A BMW K 1600 B

Lezser luxus bagger stílusban

A K 1600 B modell esetében a következő mottó érvényes: semmi sem izgalmasabb, mint útközben ellazulni. Teljes nyugalommal szemlélve hagyod, hogy a végtelen táj a hatalmába kerítsen. Ugyanígy élvezheted azt is, ahogy a legendás hathengeres egyik pillanatról a másikra a távolba repít. Aztán csak jönnek a kilométerek egymás után... A luxuskényelmet kínáló könnyed utazás kőkemény teljesítménytúrává válik. Pontosan azt kapod, amit a hosszúkás és dinamikus felépítésű bagger sziluettje ígér. A K 1600 B nyergében büszkén és boldogan indulsz akár hosszabb túrákra is, de biztosan nem leszel sokáig egyedül. Teljesen a #RideAndShare szellemében.

A K 1600 B főbb jellemzői

Kiváló hangzásvilágot kínáló 2.0-s audiorendszer
Fókuszban a TFT-kijelző és a K 1600 B boxai.
Szuverén hathengeres blokk
Középpontban a hathengeres motor.
Egyedülálló fényezések
Az Ionic Silver metallic fényezés
Integrált okostelefon-töltőrekesz
Integrált töltőrekesz telefonnal.
Kényelmes lábtartók
Fókuszban a K 1600 B lábtartói
Erős fényű első fényszórók
Fókuszban a LED-fényszórók.
Lenyűgöző, 10,25″ méretű, színes TFT-kijelző
Fókuszban a színes kijelző a BMW Motorrad indítóképernyőjével.
Elérhető kedvenc gombok
Fókuszban a négy számozott kedvenc gomb.

Kezelhetőség, kényelem, biztonság és teljesítmény: A K 1600 B modell esetében minden funkció rászolgál a nevére. Minden körülötted és az utazási élmény körül forog. Az új fénytechnológia rendkívül korszerű: az adaptív kanyarvilágítást biztosító Full-LED fényszórónak köszönhetően mindeddig egyedülálló módon boríthatod nappali fénybe az éjszakai utakat, és sokkal dinamikusabban veszed a kanyarokat. A navigáció is új mércét jelent – a szó szoros értelmében. A kijelző teljes képernyős üzemmódban 1920 x 720 pixel (Full-HD) felbontást biztosít. Tudod, hová tartasz, de innentől kezdve még az is élmény lesz, hogy megtaláld az oda vezető utat.

+ További információk

3 év gondtalanul.

Motorozz tovább és tovább és tovább 3 év gyári jótállással!

Felár ellenében a jótállás meghosszabbítható 4 vagy 5 évre. 

Tudj meg többet

Több mint egy motor – ez a te motorod

A megjelenés számít

Minden luxust magában foglaló nyugodt haladás, a horizontot mindig szem előtt tartva: ez a K 1600 B világa. Ezen a szinten minden pillanat, minden benyomás számít. És főleg a magad mögött hagyott pillanatok.

Exclusive

A K 1600 B Exclusive a szűk nagyvárosi utcákban épp olyan magabiztosan közlekedik, mint a végtelen tájakon. A lakkozása Manhattan metallic matt változatban kihangsúlyozza a vagányságát. Az olyan kiemelésekkel, mint a Bodycolor fényezésű első sárvédő és az Night black uni matt fényezésű motorspoiler, különösen lenyűgöző látványt nyújt.

Blackstorm metál

Ezt a K 1600 B-t különösen tiszta vonalvezetés jellemzi. Az első sárvédőtől a motorspoileren keresztül a kofferekig – úgy tűnik, mintha a sziluett egy darabból készült volna, elegáns fekete színben.

Option 719 Casablanca

Az Ionic Silver metallic fényezés ragyogását különösen jól kiemeli a fekete kézi csíkozás. Az Option 719 üléssel és az Option 719 Classic kovácsolt kerekekkel a K 1600 B igazi klasszissá válik.

A komplett csomag

A komplett csomag

A K 1600 B mindig egy kicsit többet kínál. Nemcsak a kilométerek tekintetében. A speciális felszerelések széles tárházával és az eredeti BMW Motorrad tartozékokkal a baggert teljesen saját igényeidre szabhatod. Opcionálisan a komfortcsomag és a túracsomag is a tiéd lehet. Az előbbi többek között Keyless Ride funkciót és Pro váltóasszisztenst kínál –  a még nyugodtabb utazáshoz. A túracsomag például a 2.0-s audiorendszerrel vagy a kényelmes lábtartókkal hódít. Ösztönzésképpen két felszereltségi változatot állítottunk össze számodra.

+ További információk

Dizájnkódex – tipikus bagger

A K 1600 B a bizonyíték: Áramvonalas, és tökéletesen képes haladni az áramlattal szemben. A hosszúkás, tipikus Bagger-sziluett az alacsonyan fekvő farrésszel a lezserséget a határozott megjelenéssel ötvözi. A motor teljes mértékben hozzád igazodik, hogy egy fantasztikus túra részese lehess: az első pillantásra feltűnő dolgoktól, például a lábtartóktól egészen a felszereltségig, amelynek nagyszerűségét csak akkor tapasztalod meg, ha elfoglalod a helyedet a motoron (például vezérlőpult). Ez teljesen új dizájnnal jelenik meg: átlátható és funkcionális. A 10,25″ méretű, színes TFT-kijelző edzett és tükröződésmentes fedőüvege kiváló olvashatóságot biztosít. Hiszen a K 1600 B semmit sem bíz a véletlenre: csakis hozzád igazodik.

+ További információk

Szuverén, hathengeres, soros motor

1.649
ccm hengerűrtartalom
66
literes rakodótér-tárolókapacitás
180
Nm max. forgatónyomaték, 5250 ford./percnél
750
mm Ülésmagasság
Olaj-/vízhűtéses, négyütemű, hathengeres, soros motor

Vajon mérhető a lezserség számokban? A K 1600 B esetében mindenképpen: Átalakított motorvezérlésének köszönhetően akár 160 lóerő névleges teljesítményt is elérhetsz már 1000 ford./perccel korábban, és a 180 Nm-re növelt maximális forgatónyomaték már 5250 ford./percnél elérhető: a még nagyobb intenzitás, a kiváló nyomatékleadás és az erőteljesebb indulás jegyében. Minden egyeneshez, minden előzési manőverhez, minden kanyarhoz – vagy egyszerűen csak neked. Ezzel összhangban a menetprogramok most még emocionálisabb kialakításúak, és a motor csúszási nyomatékának szabályozása (MSR) és a Dynamic ESA biztosítja a szükséges stabilitást és biztonságot. És pontosan annyira könnyen kezelhető, mint gondolnád.

+ További információk

#rideandshare – az utazás folytatódik

spinner