Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.

A BMW F 800 GS.

Az országúti és terepmotorozás még soha nem volt ilyen közel egymáshoz.

Kihívások? Igen! Kompromisszumok? Nem! Ez a BMW F 800 GS mottója – A nagy GS család legsportosabb tagja. A motorkerékpár hosszú sikertörténete a jövőben is folytatódik, és hihetetlen sokoldalúságával lenyűgöző élményt nyújt az országúti és terepmotorozás során. Egyszerűen egy sportos tulajdonságokkal rendelkező, hihetetlenül sokoldalú enduro motor.

Az F 800 GS dizájnja

Válaszd ki a stílusodat.

Az F 800 GS modellt személyes preferenciáidhoz igazíthatod a két különböző alapszín, valamint színtervezést és a hozzá tartozó kiegészítőket magában foglaló stílus alapján.

Racing blue, metál

Országúton és terepen – a Racing blue metál szín minden terepen sportossá varázsolja a motorodat.

Világosfehér

A könnyű fehér fényezés, a Racing Red alváz és a GS Trophy Tape révén nagyszerű kikapcsolódást nyújt a terepen.

Exclusive stílus

Black storm, metál: az exkluzív, teljesen visszafogott külsőért, kézi protektorokkal, színezett szélvédővel és LED-es jelzőfényekkel.

Minden kalandra felvértezve.

Nem szereted a kihívást jelentő útvonalakat? Amikor a sziklás sivatag és a sáros folyóátkelők határozzák meg utadat? Akkor az F 800 GS, mint speciális kiadású GS Trophy éppen Neked való. Már maga a külseje gondtalan enduro szórakozást garantál.

Ugrás a speciális kiadású GS Trophy modellre

Csúcsminőségű dizájn.

Sportos karakterén túlmenően csúcsminőségű dizájnja is feltűnik. A galvanizált külsejű új hűtőburkolat különleges minőséget és határozottabb megjelenést kölcsönöz az F 800 GS modellnek. Bizonyos adatok, például a GS modell felirat az új stencilformátumban az R 1200 GS-sel való rokonságra utal. Továbbá az Exclusive stílusnak köszönhetően egy elegáns, sportos és visszafogott F 800 GS kerülhet a birtokodba.
+ További információk

Kéthengeres soros motor

63
kW (85 LE) 7500 ford./percnél
798
cm³ hengerűrtartalom
83
Nm maximális meghúzási nyomaték 5750 ford./percnél
880
mm ülésmagasság
Vízhűtéses, négyütemű, kéthengeres motor

Rendkívül jól gyorsuló motor.

Rendkívül jól gyorsuló motor.

A rendkívül hatékony, vízhűtéses, kéthengeres, négyütemű motor (63 kW (85 LE) teljesítménnyel és 5750 ford./percnél 83 Nm nyomatékkal) megannyi vezetési élményt kínál – országúton és terepen egyaránt. A csökkent teljesítményű változat (35 kW (48 LE)) is elérhető – a 25 év alatti, uniós vezetői engedéllyel rendelkező személyek is élvezhetik a valódi GS-élményt.

+ További információk

Tapasztald meg az F 800 GS hangját

Az F 800 GS legfontosabb jellemzői

GS logó.
Szélvédő, színezett.
A tank súlypont tekintetében optimális elhelyezése.
Enduro gumiabroncsok.
Attraktív megjelenésű gyújtászár.
Kézi protektorok.
Fűrészfog galvanizált külsővel.
Kéttónusú ülésbevonat.

Vezetési élmény mindenkinek.

Vezetési élmény mindenkinek.

Találd meg a hozzád legjobban illő F 800 GS-t. Számos lehetőséget kínálunk, hogy be tudd állítani a számodra megfelelő ülésmagasságot. Négy ülést kínálunk, amelyek szükség esetén alacsony kivitelben is elérhetők. Öt különböző ülésmagasság 820 mm-től 920 mm-ig.

+ További információk

Kiterjedt technológia a nagyobb biztonságért.

A Ride-by-Wire elektronikus szabályzórendszernek köszönhetően a vezető finomabban tudja kezelni a gázkart. A Rain (Eső) és Road (Út) menetmódok standard funkciók. Az extra Enduro és Enduro Pro módok még multifunkcionálisabbá teszik a GS-t. A standard ABS, illetve az opcionális ESA és ASC funkciókkal a vezetés nemcsak biztonságosabbá, hanem kényelmesebbé is válik számodra.
+ További információk
 • BMW Motorrad ABS mint standard funkció.

  A klasszikus BMW Motorrad ABS standard funkció ennél a sorozatnál. Akár újonnan csöppent a motorok világába, akár tapasztalt motoros, ez a biztonsági funkció egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi a fékezést vizes úton, vészhelyzetekben, amikor utas is kíséri, vagy épp csomagot visz magával – gyakorlatilag tehát minden körülmények között. Így a motoros számára mindig adott az optimális féktávolság a kerék blokkolása miatti esés kockázata nélkül. Terepen történő használatnál az ABS egyszerűen kikapcsolható.
 • Az ASC és az ESA előmozdítja a biztonságot és a kényelmet.

  Az opcionális ASC kipörgésgátló (automata menetstabilizáló) is növeli a biztonságot. Az útviszonyoktól függően korlátozza a motor hajtónyomatékát, ezáltal jelentősen javítja az aktív vezetési biztonságot a kétséges helyzetekben. A rendszer terepen való használatnál természetesen kikapcsolható.

  Az ESA (elektronikus futóműállítás) nemcsak több komfortot biztosít, hanem nagyobb biztonságérzetet is ad az úton.
 • „Rain” (Eső) és „Road” (Út), valamint „Enduro” és „Enduro Pro” menetprogramok

  A „Rain” (Eső) mód lágy gázadási reakciót vált ki. Az ABS az útviszonyok alapján, míg az ASC (automata menetstabilizáló) az útviszonyok alapján, kis súrlódási együtthatóra van konfigurálva. „Road” (Út) módban a gázadási reakció optimális, az ABS az útviszonyok alapján, míg az ASC nagy súrlódási együtthatóra van konfigurálva.

  Az „Enduro” és „Enduro Pro” menetmódokhoz speciális opcióként is hozzájuthatsz. A lágy gázadási reakció az „Enduro” mód jellemzője. Továbbá az ABS kontrollkarakterisztikája és az ASC (automata menetstabilizáló) terepen való használatra van konfigurálva (a motoron utcai abroncsokkal), világos fényviszonyok mellett. Elkötelezett terepmotorosként az „Enduro Pro” menetprogramot is választhatod, amely optimális gázadási reakciót ad a terepabroncsokkal történő működtetéshez konfigurált ABS- és ASC-szabályozással. A még hatékonyabb kontrollért, ha terepen motorozol. A hátsókerék-ABS inaktív ebben a menetprogramban, ezáltal kifogástalan faroló fékezést tudsz végrehajtani.

Az egyéniség magasabb fokú kifejeződése

Stílusok és kiegészítők.

A kiegészítő Exclusive stílus révén az új F 800 GS a személyes preferenciáidhoz igazítható. A speciális felszerelések és kiegészítők széles skálájának köszönhetően az F 800 GS további testreszabására is lehetőség van.

További információk

Kiegészítők az F 800 GS modellhez

Ruházat terepen szerzendő kalandokhoz

Egyéb Adventure modellek