BMW Connected alkalmazás

BMW Connected alkalmazás

A BMW Motorrad ConnectedRide termékek központi összekötő eleme a BMW Connected alkalmazás. Először a ConnectedRide termékcsalád minden termékét csatlakoztatnod kell Bluetooth segítségével az alkalmazás Connectivity központjához. És már gyorsan és egyszerűen el is éred az olyan funkciókat, mint a navigáció vagy a járműinformációk, és emellett más termékspecifikus funkciókat is.

+ További információk

BMW Motorrad Connected Rider Gear

BMW Motorrad Connected Rider Gear

A Tokyo Connect GTX dzseki BMW Motorrad Connected Rider Gear kollekciónk első ruhadarabja. Mindegy, hogy éppen az irodába, a kávézóba vagy sportolni indulsz a motoroddal, ez a dzseki magasabb szintre emeli biztonság- és kényelemérzetedet. A BMW Connected alkalmazásban nemcsak a hátán és az ujján lévő aktív világítást vezérelheted – amely jobban láthatóvá tesz téged a közúti forgalomban, hanem az ujjába integrált érintőpanelhez is kedvenc funkciót rendelhetsz.

+ További információk

Számtalan lehetőség

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity

A BMW Motorrad Connectivity rendszer segítségével okostelefonod megszokott funkcióit – pl. a telefonálást, a zenét és a navigációt – motorod jól átlátható TFT-kijelzőjén használhatod. Bluetooth-on keresztül összekapcsolja egymással a motort, az okostelefont és a sisakot, így a kormányon lévő multi-controllerrel vezérelheted a funkciókat. Így a hosszabb túrákon is mindig a tökéletes lejátszási lista szól, kapcsolatban maradsz a barátaiddal, és a célt sem veszíted soha szem elől.

+ További információk

BMW Motorrad Connected kiegészítők

BMW Motorrad Connected kiegészítők

Ha szívesen indulsz spontán túrákra a hétvégén, és közben az okostelefonoddal szeretnél navigálni, akkor a BMW Motorrad ConnectedRide Cradle tökéletes választás a számodra. Csak csatlakoztasd okostelefonodat a BMW Connected alkalmazásban, tedd a tartóba, és már indulhatsz is. Biztonságosan és kényelmesen kezelheted a kormányon lévő multi-controller segítségével. Így még nagyobb élménnyé válik a vezetés – a jövőben pedig még több olyan kiegészítővel örvendeztetünk meg, amely segít összeköttetésben maradni.

+ További információk

Kérdésed van a BMW Motorrad ConnectedRide-dal kapcsolatban? Akkor nézz nyugodtan körül GYIK-portálunkon.

spinner