összefüggésben felmerült jogvita esetén, amennyiben Ön fogyasztó, az érintett márkakereskedés székhelye szerint illetékes békéltető testületnél. A békéltető testületek elérhetőségei megtalálhatók a www.bekeltetes.hu weboldalon, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara honlapján: www.mkik.hu.

  11. Információ

  További információért kérjük, vedd fel a kapcsolatot a BMW Magyarország ügyfélszolgálatával az ingyenesen hívható +36 80 990 011 telefonszámon (hétfőtől péntekig 8.30-tól 18.00-ig), vagy keress minket az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon!

spinner