Ehhez mindössze arra van szükséged, hogy találj valamit, ami megmozgatja a tested és a lelked: egy ikonikus, történelmi múlttal rendelkező motorkerékpárt, a hozzá tökéletesen illő felszerelést és ruházatot, és egy adag bátorságot, hogy kövesd álmaidat. Eljött az ideje, hogy részese legyél a történelemnek – ismerd meg Heritage modelljeinket

+ További információk

VÁLASSZ A STÍLUSOD ALAPJÁN

EGY LÉLEK, KÉT KARAKTER

R 18 CSALÁDUNK TOVÁBB BŐVÜLT!

Azoknak, akik az emlékezetes utazásokra vágynak, akik az erős, egyedi karakterekhez vonzódnak, egy szóval, akiket a #Soulfuel hajt. R 18, R 18 Classic vagy a vadonatúj R 18 Bagger, illetve R 18 Transcontinental – csak bízz az ösztöneidben és próbáld ki valamelyiket! Ígérjük, érezni fogod, hogy megtaláltad az igazit, a lelki társadat. Miért kötnél kompromisszumot?

A VÉRBELI BAGGER: R 18 BAGGER

Semmi nem illik hozzá jobban, mint a finom bőr, az erős karakterek, a hosszú utak és a nagy álmok: ismerd meg a kivételes R 18 Bagger!

A TÖKÉLETES TÚRAMOTOR: R 18 TRANSCONTINENTAL

Ilyen egy hosszú távú kapcsolat – szerintünk. Ha nagy túrázásra és az ismeretlenbe való motorozásra készülsz, egyszerűen nincs jobb választás, mint az R 18 Transcontinental modellünk.

R 18: AZ IKON

Határtalan szabadság, nagy teljesítmény és időtlen dizájn: a tökéletes választás egybeforrni a történelemmel egy erőtől duzzadó, magabiztos és ellenállhatatlan karakterű motorkerékpár nyergében.

R 18 Classic: A LEGENDA

A történelem legnagyszerűbb cruisere, amely túrázásra is alkalmas. Egy időtlen stílusú, modern elemekkel felvértezett modell, amely ikonikus, nosztalgikus és lélekkel teli.

A VÉRBELI BAGGER: R 18 BAGGER

R 18 B

ERŐS KARAKTER, TISZTA LÉLEK, IKONIKUS STÍLUS

Semmi nem illik hozzá jobban, mint a finom bőr, az erős karakterek, a hosszú utak és a nagy álmok: ismerd meg a kivételes R 18 Baggert! Mert hát mi is a víziónk? Hogy néha a több még több! Ezt kapod, ha az időtlen, ikonikus dizájnt a világ legnagyobb boxerével kombinálod és feltankolod #Soulfuel-lel: egy erőtől duzzadó motorkerékpárt, amely a következő utadat felejthetetlen kalanddá varázsolja. 

TUDJ MEG TÖBBET TESZTMOTOROZÁS

A TÖKÉLETES TÚRAMOTOR: R 18 TRANSCONTINENTAL

R 18 B

A LEGHŰSÉGESEBB ÚTITÁRS

Ilyen egy hosszú távú kapcsolat – szerintünk. Ha nagy túrázásra és az ismeretlenbe való motorozásra készülsz, egyszerűen nincs jobb választás, mint az R 18 Transcontinental modellünk. Teljes körű infotainment rendszer, kemény oldaltáskák vagy integrált utastámlával ellátott hátsó doboz – legnagyobb motorunk minden eshetőségre fel van készülve. De vajon Te is? Öltözz és indulj!

TUDJ MEG TÖBBET TESZTMOTOROZÁS

Az R18-as lelke

Az R18-as lelke

A történet a BMW R 5-ig nyúlik vissza: 1936-ban megszületett a motorkerékpár-készítés eredeti mesterműve. A váz kúposra tervezett, részben ovális csövei és a két vezérműtengelyes boxermotor úttörővé tette a motorkerékpárok történetében. Egy motor teli lélekkel és történelemmel. Készen állsz, hogy találkozz ezzel az ikonnal? 

+ További információk

A legnagyobb kéthengeres boxermotor 1923 óta

A legnagyobb kéthengeres boxermotor 1923 óta

Az erős és lenyűgöző R 18 boxermotor az R 18 szíve, és egyúttal a valaha használt legnagyobb teljesítményű kéthengeres boxermotor, amelyet szériagyártásban alkalmaztak. Érezd az egyedi ritmust és az erőt miközben vezeted. Mi egyéb kellene még?

+ További információk

LELKI TÁRSAD AZ ÚTON

R nineT

A szabadságvágy még sohasem nézett ki ilyen jól: Az R nineT, az R nineT Pure, az R nineT Scrambler és az R nineT Urban G/S rendelkezik mindennel, hogy mindenütt mély benyomást keltsen, ahol csak megfordulsz vele. Négy különböző motorkerékpár, négy különböző karakter, amelyeket ugyanaz az őszinte, érzelmekkel teli és autentikus szellemiség jár át.

R nineT Scrambler: AZ ERŐMŰ

Nyers, erős és individualista. Határtalan élvezeteket nyújtó vad szépség, amely kiegyensúlyozott és különleges motorozási élménnyel ajándékoz meg.

R nineT: A GENTLEMAN

Szenvedélyt sugárzó, innovatív és időtlen. 90 év tapasztalatai egyetlen motorkerékpárba sűrítve.

R nineT Pure: A PURISTA

Amikor a végtelenségig letisztult dizájn erős személyiséggel találkozik. A Tiéddel. A tökéletes motorkerékpár az önkifejezéshez és ahhoz, hogy megmutasd, ki is vagy valójában.

R nineT Urban G/S: AZ INDIVIDUALISTA

Autentikus, látványos és legalább annyira hagyománykövető, mint innovatív. Az eredeti, ’80-as évekbeli stílus modern interpretációja.

Öltözz a motorodhoz!

Öltözz a motorodhoz!

Nincs jobb érzés, mint a tökéletes motort vezetni, amit már csak az tehet teljesebbé, ha tökéletesen nézel is ki. A Heritage Ride & Style Kollekció jóval több, mint funkcionális felszerelés – egy vallomás. A kortalan divat és az ultra modern technológiák kombinálása pontosan tükrözi viselője személyiségét.

+ További információk

Az a bizonyos plusz

Az a bizonyos plusz

Olyan motorra vágysz, amely a világ minden pontján különlegesnek számít? Az Option 719 segítségével testre szabhatod a motorodat, hogy tökéletesen passzoljon hozzád. Fedezd fel magas minőségű, stílusteremtő speciális kiegészítőinket, mint például az egyedi fényezés és az esztergált alkatrészek! Készen állsz, hogy megmutasd a motorod egyéniségét?

+ További információk

#SOULFUEL

A közösségi média falon hasonlóan gondolkodókat és sok-sok inspirációt találsz. A mottó: látni és látszani. Teljesítmény és ösztönzés: itt mindenki megmutathatja, hogy mije van, és mit tud.

+ További információk

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A #SOULFUEL HASHTAGRŐL

A #Soulfuel azt jelenti, hogy maradj mindig szenvedéllyel teli és kíváncsi. A következő túrád nem várat sokáig magára.

+ További információk
spinner