BMW CE 04

A csendes forradalom

Magabiztosan mozogsz a világ városaiban és metropoliszaiban. Pont ott, ahol minden projekt a következő új ötlet első lépését jelenti. És te sem ismered az üresjáratokat. Jól ismerjük ezt a mindent elsöprő dinamikát. Mert mi több mint 10 éve fejlesztünk megoldásokat és koncepciókat a városi elektromobilitáshoz, ami ma sokkal többet jelent, mint A-ból B-be jutni. E sokéves innovációs programból indít a BMW CE 04 új korszakot a tervezésben, és intelligens csatlakozási megoldásaival zökkenőmentesen beépül a mindennapi életbe. Egész egyszerűen #PluggedToLife.

Felszereltség egy új korban

A tervezés összeköt

A két színkoncepció pontosan illeszkedik a BMW CE 04 modern és összetéveszthetetlen kialakításához. Hangsúlyozzák az innovatív dizájnt és a feltűnő kiemeléseket.

Avantgarde

Kifejező és magabiztos: az Imperialblau metallic fényezésű BMW CE 04 Avantgarde.

Fehér (Lightwhite uni)

Az élénk fehér dinamikusan és nyíltan tükrözi a lüktető nagyvárost.

Korát megelőző és mégis időtlen

A BMW CE 04 kialakítása az alvázra szerelt lapos akkumulátoron és a kompakt meghajtáson alapul. A tervezési szabadság és a megoldások új esztétikához vezetnek. Például az oldalra nyitható csomagtér vagy az állítható ülés. További előny az alacsony súlypont: a játékos kezelhetőség, a meglepő dinamika és az időtlen motorozási élmény érdekében. Így zökkenőmentesen összekapcsolódik az egyik újítás a másikkal a dizájn terén is. Nagyvonalú, nyugodt és minimalista felületek jellemzik az összképet. Az elülső rész feszültséget keltően áttört, míg hátul a motorkerékpárra jellemző technológia egyes részei tárulnak fel.

+ További információk

Ne maradj le semmiről!

Mindig veled, mindig elérhető: a legfrissebb hírek a BMW CE 04-ről közvetlenül a postaládádban.

Iratkozz fel a hírlevélre

Energiával teli, hatékony és kibocsátásmentes

31
kW (42 PS) maximális teljesítmény
2,6
mp alatt 0-ról 50 km/h-ra
130
km hatótáv a WMTC szerint
65
perc alatt tölt 0%-ról 80%-ra optimális gyorstöltővel maximális töltőárammal
Folyadékhűtéses szinkrongép

A jövőben a kávészünetünket a sarkon kilométerekbe fogjuk átszámítani.

 ”

Florian Römhild

A BMW CE 04 projektvezetője

Ott kap energiát, ahol te vagy

Ott kap energiát, ahol te vagy

Ezt nevezzük kényelemnek: amikor teli energiával elkezded a napot, BMW CE 04 máris feltöltött akkumulátorral vár téged. Könnyen feltölthető a 220 V-os háztartási konnektorról vagy a BMW Wallboxodról. Az opcionális gyorstöltővel pedig még többet hozhatsz ki minden töltésből- azaz még több időt: A BMW CE 04-et 0%-ról 80%-ra mindössze 65 perc alatt töltheted fel a BMW Wallboxon vagy útközben, maximális töltőárammal.

+ További információk

Már A1-es jogosítvánnyal vezetheted a BMW CE 04-et

Ha rendelkezel A1-es vezetői engedéllyel, egyszerűen megtapasztalhatod a BMW CE 04 motorozási élményét a csökkentett, 11 kW-os (15 LE) névleges teljesítményű modellel. Minden további információt erről megtalálsz a BMW Motorrad partnereinknél.

Márkakereskedők

A városi esztétika újabb fénypontja

Stílusos matrica-készlet
BMW CE 04 narancssárga Tape-ekkel oldalnézetből.
Nagyméretű színes TFT-kijelző
TFT kijelző BMW Motorrad induló animációval.
Elektromos meghajtás
A BMW CE 04 hajtóegysége
Praktikus tároló
A BMW CE 04 nyitott Side Loading tárolója.
Ikonikus fénydizájn
A BMW CE 04 elülső része, fókuszban a LED-fényszóró.
Markáns tárcsakerék
A BMW CE 04 tárcsakereke matricával.
Integrált oldaltámasz
A BMW CE 04 integrált oldaltámasza.
Kényelmes Pro ülés
Fekete-sárga állítható ülés.

Összeköttetésben útközben is

Összeköttetésben útközben is

Legyél képben, ne hagyj ki semmit, élvezz mindent! A BMW CE 04 zökkenőmentesen hoz létre új kapcsolatokat a BMW Motorrad Connectivity és a BMW Motorrad Connected App segítségével.  A 10,25" TFT-kijelző képernyőmegosztással hidat képez a digitális és az analóg világ között. Legyen szó teljesítményadatokról, hatótávolságról, töltési időről vagy a kedvenc lejátszási listádról, a következő célállomásról vagy egy telefonhívásról: A mobilitás és a kommunikáció egyesül. Mindennapi funkciókhoz. Az okostelefon egyszerűen a vízálló és szellőző tárolóban marad, és az USB-C csatlakozásnak köszönhetően azonnal feltöltődik.

+ További információk

A revolúció találkozik az evolúcióval

A revolúció találkozik az evolúcióval

Ami a kényelmet és a biztonságot illeti, a BMW CE 04 segítségével a kipróbált és bevált BMW Motorrad technológiára számíthatsz. Az ABS és az ASC széria, a DTC és az ABS Pro opcionálisan kapható. Továbbá a választható ülésváltozatok integrált háttámlával és ülésfűtéssel, valamint az elektromos tolatássegítő biztosítják a kényelmet a nagyvárosban. A kulcsnélküli indítással pedig megkezdheted a BMW CE 04 zökkenőmentes integrációját a mobil életedbe – a szó legszorosabb értelmében: Csak pattanj fel rá és hajts el, a kulcs a zsebedben marad!

+ További információk

3 év gondtalanul.

Motorozz tovább és tovább és tovább 3 év gyári jótállással!

Felár ellenében a jótállás meghosszabbítható 4 vagy 5 évre. 

Részletek

Még közelebb hozzád

Számítanak az ötleteid

Számítanak az ötleteid

Több tárolóhely, nagyobb kényelem, jobb megjelenés? Mindegy, mi a terved a robogóddal: Az egyedi felszerelések átfogó kínálatából és az eredeti BMW Motorrad tartozékprogrammal
számos testreszabási lehetőséget nyújtunk neked. Biztonságosan tárolhatod vásárolt holmijaid a Vario Topcase-ben vagy az Urban Collection oldaltáskájában. Süt a nap, de azért hűvös van? A Komfort csomag fűtött markolatával és ülésfűtésével minden menet élmény. És a választható matrica-készletek további dizájnelemeket jelentenek.

+ További információk

Tokyo Connect GORE-TEX dzseki

Céltudatos, kompromisszummentes vagy a legújabb divat: a parka rendkívül sokszínű. Urban parkánk még ennél is többet tud. Laza illeszkedésével és rugalmas protektoraival teljesen alkalmas a mindennapi használatra. Ugyanakkor mégsem hétköznapi: mert a BMW Motorrad Connected Appal is összeköt. Kényelmesen vezérelheted kedvenc funkcióidat a az ujjrészbe szerelt érintőgombokkal.  Ráadásul az okostelefont vagy egy további powerbanket is ellátja árammal. A vonalvezetők biztosítják, hogy éjszaka vagy rossz időjárás esetén is láthatóbb legyél.

+ További információk
A Tokyo Connect GORE-TEX dzsekihez external-link-arrow-slim

Még több #PluggedToLife

spinner