A BMW K 1600 GTL

Együtt az úton
Menet közbeni felvételek a K 1600 GTL-ről.

Aki igényesen utazik, sosem utazik egyedül. Ez különösen igaz, ha kísérővel utazunk. A BMW K 1600 GTL olyan teljesítménytúrát kínál, amely minden kívánságot teljesít. Az erős, hathengeres motor most még dinamikusabb és még nagyobb függetlenséget nyújt: A kényelmes kialakítású járműgeometriának köszönhetően minden kilométer maximálisan kiélvezhető. Ezenkívül a vezérlőpult is át lett tervezve. Kialakítása teljes mértékben a Veled való kapcsolatra épít, hogy még tudatosabban és intenzívebben élvezhess minden túrát. Mert nálunk itt kezdődik a közös utazás, a #RideAndShare szellemében is.

Menet közbeni felvételek a K 1600 GTL-ről.

A K 1600 GTL különlegességei

Inspiráló motor
Középpontban a hathengeres motor.
Beépített okostelefon-töltő
Integrált töltőrekesz telefonnal.
Konfigurálható kedvenc gombok
Fókuszban a négy számozott kedvenc gomb.
Minőségi Option 719 Classic kovácsolt kerék
A K 1600 GTL fekete Option 719 kereke.
Ragyogó 10,25” TFT
Középpontban a K 1600 GTL TFT-kijelzője.
Bőséges csomag- és tárolótér
Középpontban a K 1600 GTL oldaltáskája.
Erős fényű LED-es első fényszórók
Fókuszban a LED-fényszórók.
Erőteljes hangzású 2.0-ás audiorendszer
Középpontban a K 1600 GTL TFT-kijelzője és boxai.

Néha apróságok teszik felejthetetlenné az utazást. Ezért a K 1600 GTL a legapróbb részletekig exkluzivitást kínál: Legyen szó az útitársad kartámaszáról, a jól kigondolt belső táskákról a csomagtartók és a topcase számára, vagy a számos krómozott alkatrészről, amelyek tökéletes megvilágításba helyezik motorodat. Az adaptív kanyarvilágításos full-LED fényszórónak köszönhetően az elképzelhető legjobb világítást kapod. Tedd nappallá az éjszakát, és élvezd mindkettőt optimális megvilágítással az exkluzív kényelemért és a nagyobb biztonságért.

+ További információk

3 év gond nélkül.

Motorozz tovább és tovább és tovább! Adunk neked egy évet ajándékba!

A BMW Motorrad új motorkerékpárokra már 3 év jótállást biztosít.

Tudj meg többet

Legyél teljesen önmagad, és mutasd is meg!

A színek csupán fények. De mégis micsoda fények!

A K 1600 GTL presztízsét a három színváltozat emeli ki. Hiszen a legszínvonalasabb utazás nem merül ki a kényelemben és a teljesítményben.

Style Exclusive

Az utazás világok felfedezését jelenti, és ebbe a színek világa is beletartozik: A Style Exclusive Gravityblue metallic szinte nyugtatóan hat a fekete és a Monolith metallic adta eleganciájában, és parancsra tiszta dinamizmust szabadít fel – ragyogóan kiegészítve a krómozott kiegészítő részekkel.

Blackstorm metál

Teljesen fekete. Mindig is a nyugodt elegancia és az erőteljes dinamika jele, ezért pontosan ez a megfelelő választás a K 1600 GTL alapváltozatához.

Option 719 Mineral white metallic vonalazással

Az Option 719 színváltozat mindenre nyitottságot sugall. Alig van hova fejlődnie. Az exkluzív csíkozás bonyolult kézimunkával készül. Ezenkívül az első sárvédő pereme, a szélterelő szárnyak borítása és az oldaldobozon lévő sáv is krómozott.

Exkluzív és kizárólag Neked

Exkluzív és kizárólag Neked

Végső soron akkor jutsz a legmesszebbre, ha hű maradsz önmagadhoz és elveidhez –  még utazás közben is. Speciális felszereléseinkkel és az eredeti BMW Motorrad tartozékokkal megalkothatod saját tervezésű motorodat a K 1600 GTL-ből. A komfortcsomag már további LED-es kiegészítő fényszórókat, motorvédő csövet, kulcsnélküli indítást, központi zárat és riasztóberendezést kínál. Ezenkívül rendelkezésre áll még a Pro váltóasszisztens a tengelykapcsoló használata nélküli sebességváltáshoz.

+ További információk

Testreszabási lehetőségek

Testreszabási lehetőségek

A K 1600 GTL annyira teljes és kész, amennyire csak el tudod képzelni. De ahogy minden túra lehet egy-két kilométerrel hosszabb, úgy mindig tovább is lehet fejlődni. Ösztönzésül két motorkerékpárt állítottunk össze Neked: A „Hosszútávfutó” és az „Exkluzív”. Hagyd magad inspirálni, és fedezz fel még több kényelmet és a saját személyes fénypontjaidat!

+ További információk

Sportos, dinamikus és független K 1600 GTL az exkluzív és kényelmes utazásért. Tervezésünk azonban nem áll meg itt: Egymással kapcsolatban lenni, térképet olvasni, a legszebb útvonalakon együtt célba érni. A K 1600 GTL 10,25″-es színes TFT-kijelzője tökéletes társ ehhez. Teljes képernyős üzemmódja teljesen interaktív térképnézetet kínál a BMW Motorrad Connected alkalmazással történő navigációhoz: olyan navigációhoz, amilyet még soha nem láttál motorkerékpár műszerfalon. Az osztott képernyős módban viszont egyszerre több funkciót is láthatsz, amelyeket felhasználóbarát módon vezérelhetsz a multi-controlleren keresztül.

+ További információk

A legendás hathengeres soros motor

1.649
ccm hengerűrtartalom
180
N m max. forgatónyomaték, 5250 ford./percnél
113
literes rakodótér-tárolókapacitás
750
mm Ülésmagasság
Olaj-/vízhűtéses, négyütemű, hathengeres, soros motor

Hogyan keletkeznek a legendák, és hogyan járják be a világot? A K 1600 GTL hathengerese esetében egyértelmű a válasz: az úton. Függetlensége és teljesítménye egyszerre legendás és érzékelhető. Az átdolgozott motorvezérlésnek köszönhetően pedig a teljesítmény és a nyomaték még erőteljesebben fejlődik. A 160 lóerős névleges teljesítményt 1000 fordulat/perccel előbb, 6750 fordulat/percnél éred el. A motor csúszási nyomatékának szabályozása (MSR) és a Dynamic ESA gondoskodik a stabilitásról és a biztonságról, és tökéletesen illeszkedik a most még érzelmesebbé tett menetprogramokhoz: a még jobban összpontosító teljesítménytúrázáshoz.

+ További információk

#rideandshare – az utazás folytatódik

spinner