Tedd meg az első lépést már most!

Az élet odakint vár. Ne várasd meg!

Az élet odakint vár. Ne várasd meg!

Az álmod, hogy saját BMW motorkerékpárod legyen, könnyedén valóra válhat. A BMW Financial Services nyújtotta lehetőség magában hordozza az egyszerűséget. Legyen tiéd a motorozás élménye vonzó havi díjakkal, anélkül, hogy elköltenéd megtakarításaidat.

+ További információk

Az 3asy Ride a következő elemekből áll:

1. Önerő
2. Havi törlesztőrészletek
3. Utolsó kiemelt törlesztőrészlet finanszírozásának lehetősége

Például:

 • 3,33%-os induló THM*
 • 33 hónapos futamidő
 • 33% önerő
 • 33% utolsó kiemelt törlesztőrészlet


Az utolsó kiemelt törlesztőrészlet finanszírozására is van lehetőség részletfizetési megállapodással.

Nyíltvégű lízing (cégeknek)

Nyíltvégű lízing (cégeknek)

A nyíltvégű lízing kényelmet és rugalmasságot ajánl.

+ További információk

Így működik:

Az önerő kifizetésével a motorkerékpár a tiéd az előre meghatározott időszakra, vonzó havi díjakkal. Az időszak leteltével az alábbi lehetőségeid lesznek:

 • Élhetsz a maradványérték finanszírozásának lehetőségével.
 • A motorkerékpár tulajdonosává válhatsz a maradványérték kifizetésével.
 • Kijelölhetsz harmadik személyt, aki maradványértéken megvásárolja a motorkerékpárt.
 • Vissza is adhatod és választhatsz egy másik modellt.

Zártvégű lízing (cégeknek és magánszemélyeknek)

Zártvégű lízing (cégeknek és magánszemélyeknek)

Változó összegű havi részletfizetés és fix tulajdonjog.

Az önerő befizetése után mindössze a havi törlesztőrészleteket kell kifizetned. A futamidő végével a motorkerékpár automatikusan átkerül a Te tulajdonodba.

+ További információk

Előnyeid első pillantásra:

 • Pénzügyi rugalmasság:
  1. Rugalmas futamidő.
  2. Egyénileg meghatározható önerő.
 • Egyszerűség: az utolsó kiemelt törlesztőrészlet kifizetése esetén a motorkerékpár a tiéd.

* Kizárólag raktárkészleten lévő, új BMW motorkerékpárok 2021. augusztus 1. és 2021. december 23. közötti megrendelése és átvétele esetén érvényes a BMW motorkerékpár márkakereskedőktől történő megrendelés esetén, amely egyéb kedvezménnyel nem vonható össze. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik. A finanszírozási konstrukcióban az induló 3,33%-os THM mértéke, minimum 20% önerő megfizetésével, 12 - 60 hónap közötti futamidő és  minimum 1 millió forint finanszírozási összeg figyelembevételével került meghatározásra a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján, mely feltételek változása esetén a THM %-os mértéke is módosulhat. A THM magadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A Lízingbevevőnek a finanszírozáshoz kötelező olyan teljes körű casco biztosítást kötni a motorkerékpárra az általa kiválasztott biztosítóval, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó, amely biztosítás költségét ekként a fentebb meghatározott THM nem tartalmazza. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. Vállalkozások esetén lehetőség van nyíltvégű pénzügyi lízingfinanszírozás választására is, amely esetben a THM mértéke és a finanszírozási konstrukció is eltérő lehet. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű/Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amely megtekinthető a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén vagy a BMW márkakereskedőknél, akik mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.   A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. További részleteket megtalálja a BMW hivatalos márkakereskedésekben.

+ További információk
spinner