Tesztmotorozás

A régi dicsőség és az ígéretes jövő találkozásának gyümölcsei: lélekkel átitatott motorkerékpárok, amelyek az örökkévalóságnak készülnek. BMW Heritage modelljeink nem mások, mint kortalan dizájnnal felvértezett, erőtől duzzadó motorkerékpárok, amelyek készen állnak arra, hogy a motorozás élményének új dimenzióját tárják eléd. Míg az R18 család a világ legnagyobb kéthengeres boxermotorjával és ellenállhatatlan karakterével indul hódító útra, addig az R NineT modellek arról biztosítanak, hogy soha többé nem kell választanod a teljesítmény és a stílus között. Összefoglalva: két modellcsalád, hat különböző karakter, amelyeket egy közös szellemiség hajt: a színtiszta önkifejezésre való törekvés. 

+ További információk

Válassz a stílusod alapján!

IKONOK IGAZI EGYÉNISÉGEKNEK

Az R 18 család

Erő, határozott karakter és a világ legnagyobb kéthengeres boxermotorja 1923 óta. Ezek a fő jellemzői a BMW R 18 családnak, azaz az R 18-nak és az R 18 Classicnak. Két, lélekkel átitatott, és a világ legnagyobb motorkerékpár boxermotorja által mozgatott, az örökkévalóságra született autentikus, ikonikus és a dicső idők előtt tisztelgő acélparipa.

R 18 Classic: A LEGENDA

A történelem legnagyszerűbb cruisere, amely túrázásra is alkalmas. Egy időtlen stílusú, modern elemekkel felvértezett modell, amely ikonikus, nosztalgikus és lélekkel teli.

R 18: AZ IKON

Határtalan szabadság, nagy teljesítmény és időtlen dizájn: a tökéletes választás egybeforrni a történelemmel egy erőtől duzzadó, magabiztos és ellenállhatatlan karakterű motorkerékpár nyergében.

Az R18-as lelke

Az R18-as lelke

A történet a BMW R 5-ig nyúlik vissza: 1936-ban megszületett a motorkerékpár-készítés eredeti mesterműve. A váz kúposra tervezett, részben ovális csövei és a két vezérműtengelyes boxermotor úttörővé tette a motorkerékpárok történetében. Egy motor teli lélekkel és történelemmel. Készen állsz, hogy találkozz ezzel az ikonnal? 

+ További információk

A legnagyobb kéthengeres boxermotor 1923 óta

A legnagyobb kéthengeres boxermotor 1923 óta

Az erős és lenyűgöző R 18 boxermotor az R 18 szíve, és egyúttal a valaha használt legnagyobb teljesítményű kéthengeres boxermotor, amelyet szériagyártásban alkalmaztak. Érezd az egyedi ritmust és az erőt miközben vezeted. Mi egyéb kellene még?

+ További információk

LELKI TÁRSAD AZ ÚTON

R nineT

A szabadságvágy még sohasem nézett ki ilyen jól: Az R nineT, az R nineT Pure, az R nineT Scrambler és az R nineT Urban G/S rendelkezik mindennel, hogy mindenütt mély benyomást keltsen, ahol csak megfordulsz vele. Négy különböző motorkerékpár, négy különböző karakter, amelyeket ugyanaz az őszinte, érzelmekkel teli és autentikus szellemiség jár át.

R nineT Scrambler: AZ ERŐMŰ

Nyers, erős és individualista. Határtalan élvezeteket nyújtó vad szépség, amely kiegyensúlyozott és különleges motorozási élménnyel ajándékoz meg.

R nineT: A GENTLEMAN

Szenvedélyt sugárzó, innovatív és időtlen. 90 év tapasztalatai egyetlen motorkerékpárba sűrítve.

R nineT Pure: A PURISTA

Amikor a végtelenségig letisztult dizájn erős személyiséggel találkozik. A Tiéddel. A tökéletes motorkerékpár az önkifejezéshez és ahhoz, hogy megmutasd, ki is vagy valójában.

R nineT Urban G/S: AZ INDIVIDUALISTA

Autentikus, látványos és legalább annyira hagyománykövető, mint innovatív. Az eredeti, ’80-as évekbeli stílus modern interpretációja.

Öltözz a motorodhoz!

Öltözz a motorodhoz!

Nincs jobb érzés, mint a tökéletes motort vezetni, amit már csak az tehet teljesebbé, ha tökéletesen nézel is ki. A Heritage Ride & Style Kollekció jóval több, mint funkcionális felszerelés – egy vallomás. A kortalan divat és az ultra modern technológiák kombinálása pontosan tükrözi viselője személyiségét.

+ További információk

Az a bizonyos plusz

Az a bizonyos plusz

Olyan motorra vágysz, amely a világ minden pontján különlegesnek számít? Az Option 719 segítségével testre szabhatod a motorodat, hogy tökéletesen passzoljon hozzád. Fedezd fel magas minőségű, stílusteremtő speciális kiegészítőinket, mint például az egyedi fényezés és az esztergált alkatrészek! Készen állsz, hogy megmutasd a motorod egyéniségét?

+ További információk

#SOULFUEL

A közösségi média falon hasonlóan gondolkodókat és sok-sok inspirációt találsz. A mottó: látni és látszani. Teljesítmény és ösztönzés: itt mindenki megmutathatja, hogy mije van, és mit tud.

+ További információk

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A #SOULFUEL HASHTAGRŐL

A #Soulfuel azt jelenti, hogy maradj mindig szenvedéllyel teli és kíváncsi. A következő túrád nem várat sokáig magára.

+ További információk
spinner