A BMW R1250 GS LIMITÁLT AJÁNLAT

MÉG TÖBB KALANDDAL.

MÉG TÖBB KALANDDAL.

A BMW R 1250 GS a teljesítményt lenyűgöző hatékonysággal ötvözi. Akár városban, akár autópályán vagy természetesen terepen: minden megtett kilométer egyre nagyobb szabadságot ad és növeli a motorozás élményét. 

Most a BMW vario oldaldobozokat és topcase-t (összesen 500 000 Ft* értékben) ajándékba adjuk.

+ További információk

BMW R 1250 GS ADVENTURE LIMITÁLT AJÁNLAT

AZ ÚT MAGA A CÉL.

AZ ÚT MAGA A CÉL.

A BMW R 1250 GS Adventure a kihívásokra készült. A nehéz útvonalak, a kedvezőtlen körülmények és a legtávolabbi úticélok sem jelentenek akadályt a túraendúrok királyának.

Most a BMW alumínium oldaldobozokat és topcase-t (összesen 500-600 ezer Ft* értékben) ajándékba adjuk.

+ További információk

*Az ajánlat csak új motorkerékpárokra vonatkozik a résztvevő BMW Motorrad márkakereskedésekben, a rendelkezésre álló készlet erejéig, de legkésőbb 2020. október 31-ig. Az ajánlat nem kombinálható a BMW R 1250 GS és BMW R 1250 GS Adventure egyéb kereskedelmi ajánlataival. További információért kérjük keresd hivatalos BMW Motorrad márkakereskedőd!

+ További információk

CSÚCSTERMÉKEK KEDVEZMÉNNYEL.

Az aktuális kollekció kedvezményes áron!

Az aktuális kollekció kedvezményes áron!

Függetlenül attól, hogy a GS vagy a Bowler bukósisakot, illetve az enduro vagy a túra motoros ruháinkat választod, most 20%* kedvezményt adunk. A hozzá való kesztyűkre, csizmákra és esőruhákra is érvényes az ajánlat. 

Termékeink biztonságos motorozási élményt és optimális védelmet nyújtanak minden időjárás esetén. A kiváló minőségű, innovatív anyagok és a sok apró részlet még nagyobb kényelmet garantál az utazások során. #makelifearide

* A kedvezményes időszak: 2020. szeptember 1-től szeptember 30-ig tart, kizárólag a résztvevő BMW Motorrad márkakereskedőknél és a kiválasztott termékekre, a készlet erejéig érvényes. További információ a BMW Motorrad márkakereskedésekben.

+ További információk
spinner