Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.
A gyártó nem kötelező érvényű ajánlott ára Németországra vonatkozóan, amely tartalmazza a törvény által előírt áfát, a szállítási és csomagolási költségeket azonban nem. A változtatás jogát fenntartjuk.

A BMW F 800 GS

Rövid utak – nagy kalandok

Bármit is rejtsen az út, erre a motorra bátran számíthat: Az új, erősebb motornak és számos más fejlesztésnek köszönhetően az F 800 GS tökéletes társ rövid vagy hosszú utakra. Csomagolj, fogd a barátaidat, és indulj. Együtt új utakat fedeztek majd fel, és felejthetetlen kalandokat élhettek át. Első kézből tapasztalhatjátok meg a #SpiritOfGS élményt, hallgathatjátok a tábortűz pattogását és magatok mögött hagyhatjátok a mindennapi életet.

„ 

HUNGRY FOR MORE #SPIRITOFGS

 ”

Az F 800 GS főbb jellemzői

Dynamic ESA a biztonságos vezetésért
Az F 800 GS motor Dynamic ESA rendszere
ABS Pro és DTC szériafelszereltségben
Az F 800 GS motor ABSP Pro és DTC rendszere
Kézvédők szériafelszereltségben
Kézvédő az F 800 GS motorhoz
Még több energia az USB-porttal, szériafelszereltségben
Az F 800 GS USB-portja
Doboztartó Vario dobozok elhelyezéséhez
Az F 800 GS doboztartója Vario dobozrendszerhez
TFT-kijelző Connectivity-vel és multikontrolleres kezeléssel, szériafelszereltségben
A BMW F 800 GS motor TFT-kijelzője Connectivity opcióval
Ülésfűtés többfokozatú szabályozással
A BMW F 800 GS ülésfűtése
Kibővített ülésválaszték
Az F 800 GS extra alacsony ülése

Élményeket talál – nem csak utat: A ConnectedRide Navigator

Élményeket talál – nem csak utat: A ConnectedRide Navigator

A ConnectedRide Navigator segítségével az összes fontosabb jármű és közlekedési információt áttekintheted vezetés közben. A rendszeres térképfrissítéseknek hála mindig célba érsz. A masszív hardver szinte bármivel megbirkózik. A BMW Motorrad Connected alkalmazással emellett okostelefonodat és annak funkcióit is integrálhatod.

+ További információk

3 év gondtalanul.

Motorozz tovább és tovább és tovább 3 év gyári jótállással!

Felár ellenében a jótállás meghosszabbítható 4 vagy 5 évre. 

Tudj meg többet

Erősebb hajtás

895
ccm hengerűrtartalom
91
Nm max. forgatónyomaték, 6750 ford./percnél
64
kW (87 LE), 6750 ford./percnél
815
mm ülésmagasság, szériafelszereltségben
Négyütemű, kéthengeres soros motor

Nagyobb teljesítmény, nagyobb öröm

Nagyobb teljesítmény, nagyobb öröm

Tiszta vezetési élmény minden úton: az F 800 GS új parallel twin nagyobb csúcsteljesítményt kínál, tökéletesített nyomatékgörbével. Az optimalizált teljesítménygörbének hála az F 800 GS hamarabb éri el 64 kW (87 LE) csúcsteljesítményét 6750-es fordulatszámon, és ezzel egyidejűleg a maximális forgatónyomaték is 91 Nm-re növekedett, 6750-es fordulatszámnál.

+ További információk

Így hangzik a BMW F 800 GS

Tiszta vezetési élmény még A2-es jogosítvánnyal is

A2-es jogosítványod van? Ezt a modellt akkor is vezetheted. További információkért fordulj BMW Motorrad partneredhez.

Tudj meg többet

Erőteljes vonalvezetés, egyedi stílus

Válaszd ki a sajátod a háromból

Az F 800 GS három különféle színvilágban választható a klasszikustól a sportosig. Melyike mellett teszed le a voksodat?

Lightwhite uni

Az F 800 GS a könnyedséget és a dinamikát testesíti meg. Ez mindenekelőtt világos, Lightwhite uni fényezésű burkolatának, jellegzetes fekete-kék színű és GS hímzéssel ellátott ülésének és fekete kormányának köszönhető.

Sport

Ízig-vérig sportos: Az F 800 GS Sport motor Racingblue metallic színben dinamikusan indul. A fekete/piros színű, „GS” hímzéssel ellátott ülés nagyszerű kontrasztot alkot a világos, Lightwhite uni fényezésű hűtőidomokkal és az ezüst kormánnyal.

Triple Black

A Blackstorm metallic kiemeli a motor vonalvezetését és tökéletesen passzol az F 800 GS Triple Black kivitelre jellemző kalandvágyhoz. A Mineralgrau metallic matt hűtőidomok és a fekete/szürke színű, GS hímzéssel ellátott ülés még hangsúlyosabbá teszi a megjelenést.

Igazítsd a személyiségedhez

Dynamic csomag

A Dynamic csomag még nagyobb biztonságot és sportosságot szavatol egyszerre. A csomag részei a Pro menetprogramok, amelyek közül minden helyzethez kiválaszthatod a megfelelőt. A Pro váltóasszisztenssel még jobban kontrollálhatod a váratlan helyzeteket. A Dynamic ESA automatikusan csillapítja a futómű kilengését, így te határozhatod meg, hogy milyen intenzív legyen az érintkezés a kerekek és a talaj között.

Komfort csomag

A tökéletes csomag azoknak, akik szeretik a kényelmet. A Keyless Ride-nak köszönhetően a járműkulcs a zsebedben maradhat. Az elektronikus sebességszabályozás állandó értéken tartja a haladási sebességet. A csomagtartóval egyszerűen rögzítheted a felső dobozt. A műszeregységhez való tartóval és dokkolóval ellátott navigációs előkészítés tökéletesen integrálja a BMW ConnectedRide Navigator-t a műszerfalba, és ezzel a vezető közvetlen látómezejébe. Ezenkívül az M Endurance lánc csökkenti a hátsó kerék karbantartási igényét.

Olyan egyedi, mint te magad

A megfelelő gyári különleges kivitellel és az eredeti BMW Motorrad tartozékokkal egyedi külsőt kölcsönözhetsz BMW F 800 GS motorodnak. Tudj meg többet.

Tovább a testreszabáshoz

Még több #SpiritOfGS

spinner