BMW Connected alkalmazás

BMW Connected alkalmazás

A BMW Motorrad ConnectedRide termékek központi összekötő eleme a BMW Connected alkalmazás. Először a ConnectedRide termékcsalád minden termékét csatlakoztatnod kell Bluetooth segítségével az alkalmazás Connectivity központjához. És már gyorsan és egyszerűen el is éred az olyan funkciókat, mint a navigáció vagy a járműinformációk, és emellett más termékspecifikus funkciókat is.

+ További információk

BMW Motorrad Connected Rider Gear

BMW Motorrad Connected Rider Gear

Mindegy, hogy éppen az irodába, a kávézóba vagy sportolni indulsz a motoroddal, a Connected Rider Gear tökéletesen fog illeszkedni a digitális életstílusodhoz. A háton és az ujjakon aktív világítással ellátott Tokyo Connect GORE-TEX dzseki útközben mindig észrevehetővé tesz, de számos további praktikus tulajdonságot is kínál. A ConnectedRide okosszemüvegek az autók head-up kijelzőjéhez hasonlóan közvetlenül a látómezőbe vetítik a vezetési információkat és a navigációs utasításokat, amikor csak akarod.

+ További információk

Számtalan lehetőség

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity

A BMW Motorrad Connectivity rendszer segítségével okostelefonod megszokott funkcióit – pl. a telefonálást, a zenét és a navigációt – motorod jól átlátható TFT-kijelzőjén használhatod. Bluetooth-on keresztül összekapcsolja egymással a motort, az okostelefont és a sisakot, így a kormányon lévő multi-controllerrel vezérelheted a funkciókat. Így a hosszabb túrákon is mindig a tökéletes lejátszási lista szól, kapcsolatban maradsz a barátaiddal, és a célt sem veszíted soha szem elől.

+ További információk

BMW Motorrad Connected kiegészítők

BMW Motorrad Connected kiegészítők

A BMW Motorrad ConnectedRide termékekhez kapcsolódnak az intelligens tartozékaink is, amelyek még kényelmesebbé teszik a túráid. Az összes közül a legfontosabb a ConnectedRide Navigator, amely sokkal több, mint egy egyszerű navigációs készülék. Intuitív felületén számos ConnectedRide terméket, illetve okostelefont csatlakoztathatsz, így az eszköz a telefonálás, a streaming és a navigáció központi egységévé válik. Ha pedig navigációs készülékké szeretnéd alakítani a mobiltelefonodat, akkor a BMW Motorrad ConnectedRide dokkoló pontosan neked való.

+ További információk

Connected Ride termékeink

Tokyo Connect GORE-TEX dzseki
A stílus, a funkcionalitás a védelem és az intelligens funkciók tökéletes kombinációja.
ConnectedRide okosszemüveg
Az okosszemüvegek motorkerékpárod head-up kijelzői, amelyen az összes motorozással kapcsolatos információt láthatod.
ConnectedRide Navigator
A BMW motorkerékpárod legújabb generációs navigációs készüléke.
ConnectedRide Com U1
A sisaktól független kommunikációs rendszer privát és nyílt kommunikációra.
ConnectedRide dokkoló
Intelligens tartó az okostelefonodnak, amelyet a Connected alkalmazással navigációhoz használhatsz.
spinner

Kérdésed van a BMW Motorrad ConnectedRide-dal kapcsolatban? Akkor nézz nyugodtan körül GYIK-portálunkon.

spinner