Kíváncsivá tettünk? Regisztrálj most és tudj meg többet!
„ 

ERŐS, MINT AZ AKARATERŐD

 ”

A BMW R 1300 GS Adventure motorod

Mutasd meg, mit tudsz

Végre túrázhatsz olyan helyeken, ahol mindig is szerettél volna. Úgy, ahogy neked a legjobban megfelel. Mivel teljesen megbízhatsz a technológiában. Soha nem tapasztaltál még ilyen sima futást és könnyedséget egy kalandmotoron. Ilyen kényelmesen még soha nem indultál kalandozni. Az R 1300 GS Adventure motoroddal biztosan célba érsz.

+ További információk

Hogyan szeretnéd beutazni a világot?

MINDEN KALANDRA FELKÉSZÜLVE

Szél- és időjárás elleni védelem
Magas szélvédő / kézvédő integrált irányjelzővel alapfelszereltségként
Hatótávolság:
30 literes üzemanyagtartály
Enduro megjelenés:
Alumínium rácscsöves hátsó váz
Bármilyen útviszonyokhoz
Robusztus védőkengyel / magas integrált kiegészítő fényszórók
Tökéletesre fejlesztett ergonómia:
Enduro jellemzők, mint pl. nagyobb motorvédő, kihajtható fékkar és állítható váltókar, enduro lábtartó és utaslábtartó
Jobb látás:
Mátrix-LED fényszóró
Bővíthető a kalandodhoz:
Meghatározott dokkolópontok a széleskörű tartozékok számára
Tökéletes sebességváltási folyamat:
Automatizált váltóasszisztens (ASA)

Ideje felülmúlni önmagad

Ha tudod, hogy a megfelelő felszereléssel rendelkezel, bármilyen kihívást vállalhatsz. A nehéz terepek, a mostoha időjárás és minden akadály, amivel a spontán túrád során találkozhatsz, könnyen leküzdhető a Pro enduro csomaggal. A Riding Assistant megvéd a kellemetlen meglepetésektől. Mivel a legmodernebb radarrendszer pontosan figyelmeztet, minden akadályt könnyedén veszel, a megfelelő technológiával mögötted biztonságban érezheted magad a rég tervezett utazásaidon.

+ További információk

A talajt a lábaddal mindig könnyen elérheted

Az adaptív járműmagasság-szabályozásnak köszönhetően a talaj a lábaddal könnyebben elérhető, a motorkerékpár könnyebben kezelhető. Az elindulást követően az  R 1300 GS Adventure automatikusan megemelkedik 30 milliméterrel. Röviddel a megállás előtt a motorkerékpár ismét leereszkedik, így kényelmesen leszállhatsz, és az R 1300 GS Adventure motorodat a komfort támasztósegéddel a középtámaszra helyezheted.

+ További információk

Továbbfejlesztve egy még nagyobb utazási élmény érdekében

Az automatizált váltóasszisztens (ASA)

Az automatikus kuplunggal az elindulás és a megállás könnyebb, mint valaha. Alternatívaként a manuális váltáshoz a váltókar segítségével, adott a teljesen automata fokozatváltás is, hogy teljes mértékben a kalandra koncentrálhass.

Az automatizált váltóasszisztens a pontos fokozatváltásokkal új szintre emeli az utazás élményét. Hiszen a kiválasztott vezetési üzemmódtól függően minden helyzetben biztosított a tökéletes fokozatváltás és a simább menetdinamika.

A hajtás lendületet ad a kalandnak

107
kW (145 LE), 7750 ford./percnél
149
Nm max. forgatónyomaték, 6500 ford./percnél
1300
cm3 lökettérfogat
269
kg üres tömeg
Lég-/folyadékhűtéses, kéthengeres négyütemű boxermotor

Az akadályok legyőzése immár csak a beállításokon múlik

Tovább úton lenni, messzebbre eljutni A nagy teljesítményű, 145 lóerős boxermotorral tökéletes kalandban lesz részed. Teljesen koncentrált vagy, és van kitartásod. Hiszen az R 1300 GS Adventure motorod intelligens, ütközésveszély esetén jelzést ad és figyelmeztet az akadályokra. A Headlight Pro opcióval kombinálva mindig tudod, hogy mi vár rád.

+ További információk

Készen az egyéni kalandokra

Minden korábbinál több beépített rögzítőszem, dokkolóelem és tároló. Az R 1300 GS Adventure képezi a jövőbeli utazásaid alapját. Válaszd ki az egyéni kalandjának megfelelő felszerelést a táskák, kofferek, dobozok és tartók széles választékából, és illeszd könnyen a motorkerékpárodra.

+ További információk

ILYEN A KALAND HANGJA

MINDEN FELLÉPÉS EGY KIJELENTÉS

Színes kalandjaid

Válaszd ki a megfelelő dizájnt az R 1300 GS Adventure motorod számára, és dönts amellett a változat mellett, amely minden szempontból megfelel a kalandhoz fűződő elképzelésednek.

Racing Red uni

Kalandozásra tervezve az ezüstszínű üzemanyagtartálytól a fekete-piros ülésig. A piros kézvédő-kiegészítőkkel, valamint a fekete kormánnyal és felnikkel ez a változat valóban szemet gyönyörködtető.

GS Trophy

A sportos karakter a Racing Blue metál színezéstől a Light White uni és Racing Red színű csíkokig terjed. A magas fekete-piros vezetőülést a szintén piros kézvédő-kiegészítők egészítik ki.

Triple Black

Ennek a változatnak az eleganciája a kormánynál kezdődik és a fekete felni szalagig tart. A Tinted Clear Coat színű üzemanyagtartály, valamint a fekete-szürke színű komfortülés és az ezüstszínű betétekkel ellátott motorlengyelek vizuálisan is kiemelik a Triple Black motort.

Option 719 Karakorum

Az exkluzív Aurelius Green metál kivitel az aranyszínű vonalakkal és a tartályburkolaton elhelyezett "Option 719" jelvénnyel elegáns kontrasztot képez. A kiegészítő fényszórókon a rácsok és a fekete-szürke komfortülés teljessé teszik ennek a változatnak a megjelenését.

Érd el a célodat

Lerí rólad: Nagyratörő céljaid vannak. A lábtartóra biztosan támaszkodhatsz, és a komfortülésen kényelmesen telik a célod eléréséhez szükséges idő. Mivel tökéletesen ülsz és támaszkodsz. A térded tökéletesen követi a tartály körvonalát. Az űrtartalmával pedig bárhova elérsz. Méghozzá úgy, ahogy szeretnéd. Mert számos dokkolóelem, beépített rögzítőszem és tároló jelenti a kapcsolatot a kalandélményeiddel.

+ További információk
A konfigurátorhoz external-link-arrow-slim

A LEGJOBB UTAZÁSAIDHOZ

A kaland

Egy motor, amelyik magától gondolkodik? Igen. Az innovációs csomaggal az R 1300 GS Adventure motorod intelligensebb, mint valaha. Bármely helyzetre fel vagy készülve. Ugyanakkor saját ösztöneidet követed, mivel a dinamikus csomag vezetési üzemmódjai a Pro váltóasszisztenssel együtt tökéletesítik a vezetési stílusodat.

+ További információk
A konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Dinamikus csomag

A dinamikus csomaggal e vezető teljesen kihasználhatja a gép sportos potenciálját. A Pro váltóasszisztensnek és a szabadon konfigurálható Pro vezetési módoknak köszönhetően mindegyik út hatalmas élményt jelent. A sportfék ezenkívül kitűnik a sportos kinézetével, valamint az optimális irányíthatóságával és biztonságával.

Innovációs csomag

Az innovációs csomag intelligens biztonsági technológiákat tartalmaz a gép számára. A Riding Assistant radaros érzékelőkkel pásztázza a környezetet, megteremtve az alapot az olyan funkcióknak, mint az ACC, a sávváltás-figyelmeztetés és a hátsó ütközési figyelmeztetés. A továbbfejlesztett mátrix főfényszóró minden vezetési helyzetben optimális megvilágítást biztosít.

Keresztküllős kerekek

A fekete eloxált keréktárcsás  keresztküllős kerekek a kiváló terepjáró képességet az ikonikus megjelenéssel ötvözik. A keresztbe rendezett nemesacél küllők egy mérettartó és egyben rugalmas kereket eredményeznek. Ezek a tulajdonságok az ambiciózus off-road használat során érvényesülnek igazán.

Fekete tanktáska

A 12 literes fekete tanktáska az 5 kg-os hasznos terhelésével ideális útitárs a kisebb-nagyobb túrákhoz. A vízálló belső zsákkal ellátott, mérettartó hátizsák pántok nélkül, biztonságosan rápattintható a tartályra, időjárás- és egyben UV-álló.

Fekete radiátorburkolat-táska

A fekete radiátorburkolat-táska praktikus tároló kisebb tárgyak számára, melyeknek útközben kéznél kell lenniük. A mérettartó táska pántok nélkül biztonságosan rögzíthető a hűtőburkolathoz, rendkívül szakadásálló és strapabíró, víztaszító, időjárásálló és szennyeződéstaszító.

Alumínium csomagtartódoboz

36,5 + 37 literes alumínium csomagtartódoboz elektromos funkciókkal

A robusztus alumíniumdobozok több mint 73 liternyi tárolóhelyet biztosítanak. A praktikus részletekkel, mint pl. az USB-C töltőaljzattal, az oldalanként akár 10 kg-os hasznos terheléssel és elegendő hellyel egy sisak számára mindenek előtt a hosszú utakon rendkívül előnyösek.

20 literes ezüst színű alumínium csomagtartódoboz térfogatnövelés

Az ezüst színű alumínium csomagtartódoboz térfogatnövelővel 10-10 literrel növelhető jobb és bal oldalon a doboz űrtartalma. A térfogatnövelő a doboz teste és fedele közé van behelyezve, és a BMW zárrendszerrel szilárdan és biztonságosan csatlakozik a dobozhoz. 

Válaszd ki a számodra legjobb változatot

SZINTÉN IZGALMAS

spinner