A BMW K 1600 GTL

Együtt az úton

Aki igényesen utazik, sosem utazik egyedül. Ez különösen igaz, ha kísérővel utazunk. A BMW K 1600 GTL olyan teljesítménytúrát kínál, amely minden kívánságot teljesít. Az erős, hathengeres motor most még dinamikusabb és még nagyobb függetlenséget nyújt: A kényelmes kialakítású járműgeometriának köszönhetően minden kilométer maximálisan kiélvezhető. Ezenkívül a vezérlőpult is át lett tervezve. Kialakítása teljes mértékben a Veled való kapcsolatra épít, hogy még tudatosabban és intenzívebben élvezhess minden túrát. Mert nálunk itt kezdődik a közös utazás, a #RideAndShare szellemében is.

A K 1600 GTL különlegességei

Inspiráló motor
Középpontban a hathengeres motor.
Beépített okostelefon-töltő
Integrált töltőrekesz telefonnal.
Konfigurálható kedvenc gombok
Fókuszban a négy számozott kedvenc gomb.
Minőségi Option 719 Classic kovácsolt kerék
A K 1600 GTL fekete Option 719 kereke.
Ragyogó 10,25” TFT
Középpontban a K 1600 GTL TFT-kijelzője.
Bőséges csomag- és tárolótér
Középpontban a K 1600 GTL oldaltáskája.
Erős fényű LED-es első fényszórók
Fókuszban a LED-fényszórók.
Erőteljes hangzású 2.0-ás audiorendszer
Középpontban a K 1600 GTL TFT-kijelzője és boxai.

Néha apróságok teszik felejthetetlenné az utazást. Ezért a K 1600 GTL a legapróbb részletekig exkluzivitást kínál: Legyen szó az útitársad kartámaszáról, a jól kigondolt belső táskákról a csomagtartók és a topcase számára, vagy a számos krómozott alkatrészről, amelyek tökéletes megvilágításba helyezik motorodat. Az adaptív kanyarvilágításos full-LED fényszórónak köszönhetően az elképzelhető legjobb világítást kapod. Tedd nappallá az éjszakát, és élvezd mindkettőt optimális megvilágítással az exkluzív kényelemért és a nagyobb biztonságért.

+ További információk

3 év gondtalanul.

Motorozz tovább és tovább és tovább 3 év gyári jótállással!

Felár ellenében a jótállás meghosszabbítható 4 vagy 5 évre.

Tudj meg többet

Legyél teljesen önmagad, és mutasd is meg!

A színek csupán fények. De mégis micsoda fények!

Bármilyen színt is választasz: A K 1600 GTL kihangsúlyozza presztízsét. Hiszen a legszínvonalasabb utazás nem merül ki a kényelemben és a teljesítményben.

Option 719 Havanna

A Meteoric Dust II metallic fényezéssel, a fekete Option 719 kovácsolt kerekekkel és az Option 719 üléssel a K 1600 GTL kétségtelenül az elegancia csúcsát testesíti meg.

Exclusive

Az utazás világok felfedezését jelenti, és ebbe a színek világa is beletartozik: A Style Exclusive Gravityblue metallic szinte nyugtatóan hat a fekete és a Monolith metallic adta eleganciájában, és parancsra tiszta dinamizmust szabadít fel – ragyogóan kiegészítve a krómozott kiegészítő részekkel.

Blackstorm metál

Teljesen fekete. Mindig is a nyugodt elegancia és az erőteljes dinamika jele, ezért pontosan ez a megfelelő választás a K 1600 GTL-hez.

Exkluzív és kizárólag Neked

Exkluzív és kizárólag Neked

Végső soron akkor jutsz a legmesszebbre, ha hű maradsz önmagadhoz és elveidhez –  még utazás közben is. Speciális felszereléseinkkel és az eredeti BMW Motorrad tartozékokkal megalkothatod saját tervezésű motorodat a K 1600 GTL-ből. A komfortcsomag már további LED-es kiegészítő fényszórókat, motorvédő csövet, kulcsnélküli indítást, központi zárat és riasztóberendezést kínál. Ezenkívül rendelkezésre áll még a Pro váltóasszisztens a tengelykapcsoló használata nélküli sebességváltáshoz.

+ További információk

Testreszabási lehetőségek

Testreszabási lehetőségek

A K 1600 GTL annyira teljes és kész, amennyire csak el tudod képzelni. De ahogy minden túra lehet egy-két kilométerrel hosszabb, úgy mindig tovább is lehet fejlődni. Ösztönzésül két motorkerékpárt állítottunk össze Neked: A „Hosszútávfutó” és az „Exkluzív”. Hagyd magad inspirálni, és fedezz fel még több kényelmet és a saját személyes fénypontjaidat!

+ További információk

Sportos, dinamikus és független K 1600 GTL az exkluzív és kényelmes utazásért. Tervezésünk azonban nem áll meg itt: Egymással kapcsolatban lenni, térképet olvasni, a legszebb útvonalakon együtt célba érni. A K 1600 GTL 10,25″-es színes TFT-kijelzője tökéletes társ ehhez. Teljes képernyős üzemmódja teljesen interaktív térképnézetet kínál a BMW Motorrad Connected alkalmazással történő navigációhoz: olyan navigációhoz, amilyet még soha nem láttál motorkerékpár műszerfalon. Az osztott képernyős módban viszont egyszerre több funkciót is láthatsz, amelyeket felhasználóbarát módon vezérelhetsz a multi-controlleren keresztül.

+ További információk

A legendás hathengeres soros motor

1.649
ccm hengerűrtartalom
180
N m max. forgatónyomaték, 5250 ford./percnél
113
literes rakodótér-tárolókapacitás
750
mm Ülésmagasság
Olaj-/vízhűtéses, négyütemű, hathengeres, soros motor

Hogyan keletkeznek a legendák, és hogyan járják be a világot? A K 1600 GTL hathengerese esetében egyértelmű a válasz: az úton. Függetlensége és teljesítménye egyszerre legendás és érzékelhető. Az átdolgozott motorvezérlésnek köszönhetően pedig a teljesítmény és a nyomaték még erőteljesebben fejlődik. A 160 lóerős névleges teljesítményt 1000 fordulat/perccel előbb, 6750 fordulat/percnél éred el. A motor csúszási nyomatékának szabályozása (MSR) és a Dynamic ESA gondoskodik a stabilitásról és a biztonságról, és tökéletesen illeszkedik a most még érzelmesebbé tett menetprogramokhoz: a még jobban összpontosító teljesítménytúrázáshoz.

+ További információk

#rideandshare – az utazás folytatódik

spinner