Az élet odakint vár. Ne várasd meg!

Az élet odakint vár. Ne várasd meg!

Az álmod, hogy saját BMW motorkerékpárod legyen, könnyedén valóra válhat. A BMW Financial Services nyújtotta lehetőség magában hordozza az egyszerűséget. Legyen tiéd a motorozás élménye vonzó havi díjakkal, anélkül, hogy elköltenéd megtakarításaidat.

+ További információk

Az 3asy Ride a következő elemekből áll:

1. Önerő
2. Havi törlesztőrészletek
3. Utolsó kiemelt törlesztőrészlet finanszírozásának lehetősége

Például:

 • 3,3%-os induló THM*
 • 33 hónapos futamidő
 • 33% önerő
 • 33% utolsó kiemelt törlesztőrészlet


Az utolsó kiemelt törlesztőrészlet finanszírozására is van lehetőség részletfizetési megállapodással.

Nyíltvégű lízing (cégeknek)

Nyíltvégű lízing (cégeknek)

A nyíltvégű lízing kényelmet és rugalmasságot ajánl.

+ További információk

Így működik:

Az önerő kifizetésével a motorkerékpár a tiéd az előre meghatározott időszakra, vonzó havi díjakkal. Az időszak leteltével az alábbi lehetőségeid lesznek:

 • Élhetsz a maradványérték finanszírozásának lehetőségével.
 • A motorkerékpár tulajdonosává válhatsz a maradványérték kifizetésével.
 • Kijelölhetsz harmadik személyt, aki maradványértéken megvásárolja a motorkerékpárt.
 • Vissza is adhatod és választhatsz egy másik modellt.

Zártvégű lízing (cégeknek és magánszemélyeknek)

Zártvégű lízing (cégeknek és magánszemélyeknek)

Változó összegű havi részletfizetés és fix tulajdonjog.

Az önerő befizetése után mindössze a havi törlesztőrészleteket kell kifizetned. A futamidő végével a motorkerékpár automatikusan átkerül a Te tulajdonodba.

+ További információk

Előnyeid első pillantásra:

 • Pénzügyi rugalmasság:
  1. Rugalmas futamidő.
  2. Egyénileg meghatározható önerő.
 • Egyszerűség: az utolsó kiemelt törlesztőrészlet kifizetése esetén a motorkerékpár a tiéd.

* Kizárólag raktárkészleten lévő, új BMW motorkerékpárok 2021. augusztus 1. és 2021. december 23. közötti megrendelése és átvétele esetén érvényes a BMW motorkerékpár márkakereskedőktől történő megrendelés esetén, amely egyéb kedvezménnyel nem vonható össze. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik. A finanszírozási konstrukcióban az induló 3,33%-os THM mértéke, minimum 20% önerő megfizetésével, 12 - 60 hónap közötti futamidő és  minimum 1 millió forint finanszírozási összeg figyelembevételével került meghatározásra a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján, mely feltételek változása esetén a THM %-os mértéke is módosulhat. A THM magadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. Vállalkozások esetében a finanszírozás elérhető nyíltvégű pénzügyi konstrukióban is. A Lízingbevevőnek a finanszírozáshoz kötelező olyan teljes körű casco biztosítást kötni a motorkerékpárra az általa kiválasztott biztosítóval, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó, amely biztosítás költségét ekként a fentebb meghatározott THM nem tartalmazza. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. Vállalkozások esetén lehetőség van nyíltvégű pénzügyi lízingfinanszírozás választására is, amely esetben a THM mértéke és a finanszírozási konstrukció is eltérő lehet. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű/Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amely megtekinthető a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén vagy a BMW márkakereskedőknél, akik mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.   A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. További részleteket megtalálja a BMW hivatalos márkakereskedésekben.

+ További információk
spinner