Soulfuel

TESZTMOTOROZÁS

#SOULFUEL

Képzeld el, amint a hozzád illő motorral suhansz a tájban, valódi bőr dzsekid illata keveredik a külvilág illataival – ereidben pedig ott lüktet a legnagyobb boxer motor erőtől duzzadó hangja. Nincs ennél felemelőbb érzés. Ebben a pillanatban érzed igazán, hogy a múlt szellemi öröksége a modern technikával karöltve az erőt a tökéletes szabadság érzésével egyesíti. Ez a lélek üzemanyaga, amely elvisz oda, ahová csak menni akarsz, és a történelmi múltat a jelenbe helyezi. Mindössze annyit kell tenned, hogy kövesd az álmaidat, hogy találj valamit, ami igazán megmozgat: egy ikonikus, lélekkel teli motorkerékpárt, amely éppoly merész és egyedi, mint te.

+ További információk

ELTÉRŐ KARAKTEREK, EGY LÉLEK

Az R 18 CSALÁD

A LEGIKONIKUSABB CSALÁDUNK

Az R 18 család a legerősebb családtagokból áll: ők az R 18, az R 18 Classic, az R 18 Bagger és az R 18 Transcontinental. Mindegyike lélekkel töltve és a legnagyobb boxerrel rendelkezve a legjobb választás a következő kalandodhoz, bárhová is vezessen az utad. Hallgass az ösztöneidre, pattanj fel és vágj neki a kanyargó útnak temperamentumos motorjaink valamelyikével!

A VÉRBELI BAGGER: R 18 BAGGER

Semmi nem illik hozzá jobban, mint a finom bőr, az erős karakterek, a hosszú utak és a nagy álmok: ismerd meg a kivételes R 18 Bagger!

A TÖKÉLETES TÚRAMOTOR: R 18 TRANSCONTINENTAL

Ilyen egy hosszú távú kapcsolat – szerintünk. Ha nagy túrázásra és az ismeretlenbe való motorozásra készülsz, egyszerűen nincs jobb választás, mint az R 18 Transcontinental modellünk.

R 18: AZ IKON

Határtalan szabadság, nagy teljesítmény és időtlen dizájn: a tökéletes választás egybeforrni a történelemmel egy erőtől duzzadó, magabiztos és ellenállhatatlan karakterű motorkerékpár nyergében.

R 18 Classic: A LEGENDA

A történelem legnagyszerűbb cruisere, amely túrázásra is alkalmas. Egy időtlen stílusú, modern elemekkel felvértezett modell, amely ikonikus, nosztalgikus és lélekkel teli.

Az R nineT CSALÁD

KLASSZIKUS ÉS MODERN EGYBEN

Motorozás soha nem volt még ilyen menő. Az R nineT, az R nineT Pure, az R nineT Scrambler és az R nineT Urban G/S valamennyien felejthetetlen élményeket nyújtanak majd, bármerre vezessen is az utad. Négy karakter, négy különböző stílus egy nemes cél érdekében: hogy társakra lelj az úton. Olyan egyediek, mint te vagy és mindig melletted lesznek majd kalandjaid során. Eljött a stílusos mororozás ideje.

R nineT Scrambler: AZ ERŐMŰ

Nyers, erős és individualista. Határtalan élvezeteket nyújtó vad szépség, amely kiegyensúlyozott és különleges motorozási élménnyel ajándékoz meg.

R nineT: A GENTLEMAN

Szenvedélyt sugárzó, innovatív és időtlen. 90 év tapasztalatai egyetlen motorkerékpárba sűrítve.

R nineT Pure: A PURISTA

Amikor a végtelenségig letisztult dizájn erős személyiséggel találkozik. A Tiéddel. A tökéletes motorkerékpár az önkifejezéshez és ahhoz, hogy megmutasd, ki is vagy valójában.

R nineT Urban G/S: AZ INDIVIDUALISTA

Autentikus, látványos és legalább annyira hagyománykövető, mint innovatív. Az eredeti, ’80-as évekbeli stílus modern interpretációja.

A TÖRTÉNELMÜNK A TE TÖRTÉNETED: 100 ÉVES A BMW MOTORRAD

A BMW Motorrad történetét a kihívások és a lendületes sikerek dinamikája jellemzi. De ugyanígy a kudarcok és a kitartás is, hiszen a feladás soha nem jöhet szóba. Mindenekelőtt pedig olyan emberekről szól, akik osztoznak a szenvedélyben: kalandorok, álmodozók, gondolkodók, sportolók, látnokok - férfiak és nők egyaránt. Emberekről, akik két keréken nagyszerű ötletekkel forradalmasítani akarják a motorozás élményét - ez a Make Life a Ride 100 éves szellemisége.

+ További információk

R 18 100 YEARS

R 18 100 YEARS

Eseménydús történelmünket egy új ikonnal ünnepeljük: BMW R 18 100 Years. Ez az 1923 példány gyártására limitált modell egy igazi gyűjtői darab, amely a legnagyobb boxert a #Soulfuel-lel a legexkluzívabb formában ötvözi, és egyben a nosztalgia érzését hordozza magában.

+ További információk

R NINET 100 YEARS

R NINET 100 YEARS

Egy dizájn-ikon és egy igazi kinyilatkoztatás: ez a BMW R nineT 100 Years. A történelmi részletek szeretete teszi ezt a limitált példányszámú kiadást gyűjtői darabbá. Számos exkluzív Option 719-es mart kiegészítővel felszerelve igazi remekmű, tele történelemmel és #Soulfuel-lel. 

+ További információk

Továbbiak a #Soulfuel-ről

spinner