Collection Ride

System 7 Carbon

Levehető állrész

Két sisak egyben. Egyszerűen egyedülálló.

Az Ön utazása, az Ön szabadsága. És ezt a sisak nem befolyásolhatja. A 7 Carbon rendszert külön eszközök nélkül, bármilyen módon, gyorsan és kényelmesen átalakíthatja teljes sisakból nyitott sisakká. Ehhez csak két gombot kell kinyitnia az állrészen. A napellenző a nyitott verzió rostélyaként funkcionál. A 7 Carbon rendszer két homologizált sisakot ötvöz az ECE 22-05 szabványnak megfelelően. Mindkét változatnál használhatja az opcionálisan elérhető, integrált kommunikációs rendszert. A mi innovációnk az Ön szabadságának jegyében.
+ További információk

100%-ban KARBON ANYAGÚ SISAKHÉJ

Könnyebb, biztonságosabb, sportosabb.

Csak egyetlen anyagot volt érdemes figyelembe venni már a kezdetektől: a karbont. A karbonszálas technológia régi hagyományokra tekint vissza a BMW-nél. A technológia kapcsán nyert tapasztalatot és szakértelmet felhasználva a többi karbon sisakhéjhoz viszonyítva további 25%-kal tudtuk csökkenteni a sisakhéj tömegét. Ennek érdekében egy innovatív, komplex feldolgozási eljárás keretében nagy teljesítményű karbonszálat kezdtünk el használni.
Az eredmény: rendkívül könnyű, teljesen karbon anyagú sisakhéj két méretben, melyet minden ütközési zónában optimális szilárdság és biztonsági tulajdonságok jellemeznek.
+ További információk

OPTIMALIZÁLT AERODINAMIKA

Korszerű és szolid.

Érezd a szél fuvallatát, de csak annyira, amennyire még nem kellemetlen. Ezért a különböző részlegeken tevékenykedő BMW-szakértőink egyesítették erőiket, hogy kifejlesszék a 7 Carbon rendszert. Ez lehetővé tette számunkra, hogy az ultra modern müncheni és milánói szélcsatornákkal kapcsolatos részletes vizsgálati eredményeket közvetlenül beépítsük fejlesztési és tervezési folyamatainkba.
A spoilergeometria ily módon megvalósított intenzív elemzése és optimalizálása nemcsak vizuálisan, hanem funkcionálisan is lenyűgöző: a 7 Carbon rendszert rendkívüli aerodinamika jellemzi. A nyomaték még oldalt is nagyon alacsony, és az aeroakusztikai tulajdonságok kiemelkedőek. Ez az egyik legszolidabb kivitelű összecsukható sisak a piacon.
+ További információk

A jellemzők rövid áttekintése

Bluetooth-kommunikáció

Maradjon velünk kapcsolatban.

Maradjon velünk kapcsolatban.

Együtt több tapasztalatot gyűjthetünk. Az opcionálisan elérhető BMW Motorrad kommunikációs rendszerrel szinte minden megvalósítható: Bluetooth-kapcsolat az utassal, mobiltelefon, mp3-lejátszó, a BMW Motorrad navigátorral együtt. Akár három kapcsolat is lehetséges, így egyidejűleg telefonhívást is bonyolíthat, és zenét is hallgathat anélkül, hogy letérne az útról – vezessen nagyon figyelmesen.

+ További információk

Kereskedők az Ön közelében.

Ne habozzon: keresse meg a legközelebbi kereskedőt még ma, és igényelje tőle a 7 Carbon rendszert.

Találja meg BMW-értékesítő partnerét.

C.A.R.E.

A C.A.R.E. a „Concept of Advanced Rider Equipment” rövidítéseként a biztonság, az innováció, a kényelem és a minőség iránti szilárd elkötelezettségünket jelzi a BMW Motorrad vezetői felszerelés összes elemének megtervezése területén.

További információk