40 év kaland

Négy évtized GS

Készen áll minden kihívásra: A GS 1980 óta jelképezi a határtalan kalandokat és a felfedező vágyat terepen és közúton egyaránt. 40 éve mutattuk be először az R 80 G/S modellt mint a túraendurók úttörőjét, és ezzel lefektettük egy évtizedeken át tartó sikertörténet alapjait. Ezt az évfordulót sokoldalú GS modelljeink különkiadásaival ünnepeljük. A „40 Years GS” tiszteleg a #SpiritofGS előtt. Meggyőző a legmodernebb technológiájával és kialakításával, ugyanakkor a legendás R 100 GS ihlette és a GS kezdeteire emlékeztet.

Egyedi dizájn az évfordulóra

Az Ikon ihlette

A legmodernebb technológia, amelyet ikonok ihlettek: A „40 Years GS” megjelenésében a GS legendák előtt tiszteleg: a fekete-sárga kivitel az R 100 GS-re épít, amely a „Bumblebee“ becenéven vált ismertté.

F 750 GS –40 Years GS változat

Fekete felnik, kiugró sárga kézvédő és markáns „40 Years GS” felirat: F 750 GS „40 Years GS“ változatban.

F 850 GS – 40 Years GS változat

Fekete (Blackstorm metallic) fényezésével, sárga kontraszt színével és az eloxált alumíniumból készült arany felnijeivel a F 850 GS „40 Years GS” kivitel vonzza a tekintetet.

F 850 GS Adventure – 40 Years GS változat

Az F 850 GS Adventure „40 Years GS“ változatban fekete-sárga üléssel, eloxált alumíniumból készült arany felnikkel és kiváló minőségű részletekkel az R 100 GS-t idézi.

R 1250 GS – 40 Years GS változat

Az R 1250 GS 40 Years GS változatban aranyszínű kormányával és kerekeivel, valamint a feltűnő fekete-sárga Rallye üléssel egyértelműen jelzi, honnan származik.

R 1250 GS Adventure – 40 Years GS változat

Ikonok legendás külsővel: R 1250 GS Adventure 40 Years GS változatban kontrasztos sárga matricákkal és markolatvédőkkel, valamint arany kerekekkel, kormánnyal és féknyereggel.

G 310 GS - 40 Years GS változat

Gurulj át lazán a nagyvárosi dzsungelen az „40 Years GS“ kiadású, fekete fényezésű, arany teleszkópvillával és feltűnő sárga matricákkal díszített G 310 GS-eddel.

R nineT Urban G/S – 40 Years GS változat

Fekete (Blackstorm metallic) fényezés, fekete-sárga ülés „40 Years GS” felirattal és sárga markolatvédővel: az R nineT Urban G/S „40 Years GS” változatban.

40 év fejlődés

Jött, látott, nyert

Jött, látott, nyert

Amikor 1978-ban a GS 80 két aranyérmet nyert a Six Days világbajnokságon, aligha gondolta volna valaki, hogy a modellsorozat két évvel később a piacon is sikert arat. Az R 80 G/S alapította a nagy túraendurók szegmensét, amelyet a mai napig ural. A GS a legsikeresebb német motorkerékpárnak számít – és mi tudjuk, miért. Aki felül egyszer egy GS-re, hamar rájön: GS-sel motorozni életérzés.

+ További információk

Technológia, amely mérföldköveket jelöl ki

Technológia, amely mérföldköveket jelöl ki

A vezetési dinamika, a terepképesség, a kényelem és a robusztus jelleg a modell négy kiemelkedő vonása, amelyet 40 éve őrzünk és folyamatosan továbbfejlesztünk. Ezzel a GS állandóan ösztönzi az innovációt: arra építették, hogy határokat döntsön le és új terepeket hódítson meg. A jövő motortechnológiája hajtja; egy hengerrel kezdte, ma pedig boxermotor dübörög benne.

+ További információk

Márkakereskedők

Felkeltettük a kíváncsiságod, de még több információra van szükséged? Keress egy BMW Motorrad márkakereskedőt a közeledben és kérj információt az „40 Years GS” változattal kapcsolatban.

Márkakereskedő keresése
spinner