Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.
A gyártó nem kötelező érvényű ajánlott ára Németországra vonatkozóan, amely tartalmazza a törvény által előírt áfát, a szállítási és csomagolási költségeket azonban nem. A változtatás jogát fenntartjuk.

A BMW F 900 GS Adventure

Társad minden kalandhoz

Élményekre vágy? A GS már vár. Készen áll a világ felfedezésére – éghajlatok, magasságok, horizontok. Túraenduronkkal nyugodtan vághatsz neki a túráknak. Egyedül vagy kettesben, mindenkinek kényelmesen. Közben megélheted a #SpiritOfGS élményt és pontosan tudhatod, hogy GS motorodra mindig számíthatsz. Legyen az egy rövid sprint vagy egy igazi túraszakasz: Erős parallel twin motorjának köszönhetően mindig magabiztos maradhatsz. 

Ülj fel az F 900 GS Adventure-re: A következő kaland már csak rád vár.

„ 

Coming home with storys to tell

 ”

Az F 900 GS Adventure főbb jellemzői

Ez a GS a tökéletes túratársad: Úton lenni nyugodtan, maximális biztonságban, dinamikával és kényelemmel. Ezek a kiemelkedő tulajdonságok teszik az F 900 GS Adventure motort túrázásra alkalmassá, hogy bármikor indulásra kész lehess kisebb és nagyobb túrákra egyaránt.

+ További információk
Állítható túraszélvédő
Az BMW Motorrad F 900 GS Adventure motorjának állítható túraszélvédője
Biztonságot adó alumínium aláfutásgátló
A BMW Motorrad F 900 GS Adventure motorjának szériafelszereltségű alumínium aláfutásgátlója
Kényelmes komfortülés
A BMW Motorrad F 900 GS Adventure komfortülése
Még nagyobb biztonság a Dynamic ESA rendszerrel
A BMW Motorrad F 900 GS Adventure motorja Dynamic ESA rendszerrel
Állítható villa
A BMW Motorrad F 900 GS Adventure állítható villája
Dinamikus oldalidomok nagyméretű, 23 literes tankkal
A BMW Motorrad F 900 GS Adventure motorja oldalidomai, nagyméretű 23 literes tankkal
Navigációs készülék előkészítés, magas
Az F 900 GS Adventure navigációs készülékének előkészítése
Erős fényű LED-es segédfényszóró
A BMW Motorrad F 900 GS Adventure segédfényszórója

Tévedhetetlenül a szabadság felé

Tévedhetetlenül a szabadság felé

Bárhová is szeretnél eljutni, a ConnectedRide Navigator elvezet oda. A legfontosabb jármű- és forgalmi információkkal soha nem fogsz eltévedni. A rendszeres térképfrissítéseknek hála mindig célba érsz. A gyakorlatilag elpusztíthatatlan hardver szinte bármivel megbirkózik. És a BMW Connected alkalmazással okostelefonod tartalmait is integrálhatod.

+ További információk

Ride Pro csomag

Ride Pro csomag

A Ride Pro csomag olyan felszereléseket tartalmaz, amelyek a GS-sel való túrázáshoz szükségesek. Integráld navigációs rendszered a navigációs előkészítésbe, indítsd el egyszerűen a motort a Keyless Ride segítségével, és indulj el a célod felé. Útközben aktiváld az elektronikus sebességtartó automatikát, és érd el a következő célod egyenletes sebességgel, teljes nyugalomban. A LED-es segédfényszóró, a Dynamic ESA, a Pro menetprogramok és a Pro váltóasszisztens dinamikát, kényelmet és biztonságos nyújtanak. A túrázásra való alkalmasságot az alumínium dobozok tartója, az M Endurance lánc és a középtámasz teszik teljessé.

+ További információk

3 év gondtalanul.

Motorozz tovább és tovább és tovább 3 év gyári jótállással!

Felár ellenében a jótállás meghosszabbítható 4 vagy 5 évre. 

Tudj meg többet

Meggyőző teljesítmény

77
kW (105 LE), 8500 ford./percnél
93
Nm max. forgatónyomaték, 6750 ford./percnél
895
ccm hengerűrtartalom
23
| Tank űrtartalma
Négyütemű, kéthengeres soros motor

Egyedülálló túrateljesítmény

Mindegy, hogy Thaiföldön vagy a Feketeerdőben, magas hegyeken vagy síkságok autópályáin haladsz: Az F 900 GS Adventure motorral igazi élvezet a túrázás. Azok számára, akik a nyugodt útszakaszok között maximális teljesítményre is vágynak, a motor tisztességet erőt és nagy használható nyomatékot biztosít az alsó és felső fordulatszám-tartományban. Modern károsanyag-kibocsátási koncepciójuk pontos és hatékony kipufogógáz-szabályozást garantál.

+ További információk

A kaland hangja

Nyugodt csúcsteljesítmény

Nyugodt csúcsteljesítmény

Az F 900 GS Adventure parallel twin erőforrásával a hosszabb utak ugyanakkora szórakozást jelentenek, mint a rövidebbek. A soros kéthengeres motor nagy használható nyomatékot biztosít az alsó és felső fordulatszám-tartományban. Lenyűgöző teljesítménygörbéjével az F 900 GS Adventure motor 77 kW (105 LE) csúcsteljesítményt nyújt 8500-as fordulatszámon. A széles nyomatékgörbe 93 Nm-es csúcsnyomatékot kínál 6750-es fordulatszámon.

+ További információk

A te utad, a te dizájnod

Fedezd fel a saját stílusod

Szeretsz új dolgokat felfedezni? Akkor itt megtalálod, amit keresel! Válaszd ki a kettő közül azt az F 900 GS Adventure stílust, amelyik a jobban illik a te kalandjaidhoz.

Blackstorm metallic

Erős egység: az F 900 GS Adventure fekete/szürke komfortüléssel, Weißaluminium hűtőidomokkal, és a karosszériával megegyező Blackstorm metallic színű tankfedéllel.

Ride Pro

Dinamikus haladás. Ride Pro csomaggal felszerelve, és fekete/szürke színű komfort ülésekkel, Weißaluminium matt fényezésű és új csíkozású hűtőidomokkal, valamint a karosszériával megegyező Weißaluminium matt tankburkolattal.

A funkcionalitás és az élvezet találkozása

Mindent a funkcionalitásért és a vezetési élményért. Mindegy, hogy a Blackstorm metallic fényezésű nagy teljesítményű csomagot, vagy az aerodinamikus, feltűnő csíkozású Ride Pro csomagot választod: Minden túrán káprázatosan fogsz mutatni. A dinamikus GS Flyline markáns eleme többek között az innovatív műanyag tank. A lenyűgöző GS logóval ellátott oldalidomok azonnal jelzik: te leginkább a csúcson szeretsz motorozni. A feltűnő LED-es fényszóró világító ikonokkal mutatja az utat.

+ További információk

Találd meg a számodra tökéletes kivitelt

Te tudod a legjobban, mire van szükséged a túráidhoz. Tekintsd meg a mi javaslatainkat, meríts azokból ötleteket, és tervezd meg a F 900 GS Adventure kivitelét a saját igényeid szerint.

Tovább a testreszabáshoz

Még több #SpiritOfGS

spinner