Collection Ride

Street Air

Nézzük, hogy is működik.

Nézzük, hogy is működik.

A mellény dzsekihez illesztése és bekapcsolása után nincs más teendője, mint felhúzni a cipzárt: a rendszer aktiválódik, és megkezdheti a motorozást. A mellénybe épített, testhez simuló érzékelőknek köszönhetően a rendszer 30–60 ms alatt felismeri az ütközést. A mellény hátsó és vállrészébe rendezve folyamatosan közvetítik a méréseket a központi ellenőrző modul felé. A levegőkamrák 25 ms-on belül megtelnek a modern sűrítettlevegő-tartály segítségével. Maximális védelem – még a pislogásnál is gyorsabb.

+ További információk

Viselhető innováció.

Sven Kirschning, a BMW Motorrad Street AIR rendszerének termékfejlesztője számára csak idő kérdése volt megtervezni egy olyan rendszert, amely nemcsak a versenypályán, hanem közúton is használható. „A BMW Motorrad Street AIR olyan megoldás, amely a maximális védelmet maximális rugalmassággal ötvözi” – fejtette ki a termékfejlesztő egy interjúban. Sven Kirschninget teljesen lenyűgözte a mellkas és a váll kiegészítő védelme, amely a viselő mozgásszabadságának korlátozása nélkül fejti ki hatását. A tesztvezetések során spontán aktiválódó rendszer sem jelentett veszélyt.
„Azt kell szem előtt tartani, hogy a rendszer olyan gyorsan működik, hogy bár a vezető észreveheti a kioldást, aggodalomra nincs ok. Az ember reakcióideje annyira lassú, hogy nyugodtan lehet folytatni a motorozást.” A jövőben az adott területre vonatkozó termékportfólió-bővülés könnyen elképzelhető.
+ További információk
Büszkék vagyunk arra, hogy a Street AIR-rel egy igazán forradalmi terméket jelentettünk meg a piacon. És a jövőben sem fogunk leállni.

Sven Kirschning

BMW kereskedők az Ön közelében.

Az eredeti BMW Motorrad felszerelés különleges élménnyé varázsolja legközelebbi motoros útját. Látogasson meg minket, és forduljon hozzánk bizalommal, ha tanácsra van szüksége.

Találja meg BMW-értékesítő partnerét.